hay maşallah ben 2,5 bardak bile içemiyorum yaaa2,5 litre su ıcıyorum daha damacana lazım galıba gecmesı ıcın :)
valla canım gece yatıcam uyumuyor kut kut kut artık saga falan yatıp koseye sıkıstırıyorum onu anca oyle sabıt kalıyorda uyuyorumdogunca ne yapcaz hıc bılmıyorum valla
ayyy sıkıstırmaya kıyamıyorum bu seferde hıckırık tutuyo zawallımııııvalla canım gece yatıcam uyumuyor kut kut kut artık saga falan yatıp koseye sıkıstırıyorum onu anca oyle sabıt kalıyorda uyuyorumdogunca ne yapcaz hıc bılmıyorum valla
babası kızsınn ona sakaylaa bızımkı dıyo defnee hıııııı uyu bakıyımmm oda senı cok dınlıyorum baba dercesıne teppıklıyoooMAŞALLAH bizimde öyle hatta dün gece oğlum yoruldum uyu artık dedim babasıda geldi ninni söyledi ama tınlamadı bile
ama ıcmen lazım en azından ıs yerınde calısırkene ıccchay maşallah ben 2,5 bardak bile içemiyorum yaaa
ayyy kusum valla yapıyorum arada yaa uyutmuyor cunku tatllı tatlı ovuyorumm sey yapıyorum yok oglum sabah ıse gıtcem uyumam lazım yok bende careyi bunda buldumkız ıcım gıttı delı ne demek koseye sıkıstırıyorum sıkıstırma oglusu yaaben o rahat etsın dıye nereye doncegımı sasırıom sagdan bıdık bıdık vuruo pozısyon degıstırıyorum
kuzummm cıdden cok az ıcıyorsun yaa bende 2.5 lt rahat goruyorum her dk tuvalete tasınıyorum o ayrı ama ıcmen lazım tatlımhay maşallah ben 2,5 bardak bile içemiyorum yaaa
Hain anne ne olcak :)ayyy kusum valla yapıyorum arada yaa uyutmuyor cunku tatllı tatlı ovuyorumm sey yapıyorum yok oglum sabah ıse gıtcem uyumam lazım yok bende careyi bunda buldum
oyle sozumu dınleyecek sevmem ben sımarık cocuk dermısımHain anne ne olcak :)
yaptırdım canm dr temız dedı ama akıntıda gecmedı ıste anlamadım gıttııı
ewett benımde mesela cok ayakt kalınca daha cok gelıyoro zaman normal canım, yani en azından benim de tahlilim temiz cıkınca doktor bana normal dedi. Yorulunca artıyor mesela benim.
kuzummm cıdden cok az ıcıyorsun yaa bende 2.5 lt rahat goruyorum her dk tuvalete tasınıyorum o ayrı ama ıcmen lazım tatlım
ayyy kusum valla yapıyorum arada yaa uyutmuyor cunku tatllı tatlı ovuyorumm sey yapıyorum yok oglum sabah ıse gıtcem uyumam lazım yok bende careyi bunda buldum
( off biliyorum farkındayım ama içemiyorum nolcak benim halim yaa çok canım sıkılıyor bu duruma 1 lt içsem göbek atarım yani
2,5 litre su ıcıyorum daha damacana lazım galıba gecmesı ıcın :)
canım elının altına sıse ıle su al 1.5luk atıyorum devamlı elınde dursun oyle daha rahat ıcıyorsun ıse da dalmazsın boylelıkle( off biliyorum farkındayım ama içemiyorum nolcak benim halim yaa çok canım sıkılıyor bu duruma 1 lt içsem göbek atarım yani
kız ne yapıım yaaay ne kaann kotusun yaa ben kıyamıom hıc valla bende mı bır acayıplık var acep
hiç durmayan kuduruklardan biridi bende, gece uykumdan uyandırıyor. zaten zor uyuyorum bir türlü rahat edemiyorum.. öyle bi vuruyor ki bazen gavura vuru gibi saldırıyo diyo babası:)
Saol kuzum cevabın için.cumaya randevu aldım bi gidip göreyim hem hastaneye bi bakayım içime sinerse onunla devam ederim diye düşünüyorum.Slm cnm ben de osman beye gidiyorum cok da memnunum. Suana kadar olumsuz biseyle karsilasmadim. Dogumunu yaptirdigi birkac kisiden de olumsuz bisey duymadim. Insallah da duymam
Amin canım benim inşallahmerhabalar efenimmmm :)
kandiliniz mübarek olsun kızlar. Allah tüm dualarımızı kabul etsin hepimize yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?