Yok yaaa o kadarda degill kizim.uyanana kadar uyuyorummmkız uyuyo heralde bu dedimdi bende :)))))
Gozun aydin canimm cok sukur birsey yok..oyyy hareketini sevsinler..annesini merakta birakmadi hareketlendi hemen aferin kizinqkızlarr sonunda dr uma ulastım :) bebek hareket edıyorsa sıkıntı yok canım dedı :) agrın olursa buscopan plus ıc dedı ıcım rahatladı cok sukur Allah a sukur kızımda harekett ettı bugun annesını uzmedı sagolsun :) herkese ıyı aksamlar kızlarrr
mide yanması uykusuzluk kramplar dışında iyiyiz sen nasılsın canıikommmm bu arada takvimin gözüme çarptıda 300 kaloriye daha ihtiyacın varmış bugün iyi beslen yamanın annesigünaydın kızlaaarrrrnasılsınız bakalım?
günaydın cnm iyiyiz çok şükür..Sen nasılsın bebiş nasıl?günaydın kızlaaarrrrnasılsınız bakalım?
günaydın cnm geçmiş olsun mide yanması çok kötü oluyor..Ben ilk aylarda yatamıyordum şişkinlik ve yanmadan ama şimdilik yok çok şükür..günaydınnnn kızlar mide yanmalarım fenalarda boğazıma kadar yandığını hissediyorumsabah sabah soda içiyorum ama napim çok kötüyüm
iyi uçuşlar şekerim :)gunaydınlaaar, biz bu aksam istanbula ucuyoruz. Cumartesi aksam donecegiz.
bende de yeni yeni başladı son 10 gündür falan böyleyim ara ara şiddetleniyor bugünde o gün çok kötüyümgünaydın cnm geçmiş olsun mide yanması çok kötü oluyor..Ben ilk aylarda yatamıyordum şişkinlik ve yanmadan ama şimdilik yok çok şükür..
Kuzum ben gaviscomla aşk yaşıorum resmen bi dene istersen..mide yanması uykusuzluk kramplar dışında iyiyiz sen nasılsın canıikommmm bu arada takvimin gözüme çarptıda 300 kaloriye daha ihtiyacın varmış bugün iyi beslen yamanın annesi
günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor.Yerleştin mi evine?Günaydın Canlar
mide yanması uykusuzluk kramplar dışında iyiyiz sen nasılsın canıikommmm bu arada takvimin gözüme çarptıda 300 kaloriye daha ihtiyacın varmış bugün iyi beslen yamanın annesi
geçer inşallah cnm..BEbeğin pozisyonu ile alakalı da olabiliyor rahatsızlıklar..Benimki geçen hafta kafa yukarda ayak aşağıda duruyordu doktorum ağrı yapar dedi,gerçekten de arada ağrılarım oluyor ama normal sanırım.Artık ağrılar artacak son 3 aya girdik ya çok şükürbende de yeni yeni başladı son 10 gündür falan böyleyim ara ara şiddetleniyor bugünde o gün çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?