şu hareket sayma meselesi ciddi mi ya korkmaya başlarım o zaman 30 haftalık olduk sadece akşamları hissedebiliyorum kuzumugündüz çok nadir saatte 10 u bulmaz çoğu zaman yalnız ben çok kiloluyum belki de çok derinlerde kaldı o yüzden çok hissedemiyorumdur
benım basım agrıo canım ondan sesım cıkmıyor ılac aldım bıraz hafıflemısdı ama sankı yıne sıddetlencek gıbı
ben evde olsam da bezginim aslında.. bir de ne yapsam hemen yorulup nefes darlığı çekiyorum. neyse bunlar iyi günlerimiz aslında şikayet etmemek lazım. şimdi uslu uslu takılıyorlar, iki tekme atıyorlar. Asıl doğunca görücez şikayetleriçalışan hamilelerin tamamında bu bezginlik var galiba.. spatulayla kazınacak haldeyim bende.. saatlerce uyusam, ama bi yerlerim ağrımadan tabi:)
canım bence çok takılma sayma meselesine..Sana göre normal hareket ediyorsa yeterlidir diye düşünüyorum..Psikolojimiz bozulcak sonra..şu hareket sayma meselesi ciddi mi ya korkmaya başlarım o zaman 30 haftalık olduk sadece akşamları hissedebiliyorum kuzumugündüz çok nadir saatte 10 u bulmaz çoğu zaman yalnız ben çok kiloluyum belki de çok derinlerde kaldı o yüzden çok hissedemiyorumdur
kızlar oglusumun pusetını aldık
bu arada arkadasım da sunny baby nın almıs ama ben cok begendım rengını modelını ondada port olma ozellıgı var
her saatte 10 kere değil, günde bir kere saatte 10 olacak bldiğim kadarıyla... en hareketli olduğu zaman dilimini seçersin.. bende çok kiloluyum.. yapıyla ilgilidir o durumda takma kafana bencede. kendi rutini içinde düzenliyse başkalarıyla kıyaslamak doğru değil
heee tamam o zaman her saatte değilse şimdi olducanım bence çok takılma sayma meselesine..Sana göre normal hareket ediyorsa yeterlidir diye düşünüyorum..Psikolojimiz bozulcak sonra..
ayyy aynen ya uyumakta zulum bazen saga sola donmeler bel kalca bacak agrısııııı bazen agrıdan oturuyorum artıkkkçalışan hamilelerin tamamında bu bezginlik var galiba.. spatulayla kazınacak haldeyim bende.. saatlerce uyusam, ama bi yerlerim ağrımadan tabi:)
Saol kuzum cevabın için.cumaya randevu aldım bi gidip göreyim hem hastaneye bi bakayım içime sinerse onunla devam ederim diye düşünüyorum.
Normal doğum olursa kendisi geliyor muymus doğuma hic sordun mu?
benım basım agrıo canım ondan sesım cıkmıyor ılac aldım bıraz hafıflemısdı ama sankı yıne sıddetlencek gıbı
Bende aynı durumdayım. Uykudan uyandırıyor diyenlere hayret ediyorum. Benimde karın çevrem yağlı o yüzdendir diyorum. Hatta bir gün doktora gittiğimde hissetmediğimi söylemiştim. Ultrasonda kıpır kıpırdı. Doktorumda çok hareketli olduğunu söyledi. O sırada bile hissetmiyordum.şu hareket sayma meselesi ciddi mi ya korkmaya başlarım o zaman 30 haftalık olduk sadece akşamları hissedebiliyorum kuzumugündüz çok nadir saatte 10 u bulmaz çoğu zaman yalnız ben çok kiloluyum belki de çok derinlerde kaldı o yüzden çok hissedemiyorumdur
inşallah canım..heee tamam o zaman her saatte değilse şimdi oldu
valla bana göre nomal ediyor inşallah bi sorun çıkmadan gelirler
izmir e gelip gittiginden beri limonisin burcucum galiba, toparlayamadın ama dinlenmen gerek aslında biraz. insallah daha kotulemezsin
Kullansana canimmm...nasıl dınlencem kusum senelık ıznım duruo 2 senelık benım hala kullanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?