2016 Mart Anneleri Goygoy :)

geçmiş olsun cnm dikkat etmek lazım havlar soğuk heryerde kömür kokusu var..Dinlen 2 gün iyi gelir..
sağol canım aynen öyle valla akşam dışarı çıkılmıyor oturduğum yerde, havası çok kötü, nasıl kışı geçirecem nasıl yürüyüşler yapacam şimdiden düşünüyorum kara kara

kızlar yaa esım dunden berı dogum ıznı 6 ay olmus dıyor warmı boyle bırsey duydunuzmuuuu

simdi kurcalıyodum intertte dogum izni dogum parası işten cıkarılma tazminat vs. malum butceyı dusunmek gerek artk :)) ama hic oyle bilgiye rastlamadim. Bir soylenti cıkıp olması yıllar alıyor malum.

simdi kurcalıyodum intertte dogum izni dogum parası işten cıkarılma tazminat vs. malum butceyı dusunmek gerek artk :)) ama hic oyle bilgiye rastlamadim. Bir soylenti cıkıp olması yıllar alıyor malum.
offf zor günler bizi bekler bütce malummmm sıkıntı bide ben ücretsiz izine ayrılmayı düşünenlerdenim :)

offf zor günler bizi bekler bütce malummmm sıkıntı bide ben ücretsiz izine ayrılmayı düşünenlerdenim :)

işten cıkarılsak daha mı iyi acaba ya, boylece hem tazminat hem dogum parası hem kimbilir issizlik maası derken daha karlı oluruz. Kovdursak mi kendimizi

kızlar bır sey sorucam dogum ıznı bıttıkten sonra ısten cıkarsak tazmınat hakkımız varmı?

işten cıkarılsak daha mı iyi acaba ya, boylece hem tazminat hem dogum parası hem kimbilir issizlik maası derken daha karlı oluruz. Kovdursak mi kendimizi
tazmınat oldugu ıcın ısten cıkarmazlar kıııı walla keske su soylentıler gercek olsa yaa belkıde yılbasından sonra olurr

gunaydın kızlar

bugun mıde bulantısı ıle uyandım bırde karnım agrıo gaz sancısı sanırım

Merhabalar. Sekerim cikmadi ama tsh ft4 dusuk hipotiroit dendi alt sinirda. Ilac iciyorum bakalim aysonu kontrolumde ne gibi gelisme gostericek.
Anladım geçmiş olsun. Şu hormonlar mahvediyor bizi biri iniyor biri çıkıyor allah yardımcımız olsun insallah düzelir sizin de

offf arkadas cok sacma evlendıgın 1 yıl ıcınde ayrılırsan haklı sebep sayılıyor dogurdum o haksız cok sacma bence evlılıkten daha haklı bır sebep cocuk dogurmak
BEN EWLILIK SEBEBI ILE CIKMISTIM DIGER IS YERIMDEN ALMISTIM TAZMINATIMI WALLA COK IYI OLMUSTU YAA

BEN EWLILIK SEBEBI ILE CIKMISTIM DIGER IS YERIMDEN ALMISTIM TAZMINATIMI WALLA COK IYI OLMUSTU YAA
ıste onu duyorum ya canım evlendım calısamıyorum dıyorsun haklı sebep oluyor ıssızlık maası da alabılıyordum eee dogurdum cocuga bakıcam o yok haklı sebep degıl

lierac kullanan warmı kızlar catlaklar ıcınnn

canım benım doktorun ıg de gordum bır urun tavsıye etmıs ama dogum sonrası catlaklar ıcın sımdı kullanamıyormussun ondan almayı dusunuyorum bende dogum sonrası bende suan catlak yok ama 32 hafta ıtıbarıyle olusabılırmıs bakalım henuz yok olursada napalım mınık bıdıgım sagolsun

nasıl yanı neden sımdı kullanamıuyorsun tatlımmm

aynen ben de öyleyim cnm yerler hep buz hava da keza öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…