2016 Mart Anneleri Goygoy :)

sımdı netten bakıyorum uygun fıyata buldum hamılelıgın 4. ayından ıtıbaren dıyor

baktınmı hangı krem olduguna kusum ne kadarmıs ben bakmadım alsammıkı bende ablamda bır sabah kalkmıs bır cırt obur sabah baska bır yerınde cıldırmısdı 32 haftaya kadar catlak olmamısdı onda ama cok genısledı onun karın 4650 kg cocuk cıkardı kızım

sen doğudaydın demi canım senin daha zor Allah bi kolaylık verir en kötü ihtimal alışveriş merkezlerinde yürürüz o da olmadı eşim diyo evin içinde dolaş diye
evin içinde dolaşcaz galiba da ev de küçük başım döner benim

valla ben kayısı badem susam kullanıyorum suan ıcın dogum sonrasıda coldcellulite kremı almayı dusunuyorum bır doktora danısıyımda cıdden ıyı gelıyormuymus
benim de öyle karışımdan oluşan bir yağım var onu kullanıyorum göbeğime 4.aydan beri..Görünürde birşey yok ama son ayda oluyormuş çatlak olursa zaten..

maşallah canım sezeryan mı oldu yoksa normal olamaz herhalde :) Normal kiloda doğsun yeter yaa..

kızlaaar, kimler hangi bebek arabalarını aldı. Etrafta neler goruyorlar, tavsiyeler neler? Konusuldu mu bu konuda daha once bilmiyorum ama ben hatırlayamadım. Varmi fikirleriniz, yorumlarınız? Hafif olsun, saglam olsun, kolay katlanır bagaja sıgan olsun :)) Ama hangi marka modeller iyidir saglamdır, butceye gore de birsuruu alternatif var.

Alan arkadaşlar var canım..Ben daha sonra almayı düşünüyorum nasip olursa inşallah doğsun bir de birkaç ay sonra bakarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…