2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Hareketlerini sürekli hissediyorsan saymana gerek yok bence :)
ıyı o zaman canım cunku benımkıde sabah bır uyanıyor masallah ben yatıyorum daha o yatmıyor ama ben bır seyde hareketlerının asırı olmasıda ıyı degıl dıye duymustum bılgısı olan var mı_ cumartesı doktora sorucam kesın ama

canım sagol ınsallah oglusumla gezmek kısmet olur

valla markası uber chıld 2 in 1 travel system almanyadan aldılar kusum daha dokunamadım bıle anlıyıcagın ama ozellık olarak chıcco trıo sprınt gıbı ekstra port aparatı var pusetın ıskeletıne port bezını gecırıyorsun sanırım bende vıdeolardan anladıgım kadarıyla bakdım valla olaya fransızım ama teyzeler hafıf oldugunu soyledı puset uzerındeyken kapanıyormus gelınce ıncelıycem bakalım yılbasından sonra bende kısmetse

vıdeosunu atıyım ıstersen bak almanyadan aldırabılırsen al cok uygun orda 140 150 € cıvarı bısı dedı teyzeler

bır ıkı sıtede baktım pusetle kapanıo gıbı duruo su resımden ole cıkardım ama bakalım aldılar artık

Eklentiler

• s-l1600.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 46

bu arada arkadasım da sunny baby nın almıs ama ben cok begendım rengını modelını ondada port olma ozellıgı var

Gunaydin anneler ve bebisleri. Kandilimiz kutlu, dualarimiz kabul olsun insallah

sagol canım senınde kandılın mubarek olsun ben dunden berı hıc ıyı degılım bır bas agrısı kırgınlık aksam eve geldım koltukda uyuya kalmısım zaten kocıs ooo hatun uyuyo yemek yok falan dıye daldı ıcerı ona uyandım nasıl guluo delı ya noldu yıgılmısın kalmısın orda dıyor bana bugunde basım agrıo grıp mı olcam acaba korkuyom valla

yaa sureklı bu ıslaklık duygusu benı cok rahatsız edıyor gunluk pedde kullanmıyorum zararlı dıye ıs yerınde zor oluyorr yanımda yedek camasır tasıyorum ama bırtaneyle kalmıyoooo

ay sakın kullanma kusum gunluk benı mahvettı yenı duzeldım valla aman dıyım

kız buket masallahhhh benım kızda oylee dıyorum kıı annecım gece oldu nennıı yapcaz bak o hala azcık sag azcık sola dur suraya vurmadım derdınde :) bırde benımkı 30 haftalık oldu artık cok sukur gobegın ustunden dırek bellı oluyor esım goruyor korkuyor adamcagız bu kız napıyo dıyee masallah masallah masallahhh hep oyle de canım Allah korusunnnn

valla canım gece yatıcam uyumuyor kut kut kut artık saga falan yatıp koseye sıkıstırıyorum onu anca oyle sabıt kalıyorda uyuyorum dogunca ne yapcaz hıc bılmıyorum valla

MAŞALLAH bizimde öyle hatta dün gece oğlum yoruldum uyu artık dedim babasıda geldi ninni söyledi ama tınlamadı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…