2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Sigortali annelere veriyorlar mi bu parayiii...ben kizimdada almadimmm sigortaliyimmm alirmiyim.acaba bende sadexe calisanlara mi veriliyo

kusummelek evde cocuk oluncaa girdigimize sukredin surekli ilgi istiyo esim de namaz arasi geliyor eveee kahvalti kahve cay derken ogleni buluyorum

sen ilk çocuğunda ne kadar kullandınki. biz çokaz kullandık.. varsa tekrar alma bence yazık parana... zaten çocuk ağırlaşınca, puset te ağır taşınmıyor. evde kullanılıyor ancak. yada arabada ..
Ben ev icinde cok kullandim. 1 yasini gectiginde bile kullaniyodum oturtup yemegini filan yediriyordum. Disarda fazla kullanmadik cocukla beraber agir oldugu icin kullanissiz oluyor. Ama travel sistem de bizim icin kullanisli olur diye dusunuyorum cunku yaz bebegi olcaklar. Normal Arabada pek rahat etmezler belki .

Kızlar İzmirde karataş hastanesi osman beye giden var miydi?ben doğumu orda yapmaya karar verdim gibi ne dersiniz?var mi duyduğunuz olumlu olumsuz herhangi bir şey?

kızlar oglusumun pusetını aldık
Gule gule kullan canım şık biseye benziyo. Kullanimi nasil acaba. Bir kac soru sorabilirmiyim müsadenle?
Markasi nedir?
Fiyati nedir?
Cok fazla agirmi?
Puseti icindeyken kapaniyormu?

Cok sordum ama bende bebek arabasi arayisindayimda fikir olur belki

Kızlar İzmirde karataş hastanesi osman beye giden var miydi?ben doğumu orda yapmaya karar verdim gibi ne dersiniz?var mi duyduğunuz olumlu olumsuz herhangi bir şey?

Slm cnm ben de osman beye gidiyorum cok da memnunum. Suana kadar olumsuz biseyle karsilasmadim. Dogumunu yaptirdigi birkac kisiden de olumsuz bisey duymadim. Insallah da duymam

Sigortali annelere veriyorlar mi bu parayiii...ben kizimdada almadimmm sigortaliyimmm alirmiyim.acaba bende sadexe calisanlara mi veriliyo
Canim benim bildigim son bir yil icinde geriye donuk 90 gun sigortasi odenmis olanlar bu dogum parasini aliyor ssk.biz.tr gibi bi adres var soru cevap yapmislar orda da oyle diuor. Cocuk parasi analik parasi sut parasi zaten aliyorsun. Dogumdan sonra basvurunu yap mutlaka ne gelse kar, kalmasin paralar

geçmiş olsun cnm..İyileşmezsen dinlen bence de evde..Dinlenmeden geçmiyor çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…