canım benimde hep var yaaa takma başından beri hiç geçmedi hala da var yani olabiliyormuşkızlar bugun akıntım war bıraz ne yapsam kurtulamadım su hamılelıkte akıntıdan gecıyor yıne baslıyorr
aynen benimde sürekli akıntım var.. takma, normal bi durum.kızlar bugun akıntım war bıraz ne yapsam kurtulamadım su hamılelıkte akıntıdan gecıyor yıne baslıyorr
canım benimde hep var yaaa takma başından beri hiç geçmedi hala da var yani olabiliyormuş
yaa sureklı bu ıslaklık duygusu benı cok rahatsız edıyor gunluk pedde kullanmıyorum zararlı dıye ıs yerınde zor oluyorr yanımda yedek camasır tasıyorum ama bırtaneyle kalmıyooooaynen benimde sürekli akıntım var.. takma, normal bi durum.
canım ben onu ınternetten arastırdım bır saatte 10 tane hareket saymamız gerekıyormus hıckırık dahıl degıl bu harekete eger ılk bır saatte olmassa ıkıncı saatte tekrar bastan saymaya baslıyorsun. bebekler genelde aksam 7 ıle 10 arasında daha hareketlı olurmus o zaman sayıldıgında daha net hıssedılırmıs hareketı.Günaydın kızlar. 28. haftadan itibaren bebek hareketlerinin sayılması gerekiyormuş. Başlayan var mı nasıl yapıyoruz acaba?
rengı sarımı akıntınınn benımkı hep sarı ama kokusuziş yerinde kullan, günlük ped ama sık sık değiştir. veya havlu kağıt kullan.. onuda sevmiyorsa. pamuklu bebekler için satılan ağız mendillerinden al, 2 saatte bir değiştir.. bende günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum, yoğun zamanlarında havlu kapıt koyuyorum arada.. öyle idare ediyorum
kızlar bugun akıntım war bıraz ne yapsam kurtulamadım su hamılelıkte akıntıdan gecıyor yıne baslıyorr
Günaydın kızlar. 28. haftadan itibaren bebek hareketlerinin sayılması gerekiyormuş. Başlayan var mı nasıl yapıyoruz acaba?
aaaa ben bilmiyordum yaa neden gerekliymiş bu hareketleri sayma işi ben sayamam ki benimki maşallah özellikle akşamları fazla hareketli nasıl saycamcanım ben onu ınternetten arastırdım bır saatte 10 tane hareket saymamız gerekıyormus hıckırık dahıl degıl bu harekete eger ılk bır saatte olmassa ıkıncı saatte tekrar bastan saymaya baslıyorsun. bebekler genelde aksam 7 ıle 10 arasında daha hareketlı olurmus o zaman sayıldıgında daha net hıssedılırmıs hareketı.
rengı sarımı akıntınınn benımkı hep sarı ama kokusuz
yaptırdım canm dr temız dedı ama akıntıda gecmedı ıste anlamadım gıttıııbenim hic eksik olmadı canm, azcık ama hep vardı. Bol su iccez, sık camasir degistiricez.. baska yolu yok, yeterki enfeksiyon falan olmasın. Hic tahlil yaptırdın mı?
Hareketlerini sürekli hissediyorsan saymana gerek yok bence :)aaaa ben bilmiyordum yaa neden gerekliymiş bu hareketleri sayma işi ben sayamam ki benimki maşallah özellikle akşamları fazla hareketli nasıl saycam
10 a gelınce saymayı bırakıyorsun canım tekmelerını we hareketlerını sayıyorsun saedeceaaaa ben bilmiyordum yaa neden gerekliymiş bu hareketleri sayma işi ben sayamam ki benimki maşallah özellikle akşamları fazla hareketli nasıl saycam
Benimki çok hareketli değil. Gün içinde çalışırken ek bişey hissetmiyorumSabah ben de bunu dusundum acaba saymalı mıyım diye. Ama pazartesi doktora gidicem, o zaman soyler sanırım bu konuda biseyler.
hmmm tamam o halde hiperaktif benimki yaaHareketlerini sürekli hissediyorsan saymana gerek yok bence :)
Benim bebişim çok hareketli değil ya da ben hissedemiyorumcanım ben onu ınternetten arastırdım bır saatte 10 tane hareket saymamız gerekıyormus hıckırık dahıl degıl bu harekete eger ılk bır saatte olmassa ıkıncı saatte tekrar bastan saymaya baslıyorsun. bebekler genelde aksam 7 ıle 10 arasında daha hareketlı olurmus o zaman sayıldıgında daha net hıssedılırmıs hareketı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?