- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
İnşallah hamilesindır. Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin10.gün idrarda belirgin çıktı çizgi ..kan vermeye gideceğim bugün.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hamilesindır. Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin10.gün idrarda belirgin çıktı çizgi ..kan vermeye gideceğim bugün.
İnş hem keseyi görüp hem kalp atışınıda duyup rahatlarım..Kalp atisi 6 veya 7 gibi görünüyor bildiğim kadarıyla tabi kişiden kişiye değişiyor ama genelde böyle duydum arkadaslarimdan
İnşallah ilk kontrole gittin miİnş hem keseyi görüp hem kalp atışınıda duyup rahatlarım..
Canım hayırlı uğurlu olsun. Kat kat katlansin sağlıkla inşallahhh :) kucağına almani da nasip etsin RabbimKızlar 12.gün değerim 219.9 yani hamileyim çok tuhafim ç. tesis tekrar test yaptiracam Allahım bu mutluluğu herkese yasatsin.ben gerçi anlamıştım hamile olduğumu.
Ya bende bugun idrar testi yaptım yine çıkmadı ya test tarihine 2 gün kaldı bugun 10. Gün çok canım sıkıldı ya cımartesi kan tahliline gidicem kesin sonuç orda belli olucak ama canım sıkılmadı desem yalan olurDarısı başına kuzummm![]()
Allah razı olsun inşallah size de en kısa zamanda rabbim nasip etsinCanım hayırlı uğurlu olsun. Kat kat katlansin sağlıkla inşallahhh :) kucağına almani da nasip etsin Rabbim
Hiç bir belirti yok muYa bende bugun idrar testi yaptım yine çıkmadı ya test tarihine 2 gün kaldı bugun 10. Gün çok canım sıkıldı ya cımartesi kan tahliline gidicem kesin sonuç orda belli olucak ama canım sıkılmadı desem yalan olur
Hayırlısı olsun canım rabbim bizim de yüzümüze gülsün inşallahKızlar 12.gün değerim 219.9 yani hamileyim çok tuhafim ç. tesis tekrar test yaptiracam Allahım bu mutluluğu herkese yasatsin.ben gerçi anlamıştım hamile olduğumu.
Amin inşallah en kısa zamandaHayırlısı olsun canım rabbim bizim de yüzümüze gülsün inşallah
Ya belirti kasıklarımda ara ara sancı var göğüslerim de şiş ama ilaçların yapıyor olması düşüncesi beni korkutuyorHiç bir belirti yok mu
İnşallah olur kuzum sıkma canını az kalmış zatenYa bende bugun idrar testi yaptım yine çıkmadı ya test tarihine 2 gün kaldı bugun 10. Gün çok canım sıkıldı ya cımartesi kan tahliline gidicem kesin sonuç orda belli olucak ama canım sıkılmadı desem yalan olur
Ya benim ki 5. Gün emriyosu bugunde 10. Gün olsa niye çıkmasın kiİnşallah olur kuzum sıkma canını az kalmış zaten
değerin çok güzelKızlar 12.gün değerim 219.9 yani hamileyim çok tuhafim ç. tesis tekrar test yaptiracam Allahım bu mutluluğu herkese yasatsin.ben gerçi anlamıştım hamile olduğumu.
Oyyyyyy kıyamam canım benim haketmiştin sen hayırlı olsun çok çok çok sevindim 3.gün embriyosu olunca insan biraz korkuyor ama nasip olacaksa 3 5 kalite falan dinlemiyor tekrar hayırlı olsun cidden çok sevindimTeşekkür ederim çok tuhafim deli gibiyim karnimda minik bi beden büyüyor galiba kardeşini şutladi benim minnos tek kalmak istemis
Maşallah güzel bir deģer insallah katlanır. Rabbim hayirli saglikli eylesin insallah.Kızlar 12.gün değerim 219.9 yani hamileyim çok tuhafim ç. tesis tekrar test yaptiracam Allahım bu mutluluğu herkese yasatsin.ben gerçi anlamıştım hamile olduğumu.
idrar testi güven olmaz sıkma canını inşallah hayırlı haberlerin gelirYa benim ki 5. Gün emriyosu bugunde 10. Gün olsa niye çıkmasın ki