2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlarr sonunda dr uma ulastım :) bebek hareket edıyorsa sıkıntı yok canım dedı :) agrın olursa buscopan plus ıc dedı ıcım rahatladı cok sukur Allah a sukur kızımda harekett ettı bugun annesını uzmedı sagolsun :) herkese ıyı aksamlar kızlarrr

Gozun aydin canimm cok sukur birsey yok..oyyy hareketini sevsinler..annesini merakta birakmadi hareketlendi hemen aferin kizinq

günaydınnnn kızlar mide yanmalarım fenalarda boğazıma kadar yandığını hissediyorum sabah sabah soda içiyorum ama napim çok kötüyüm

günaydınnnn kızlar mide yanmalarım fenalarda boğazıma kadar yandığını hissediyorum sabah sabah soda içiyorum ama napim çok kötüyüm
günaydın cnm geçmiş olsun mide yanması çok kötü oluyor..Ben ilk aylarda yatamıyordum şişkinlik ve yanmadan ama şimdilik yok çok şükür..

günaydın cnm geçmiş olsun mide yanması çok kötü oluyor..Ben ilk aylarda yatamıyordum şişkinlik ve yanmadan ama şimdilik yok çok şükür..
bende de yeni yeni başladı son 10 gündür falan böyleyim ara ara şiddetleniyor bugünde o gün çok kötüyüm

mide yanması uykusuzluk kramplar dışında iyiyiz sen nasılsın canıikommmm bu arada takvimin gözüme çarptıda 300 kaloriye daha ihtiyacın varmış bugün iyi beslen yamanın annesi
Kuzum ben gaviscomla aşk yaşıorum resmen bi dene istersen..

mide yanması uykusuzluk kramplar dışında iyiyiz sen nasılsın canıikommmm bu arada takvimin gözüme çarptıda 300 kaloriye daha ihtiyacın varmış bugün iyi beslen yamanın annesi

ahahahahaahah 300-500 benim için sıkıntı yok biliyosun.. yemek de yiyelim de :))))))

bende de yeni yeni başladı son 10 gündür falan böyleyim ara ara şiddetleniyor bugünde o gün çok kötüyüm
geçer inşallah cnm..BEbeğin pozisyonu ile alakalı da olabiliyor rahatsızlıklar..Benimki geçen hafta kafa yukarda ayak aşağıda duruyordu doktorum ağrı yapar dedi,gerçekten de arada ağrılarım oluyor ama normal sanırım.Artık ağrılar artacak son 3 aya girdik ya çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…