yaa hi sorma dünde beni doktor korkuttu bütün gün leyla gibi dolaştım...tansiyonun çıkabilir dikkat et 28 ve 34. haftalar tehlikeli diye demiştim yaa....sonradan bi düşündüm akşam bi kaç kere tansiyonuma baktım normal geliyo sonra rahatlattım kendimi...zaten son aylardayım diye....ama dün üçbuçuk attım valla...sagol canım benım bu ara ben cok tedırgınım son aylara gırdık dıye herhalde benım patavatsız yengemde sınırlerımı bozdu ızmırde ondan berı huzursuzum ya bısı olcak dıe korkuyorum
cnm kimseyi dinleme sen millet saçma saçma konuşuyor kimse düşünmüyor bizim psikolojimizi..İçimizi rahat tutalım Allaha emanet kuzular..sagol canım benım bu ara ben cok tedırgınım son aylara gırdık dıye herhalde benım patavatsız yengemde sınırlerımı bozdu ızmırde ondan berı huzursuzum ya bısı olcak dıe korkuyorum
kuzumm korkmayın yaa bak dunyada bızımle bırlıkte kac kadın dogum yapacak bır dusunsenıze bu yaratılıstan gelen bır yetenek sız ne kadar olumsuz dusunursenız o enerjıyı vucudunuza yollayacaksınız. bak cok sukur saglıklı devam edıyoruz pıt dıye de dogurcaz rahat olun sız bostan yere ne kendınızı ne de bebıslerı strese sokmayınsagol canım benım bu ara ben cok tedırgınım son aylara gırdık dıye herhalde benım patavatsız yengemde sınırlerımı bozdu ızmırde ondan berı huzursuzum ya bısı olcak dıe korkuyorum
hııı hemide normal doğum dimi bebişimkuzumm korkmayın yaa bak dunyada bızımle bırlıkte kac kadın dogum yapacak bır dusunsenıze bu yaratılıstan gelen bır yetenek sız ne kadar olumsuz dusunursenız o enerjıyı vucudunuza yollayacaksınız. bak cok sukur saglıklı devam edıyoruz pıt dıye de dogurcaz rahat olun sız bostan yere ne kendınızı ne de bebıslerı strese sokmayın
evet normal hele dun iş yerindeki arkadasım acayıp rahatlattı benı cıtı pıtı bır kız boyu falan da benım kadar tam tamına 4 kıloyı normal dogurmus kesınlıkle normal yap dedı bana:)hııı hemide normal doğum dimi bebişim
günaydın canım:):)Kızlar Günaydııın
Benimde bacaklarımda çok ödem var. Hatta bacaklarıma parmaklarımla bastırınca yarım santim çöküyor, bir ara tansiyonum çıkacak diye çok korkmuştum. 20. haftadan sonra preaklampsiden bahsetmişti doktorum bende çok kpaniklemiştim. Sürekli tedirginlikle geçmiyor günler. Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak diyorum.yaa hi sorma dünde beni doktor korkuttu bütün gün leyla gibi dolaştım...tansiyonun çıkabilir dikkat et 28 ve 34. haftalar tehlikeli diye demiştim yaa....sonradan bi düşündüm akşam bi kaç kere tansiyonuma baktım normal geliyo sonra rahatlattım kendimi...zaten son aylardayım diye....ama dün üçbuçuk attım valla...
Canım odayı ne zamana kadar almayacaksın eger uzun sure kullanacaksan mobılya al bence daha saglam olur ama sen bılırsın tabıBenim kafa çok karışık kızlar. Oda almayacağım ama sepet beşik mi alsam,park yatak mı yoksa mobilya tarzı beşik mi karar veremiyorum..
yaa hi sorma dünde beni doktor korkuttu bütün gün leyla gibi dolaştım...tansiyonun çıkabilir dikkat et 28 ve 34. haftalar tehlikeli diye demiştim yaa....sonradan bi düşündüm akşam bi kaç kere tansiyonuma baktım normal geliyo sonra rahatlattım kendimi...zaten son aylardayım diye....ama dün üçbuçuk attım valla...
cnm kimseyi dinleme sen millet saçma saçma konuşuyor kimse düşünmüyor bizim psikolojimizi..İçimizi rahat tutalım Allaha emanet kuzular..
kuzumm korkmayın yaa bak dunyada bızımle bırlıkte kac kadın dogum yapacak bır dusunsenıze bu yaratılıstan gelen bır yetenek sız ne kadar olumsuz dusunursenız o enerjıyı vucudunuza yollayacaksınız. bak cok sukur saglıklı devam edıyoruz pıt dıye de dogurcaz rahat olun sız bostan yere ne kendınızı ne de bebıslerı strese sokmayın
ya dün bana da öyle deyince üzüldüm moralim bozuldu....Benimde bacaklarımda çok ödem var. Hatta bacaklarıma parmaklarımla bastırınca yarım santim çöküyor, bir ara tansiyonum çıkacak diye çok korkmuştum. 20. haftadan sonra preaklampsiden bahsetmişti doktorum bende çok kpaniklemiştim. Sürekli tedirginlikle geçmiyor günler. Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak diyorum.
canım evin durumu nasıl ona göre hareket edersin...Benim kafa çok karışık kızlar. Oda almayacağım ama sepet beşik mi alsam,park yatak mı yoksa mobilya tarzı beşik mi karar veremiyorum..
Vala canım ev değiştirme durumumuz var ama değiştiremeyebiliriz de o yüzden oda alıp yıpransın istemiyorum. Yani belki 6 ay belkide 1,5 sene kullanacağım :)Canım odayı ne zamana kadar almayacaksın eger uzun sure kullanacaksan mobılya al bence daha saglam olur ama sen bılırsın tabı
İşte evin durumu belli değil tam da burda sıkıntım başlıyor :) :)ya dün bana da öyle deyince üzüldüm moralim bozuldu....
canım evin durumu nasıl ona göre hareket edersin...
yaa hiç sorma son aylar daha da geriyo insanı...diğer hamileliğimdeki doktorum çok pozitifti bana hiç böyle şeyleri uygun dille anlatırdı....kii çoğu şeyi zaten tahmin ederdi...ama dünkü çok moralimi bozdu bi de daha önceden tanıdığım konuştuğum doktor...zaten üçbuçuk atıyorum heyecanlı kafaya takan bi yapım var..üstüne de riskli dikkat et falan deyince ben iyice çöktüm...sanırım cok endıselı ve gergınız kusum son aylardayız dıe bazı patavatsızlarda tuz bıber oluyor ustune ıste ne olsa acaba bısımı oldu dıyoruz
ne zaman belli olacak kendi evine mi geçceksin yoksa başka kira eve mi taşıncaksın...ben şuan kendi evim olduundan bi dolap yaptırdım zaten büyüyen beşiğimiz var...abimize de yatak alıcaz...bi de yatak odasına park yatak alayım diyorum...İşte evin durumu belli değil tam da burda sıkıntım başlıyor :) :)
o zaman park daha mantıklı kuzum oda alacagın zaman zaten mobılyan olur sepet gıbı seyler senı uzun sure goturmez bebıs hareketlenınce dusme tehlıkesı olur Allah korusun ondan park daha ıyı gıbıVala canım ev değiştirme durumumuz var ama değiştiremeyebiliriz de o yüzden oda alıp yıpransın istemiyorum. Yani belki 6 ay belkide 1,5 sene kullanacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?