Canım ben bebe confort streety plus aldım gayet hoşuma gitti :)kızlaaar, kimler hangi bebek arabalarını aldı. Etrafta neler goruyorlar, tavsiyeler neler? Konusuldu mu bu konuda daha once bilmiyorum ama ben hatırlayamadım. Varmi fikirleriniz, yorumlarınız? Hafif olsun, saglam olsun, kolay katlanır bagaja sıgan olsun :)) Ama hangi marka modeller iyidir saglamdır, butceye gore de birsuruu alternatif var.
saol canım geçmişte bişey yok kaçırmadın biraz rahatsızdım rapor aldım 1 hafta yattım geldim :)
Alan arkadaşlar var canım..Ben daha sonra almayı düşünüyorum nasip olursa inşallah doğsun bir de birkaç ay sonra bakarız..
Yok canimmmm sabah 10 da uyandimm kahvalti ev isi derken simdi gelebildim poaca ve kurabiye yaptimmm..uykucu yaptiniz benideiyiyiz çok şükür canım,sen nasılsın? Öğlen mi uyanıyorsun ohh ne güzel:)
Bende bu aralar almayi dusunuyorum ama bizim abisinden kalma pusetimiz var. Acaba travel sistem alsam mi almasam mi cok kararsiz kaldim. Normal cift yonlu bebek arabasimi alsam yoksa travel mi aklim karisti.kızlaaar, kimler hangi bebek arabalarını aldı. Etrafta neler goruyorlar, tavsiyeler neler? Konusuldu mu bu konuda daha once bilmiyorum ama ben hatırlayamadım. Varmi fikirleriniz, yorumlarınız? Hafif olsun, saglam olsun, kolay katlanır bagaja sıgan olsun :)) Ama hangi marka modeller iyidir saglamdır, butceye gore de birsuruu alternatif var.
Yakın yerlere giderken lazım olur da ilk zamanlarda kucakta taşınır..Ana kucağı alcam onunla götürürüz, azcık büyüyünce lazım olur yoksa araba var zaten onla gideriz gezmeye tozmaya :) Ayy inşallah görelim o günleri sağlıcakla..biyerlere giderken lazım olmayacak mı ama hep kucakta zor olmaz mı? En azından oto koltugu tasımak icin
ne bileyim hep öğleden sonra katılıyorsun da aramıza:) Ellerine sağlık tatlım pek bir hamaratsın:)
Yok canimmmm sabah 10 da uyandimm kahvalti ev isi derken simdi gelebildim poaca ve kurabiye yaptimmm..uykucu yaptiniz benide
Bende bu aralar almayi dusunuyorum ama bizim abisinden kalma pusetimiz var. Acaba travel sistem alsam mi almasam mi cok kararsiz kaldim. Normal cift yonlu bebek arabasimi alsam yoksa travel mi aklim karisti.
Hafta sonu pamidor a baktim. Baby 2 go onerdiler hep. Travel sistemide guzel hafif kullanisliydi ama duz siyah rengi yoktu.
Birde hediye ceki veriyorlardi uyguna gelmis olur oylece 1000 tl ye 350 tl hediye ceki cok cazip geldi bana ama kararsiz kaldim dedigim gibi.
kızlar dogum paralarını arastıran warmıııı
yok cnm sgk dan aldıgımız dogum raporu parasıııaile ve sosyal politikalar bakanlığının verdiği para mı, sgk dan alınan mı? sgk yı bilmiyorum ben kamudayım. ama aile bakanlığı 2. çocuğu olanlara 400 verecekmiş:) ben 400 alıcam onu biliyorum:)
canım onu maaşına oranla alıyorsun herkesin bir olmaz kiyok cnm sgk dan aldıgımız dogum raporu parasııı
ben mıktarını degıl nasıl alıcagımızı sordum canım ay ay mı toplumu ne zamancanım onu maaşına oranla alıyorsun herkesin bir olmaz ki
hmm oda sana ve iş yerine bağlı ister ay ay onaylatırsın ister rapor sonunda onaylatır toplam alırsın ben rapor sonunda onaylatmayı düşünüyorum meselaben mıktarını degıl nasıl alıcagımızı sordum canım ay ay mı toplumu ne zaman
300 lira mı ne ilk çocuk için sanırsam..Başka da birşey bilmiyorum ben:)kızlar dogum paralarını arastıran warmıııı
hayırlı olsun tatlım..Güle güle binsin minik paşa:)kızlar oglusumun pusetını aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?