2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Ev kendi evim ama çok soğuk canım yazın karar vericez ne yapacağımıza ben de o yüzden kararsızım.

o zaman park daha mantıklı kuzum oda alacagın zaman zaten mobılyan olur sepet gıbı seyler senı uzun sure goturmez bebıs hareketlenınce dusme tehlıkesı olur Allah korusun ondan park daha ıyı gıbı
Ben de ilk başta park düşündüm sonra evin soğuksa alma çok sıcak değil o yatak falan dediler kararsız kaldım yani

selam millettt... bugün biraz yoğundum yeni anca yetiştim size.. bujubuju canım çok güzeller güle güle kullan. River82 tatlım özel sektörü de kapsayan bir yasa lakin kurumsal firmalar ok liyor sanırım. begri canım doğururuz yaeee sıkıntı yok. kimler doğurmuş normal biz mi doğuramıcaz

oyle ya doktorda cok onemlı benım doktorum cok pozıtıf valla bırsey varsa germeden soyluyor zaten ben cok memnunum ınsallah sonuna kadar oyle gıder

sagol kusum

Ev kendi evim ama çok soğuk canım yazın karar vericez ne yapacağımıza ben de o yüzden kararsızım.
aslında bu durumda park yatak en mantıklısı...eğer satıp başka ev alacaksanız ozamana kadar idare eder...soğukluk konusunda da begri dediği gibi kalın battaniyeler daha çok işini görür bebek yorganları var yün olup da...o tarz şeyler kullanırsın..mesela geceleri uyku tulumları falan var...soğuğun çaresi bulunur zaten erkek çocuu çok aşırı sıcaı sevmiyo canım...

Ben de ilk başta park düşündüm sonra evin soğuksa alma çok sıcak değil o yatak falan dediler kararsız kaldım yani

valla can can bızım yegen park yatakda buyudu altına annem pamuk yorgan koyduydu sarpın yatak yoktu yanı 6 ay o bambu besıkdeydı sonra park yatak 4 yasına kadar dıceksınkı odası yokmuydu ılk gunkı gıbı duruyordu ablam dayımın kızına verdı hıc kullanmadan

hıc valla ıyı dedın kuzum bazen bakıyorum zaten bu dogurduysa ben oooo dıyorum gaza gelıyorum

amann altını ustunu battanıye ıle kapatırsın yatagın kuzum bır sey olmaz bence ondan :)

Kızlar çok teşekkür ederim en azından kafamda bişi oluştu fikirlerinizle

yanı bı de o durumda var tabı bende daha almadım odayı mesela alıp almayacagımda kesın degıl

biz de memlekette değiliz, gerçi tayin durumu da yok şimdilik ama ev kira da olunca oda almayacağız odanın birinde tek kişilik bir baza ile dolap var bide park yatak almayı düşünüyoruz inşallah yeter bebişe büyüyene kadar..Memlekete tayin olursak da isteğine göre oda yaparız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…