ayyy valla gece ben bır ara dondum baska turlu yatamadım cunku tekmemı yedım hemen tabı:):)Selammmmmmm canlar nasilsinizzzzz..bende uyumaynalardanim sola dogru yat bel agirir saga yat brl agirir nasil yuzustu uyumayi ozledim
Hahaahha kendine gel.duzgun uyu demek.istemis pasaayyy valla gece ben bır ara dondum baska turlu yatamadım cunku tekmemı yedım hemen tabı:):)
Ev kendi evim ama çok soğuk canım yazın karar vericez ne yapacağımıza ben de o yüzden kararsızım.ne zaman belli olacak kendi evine mi geçceksin yoksa başka kira eve mi taşıncaksın...ben şuan kendi evim olduundan bi dolap yaptırdım zaten büyüyen beşiğimiz var...abimize de yatak alıcaz...bi de yatak odasına park yatak alayım diyorum...
Ben de ilk başta park düşündüm sonra evin soğuksa alma çok sıcak değil o yatak falan dediler kararsız kaldım yanio zaman park daha mantıklı kuzum oda alacagın zaman zaten mobılyan olur sepet gıbı seyler senı uzun sure goturmez bebıs hareketlenınce dusme tehlıkesı olur Allah korusun ondan park daha ıyı gıbı
amann altını ustunu battanıye ıle kapatırsın yatagın kuzum bır sey olmaz bence ondan :)Ben de ilk başta park düşündüm sonra evin soğuksa alma çok sıcak değil o yatak falan dediler kararsız kaldım yani
yaa hiç sorma son aylar daha da geriyo insanı...diğer hamileliğimdeki doktorum çok pozitifti bana hiç böyle şeyleri uygun dille anlatırdı....kii çoğu şeyi zaten tahmin ederdi...ama dünkü çok moralimi bozdu bi de daha önceden tanıdığım konuştuğum doktor...zaten üçbuçuk atıyorum heyecanlı kafaya takan bi yapım var..üstüne de riskli dikkat et falan deyince ben iyice çöktüm...
aslında bu durumda park yatak en mantıklısı...eğer satıp başka ev alacaksanız ozamana kadar idare eder...soğukluk konusunda daEv kendi evim ama çok soğuk canım yazın karar vericez ne yapacağımıza ben de o yüzden kararsızım.
Selammmmmmm canlar nasilsinizzzzz..bende uyumaynalardanim sola dogru yat bel agirir saga yat brl agirir nasil yuzustu uyumayi ozledim
bende bende özledimmmmm......Selammmmmmm canlar nasilsinizzzzz..bende uyumaynalardanim sola dogru yat bel agirir saga yat brl agirir nasil yuzustu uyumayi ozledim
Ben de ilk başta park düşündüm sonra evin soğuksa alma çok sıcak değil o yatak falan dediler kararsız kaldım yani
hıc valla ıyı dedın kuzum bazen bakıyorum zaten bu dogurduysa ben oooo dıyorum gaza gelıyorum
amann altını ustunu battanıye ıle kapatırsın yatagın kuzum bır sey olmaz bence ondan :)
aslında bu durumda park yatak en mantıklısı...eğer satıp başka ev alacaksanız ozamana kadar idare eder...soğukluk konusunda dabegri dediği gibi kalın battaniyeler daha çok işini görür bebek yorganları var yün olup da...o tarz şeyler kullanırsın..mesela geceleri uyku tulumları falan var...soğuğun çaresi bulunur zaten erkek çocuu çok aşırı sıcaı sevmiyo canım...
Kızlar çok teşekkür ederim en azından kafamda bişi oluştu fikirlerinizlevalla can can bızım yegen park yatakda buyudu altına annem pamuk yorgan koyduydu sarpın yatak yoktu yanı 6 ay o bambu besıkdeydı sonra park yatak 4 yasına kadar dıceksınkı odası yokmuydu ılk gunkı gıbı duruyordu ablam dayımın kızına verdı hıc kullanmadan
yanı bı de o durumda var tabı bende daha almadım odayı mesela alıp almayacagımda kesın degılvalla can can bızım yegen park yatakda buyudu altına annem pamuk yorgan koyduydu sarpın yatak yoktu yanı 6 ay o bambu besıkdeydı sonra park yatak 4 yasına kadar dıceksınkı odası yokmuydu ılk gunkı gıbı duruyordu ablam dayımın kızına verdı hıc kullanmadan
ne demek canım benım hangı gunler ıcın varız bız:):)Kızlar çok teşekkür ederim en azından kafamda bişi oluştu fikirlerinizle
yanı bı de o durumda var tabı bende daha almadım odayı mesela alıp almayacagımda kesın degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?