aaa yenı duydum ben bunu canım nedenmıs pekı ??Günaydın kızlar. 28. haftadan itibaren bebek hareketlerinin sayılması gerekiyormuş. Başlayan var mı nasıl yapıyoruz acaba?
ıyı o zaman canım cunku benımkıde sabah bır uyanıyor masallah ben yatıyorum daha o yatmıyor ama ben bır seyde hareketlerının asırı olmasıda ıyı degıl dıye duymustum bılgısı olan var mı_ cumartesı doktora sorucam kesın amaHareketlerini sürekli hissediyorsan saymana gerek yok bence :)
Hareketsiz olması iyi değilmiş, herhangi bir soruna karşı hareket yavaşlaması farkedilirse ya da hissedilmezse hemen doktorumuza gitmemiz gerekirmiş.aaa yenı duydum ben bunu canım nedenmıs pekı ??
bende de var cnm baştan beri..Doktor fitil ve krem verdi ama geçmedi yine de..kızlar bugun akıntım war bıraz ne yapsam kurtulamadım su hamılelıkte akıntıdan gecıyor yıne baslıyorr
bana bır fıtıl werdı mıx ovul dıye kullandıkca dahada cogaldı akıntımmm soyledım dr a bıraktırdıbende de var cnm baştan beri..Doktor fitil ve krem verdi ama geçmedi yine de..
hee anladım canım tamam cok saol bilgi ıcın:):)Hareketsiz olması iyi değilmiş, herhangi bir soruna karşı hareket yavaşlaması farkedilirse ya da hissedilmezse hemen doktorumuza gitmemiz gerekirmiş.
aynen akıntı bende de her hep bastan berı doktor bır sey de vermedı kuru kutmaya calıs o kadar koku falan yoksa sıkıntı degılmısbende de var cnm baştan beri..Doktor fitil ve krem verdi ama geçmedi yine de..
benim geçmez herhalde artık, su da içiyorum geçsin diye ama yok yani bir faydası..bana bır fıtıl werdı mıx ovul dıye kullandıkca dahada cogaldı akıntımmm soyledım dr a bıraktırdı
Gule gule kullan canım şık biseye benziyo. Kullanimi nasil acaba. Bir kac soru sorabilirmiyim müsadenle?
Markasi nedir?
Fiyati nedir?
Cok fazla agirmi?
Puseti icindeyken kapaniyormu?
Cok sordum ama bende bebek arabasi arayisindayimda fikir olur belki
Gule gule kullan canım şık biseye benziyo. Kullanimi nasil acaba. Bir kac soru sorabilirmiyim müsadenle?
Markasi nedir?
Fiyati nedir?
Cok fazla agirmi?
Puseti icindeyken kapaniyormu?
Cok sordum ama bende bebek arabasi arayisindayimda fikir olur belki
Gunaydin anneler ve bebisleri. Kandilimiz kutlu, dualarimiz kabul olsun insallah
Günaydın kızlar. 28. haftadan itibaren bebek hareketlerinin sayılması gerekiyormuş. Başlayan var mı nasıl yapıyoruz acaba?
yaa sureklı bu ıslaklık duygusu benı cok rahatsız edıyor gunluk pedde kullanmıyorum zararlı dıye ıs yerınde zor oluyorr yanımda yedek camasır tasıyorum ama bırtaneyle kalmıyoooo
kız buket masallahhhh benım kızda oylee dıyorum kıı annecım gece oldu nennıı yapcaz bak o hala azcık sag azcık sola dur suraya vurmadım derdınde :) bırde benımkı 30 haftalık oldu artık cok sukur gobegın ustunden dırek bellı oluyor esım goruyor korkuyor adamcagız bu kız napıyo dıyeeıyı o zaman canım cunku benımkıde sabah bır uyanıyor masallah ben yatıyorum daha o yatmıyor ama ben bır seyde hareketlerının asırı olmasıda ıyı degıl dıye duymustum bılgısı olan var mı_ cumartesı doktora sorucam kesın ama
Hareketsiz olması iyi değilmiş, herhangi bir soruna karşı hareket yavaşlaması farkedilirse ya da hissedilmezse hemen doktorumuza gitmemiz gerekirmiş.aa neden sayıyoruz kusum ben duymadım hıc
hmmm tamam o halde hiperaktif benimki yaa
2,5 litre su ıcıyorum daha damacana lazım galıba gecmesı ıcın :)benim geçmez herhalde artık, su da içiyorum geçsin diye ama yok yani bir faydası..
ewet bende mantar yapıyor dıye duydygumdan berı kullanmıyorum canımmay sakın kullanma kusum gunluk benı mahvettı yenı duzeldım valla aman dıyım
valla canım gece yatıcam uyumuyor kut kut kut artık saga falan yatıp koseye sıkıstırıyorum onu anca oyle sabıt kalıyorda uyuyorumkız buket masallahhhh benım kızda oylee dıyorum kıı annecım gece oldu nennıı yapcaz bak o hala azcık sag azcık sola dur suraya vurmadım derdınde :) bırde benımkı 30 haftalık oldu artık cok sukur gobegın ustunden dırek bellı oluyor esım goruyor korkuyor adamcagız bu kız napıyo dıyeemasallah masallah masallahhh hep oyle de canım Allah korusunnnn
MAŞALLAH bizimde öyle hatta dün gece oğlum yoruldum uyu artık dedim babasıda geldi ninni söyledi ama tınlamadı bilekız buket masallahhhh benım kızda oylee dıyorum kıı annecım gece oldu nennıı yapcaz bak o hala azcık sag azcık sola dur suraya vurmadım derdınde :) bırde benımkı 30 haftalık oldu artık cok sukur gobegın ustunden dırek bellı oluyor esım goruyor korkuyor adamcagız bu kız napıyo dıyeemasallah masallah masallahhh hep oyle de canım Allah korusunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?