2016 Mart Anneleri Goygoy :)

valla canım gece yatıcam uyumuyor kut kut kut artık saga falan yatıp koseye sıkıstırıyorum onu anca oyle sabıt kalıyorda uyuyorum dogunca ne yapcaz hıc bılmıyorum valla

kız ıcım gıttı delı ne demek koseye sıkıstırıyorum sıkıstırma oglusu yaa ben o rahat etsın dıye nereye doncegımı sasırıom sagdan bıdık bıdık vuruo pozısyon degıstırıyorum

valla canım gece yatıcam uyumuyor kut kut kut artık saga falan yatıp koseye sıkıstırıyorum onu anca oyle sabıt kalıyorda uyuyorum dogunca ne yapcaz hıc bılmıyorum valla
ayyy sıkıstırmaya kıyamıyorum bu seferde hıckırık tutuyo zawallımıııı
MAŞALLAH bizimde öyle hatta dün gece oğlum yoruldum uyu artık dedim babasıda geldi ninni söyledi ama tınlamadı bile
babası kızsınn ona sakaylaa bızımkı dıyo defnee hıııııı uyu bakıyımmm oda senı cok dınlıyorum baba dercesıne teppıklıyooo
hay maşallah ben 2,5 bardak bile içemiyorum yaaa
ama ıcmen lazım en azından ıs yerınde calısırkene ıccc

ayyy kusum valla yapıyorum arada yaa uyutmuyor cunku tatllı tatlı ovuyorumm sey yapıyorum yok oglum sabah ıse gıtcem uyumam lazım yok bende careyi bunda buldum

kuzummm cıdden cok az ıcıyorsun yaa bende 2.5 lt rahat goruyorum her dk tuvalete tasınıyorum o ayrı ama ıcmen lazım tatlım
( off biliyorum farkındayım ama içemiyorum nolcak benim halim yaa çok canım sıkılıyor bu duruma 1 lt içsem göbek atarım yani

ayyy kusum valla yapıyorum arada yaa uyutmuyor cunku tatllı tatlı ovuyorumm sey yapıyorum yok oglum sabah ıse gıtcem uyumam lazım yok bende careyi bunda buldum

ay ne kaann kotusun yaa ben kıyamıom hıc valla bende mı bır acayıplık var acep

( off biliyorum farkındayım ama içemiyorum nolcak benim halim yaa çok canım sıkılıyor bu duruma 1 lt içsem göbek atarım yani

canım suyun ıcıne lımon dılımı salatalık falan at suyun tadını degıstırıyormus belkı oyle ıcersın hemde antıoksıdan dıyollarr

canım elının altına sıse ıle su al 1.5luk atıyorum devamlı elınde dursun oyle daha rahat ıcıyorsun ıse da dalmazsın boylelıkle

hiç durmayan kuduruklardan biridi bende, gece uykumdan uyandırıyor. zaten zor uyuyorum bir türlü rahat edemiyorum.. öyle bi vuruyor ki bazen gavura vuru gibi saldırıyo diyo babası:)

hiç durmayan kuduruklardan biridi bende, gece uykumdan uyandırıyor. zaten zor uyuyorum bir türlü rahat edemiyorum.. öyle bi vuruyor ki bazen gavura vuru gibi saldırıyo diyo babası:)

ay o lafı en cok ben kullanıyorum kocıse oglun gavura vurur gıbı vuruo dıyorum ama sımdı ole vurmuyor

Slm cnm ben de osman beye gidiyorum cok da memnunum. Suana kadar olumsuz biseyle karsilasmadim. Dogumunu yaptirdigi birkac kisiden de olumsuz bisey duymadim. Insallah da duymam
Saol kuzum cevabın için.cumaya randevu aldım bi gidip göreyim hem hastaneye bi bakayım içime sinerse onunla devam ederim diye düşünüyorum.
Normal doğum olursa kendisi geliyor muymus doğuma hic sordun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…