2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Canım ben bebe confort streety plus aldım gayet hoşuma gitti :)

saol canım geçmişte bişey yok kaçırmadın biraz rahatsızdım rapor aldım 1 hafta yattım geldim :)

cok gecmıs olsun canım kusura bakma bugun yenı eleman basladıda malum sekreterde yenı gırdı ıkı yenı elemana yardımcı olmakla mesgulum benımde sabahdan berı ıcım sıklıo bunaldım nıye bılmıyorum daral geldı

Bende bu aralar almayi dusunuyorum ama bizim abisinden kalma pusetimiz var. Acaba travel sistem alsam mi almasam mi cok kararsiz kaldim. Normal cift yonlu bebek arabasimi alsam yoksa travel mi aklim karisti.
Hafta sonu pamidor a baktim. Baby 2 go onerdiler hep. Travel sistemide guzel hafif kullanisliydi ama duz siyah rengi yoktu.
Birde hediye ceki veriyorlardi uyguna gelmis olur oylece 1000 tl ye 350 tl hediye ceki cok cazip geldi bana ama kararsiz kaldim dedigim gibi.

biyerlere giderken lazım olmayacak mı ama hep kucakta zor olmaz mı? En azından oto koltugu tasımak icin
Yakın yerlere giderken lazım olur da ilk zamanlarda kucakta taşınır..Ana kucağı alcam onunla götürürüz, azcık büyüyünce lazım olur yoksa araba var zaten onla gideriz gezmeye tozmaya :) Ayy inşallah görelim o günleri sağlıcakla..

Yok canimmmm sabah 10 da uyandimm kahvalti ev isi derken simdi gelebildim poaca ve kurabiye yaptimmm..uykucu yaptiniz benide
ne bileyim hep öğleden sonra katılıyorsun da aramıza:) Ellerine sağlık tatlım pek bir hamaratsın:)

sen ilk çocuğunda ne kadar kullandınki. biz çokaz kullandık.. varsa tekrar alma bence yazık parana... zaten çocuk ağırlaşınca, puset te ağır taşınmıyor. evde kullanılıyor ancak. yada arabada ..

kızlar dogum paralarını arastıran warmıııı

aile ve sosyal politikalar bakanlığının verdiği para mı, sgk dan alınan mı? sgk yı bilmiyorum ben kamudayım. ama aile bakanlığı 2. çocuğu olanlara 400 verecekmiş:) ben 400 alıcam onu biliyorum:)

aile ve sosyal politikalar bakanlığının verdiği para mı, sgk dan alınan mı? sgk yı bilmiyorum ben kamudayım. ama aile bakanlığı 2. çocuğu olanlara 400 verecekmiş:) ben 400 alıcam onu biliyorum:)
yok cnm sgk dan aldıgımız dogum raporu parasııı

ben mıktarını degıl nasıl alıcagımızı sordum canım ay ay mı toplumu ne zaman
hmm oda sana ve iş yerine bağlı ister ay ay onaylatırsın ister rapor sonunda onaylatır toplam alırsın ben rapor sonunda onaylatmayı düşünüyorum mesela

rapor sonrası alınıyor. eşim de 45 gün rapor kullanmıştı, rapor bitiminde başvurdu sgk ya.. 15-20 günde yattı parası, sgk da gösterilen maaşın dan günlük kazancını hesaplıyorsun. bunun 2/3 ünü alıyorsun.. yani maaşının 2/3 ü de denebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…