2016 Mart Anneleri Goygoy :)

şu hareket sayma meselesi ciddi mi ya korkmaya başlarım o zaman 30 haftalık olduk sadece akşamları hissedebiliyorum kuzumu gündüz çok nadir saatte 10 u bulmaz çoğu zaman yalnız ben çok kiloluyum belki de çok derinlerde kaldı o yüzden çok hissedemiyorumdur

Durmayn surekli.vuran hattaa normal.vurus degil.oyle.bor vuruyor ki sanarsin ayagi gobegimden cikacak.masallah..saymiyorumm cunku hareketlerini hissetigin surecee gerek yok bence

her saatte 10 kere değil, günde bir kere saatte 10 olacak bldiğim kadarıyla... en hareketli olduğu zaman dilimini seçersin.. bende çok kiloluyum.. yapıyla ilgilidir o durumda takma kafana bencede. kendi rutini içinde düzenliyse başkalarıyla kıyaslamak doğru değil

benım basım agrıo canım ondan sesım cıkmıyor ılac aldım bıraz hafıflemısdı ama sankı yıne sıddetlencek gıbı

ben de nezleden acayip tıkalıyım bugün. hiç çalışasım da yok.. enerjim düşük.. zaten ne zaman yüksekse
bu arada hareket saymaktan ziyade takip etmek gerekir sanırım. say say psikopata bağlar insan...

çalışan hamilelerin tamamında bu bezginlik var galiba.. spatulayla kazınacak haldeyim bende.. saatlerce uyusam, ama bi yerlerim ağrımadan tabi:)

çalışan hamilelerin tamamında bu bezginlik var galiba.. spatulayla kazınacak haldeyim bende.. saatlerce uyusam, ama bi yerlerim ağrımadan tabi:)
ben evde olsam da bezginim aslında.. bir de ne yapsam hemen yorulup nefes darlığı çekiyorum. neyse bunlar iyi günlerimiz aslında şikayet etmemek lazım. şimdi uslu uslu takılıyorlar, iki tekme atıyorlar. Asıl doğunca görücez şikayetleri

canım bence çok takılma sayma meselesine..Sana göre normal hareket ediyorsa yeterlidir diye düşünüyorum..Psikolojimiz bozulcak sonra..

kızlar oglusumun pusetını aldık

bu arada arkadasım da sunny baby nın almıs ama ben cok begendım rengını modelını ondada port olma ozellıgı var

hayırlı olsun kuzum güle güle kullanın küçük prensle
ben de onu soracağım sunny baby markasını kullanan memnun olan tanıdığınız var mı diye . alışveriş yapacağımız mağazadaki adam ısrarla tavsiye ediyor görünüş, süper fiyatı da çok uygun acaba kullanımı nasıldır merak ediyorum

canım bence çok takılma sayma meselesine..Sana göre normal hareket ediyorsa yeterlidir diye düşünüyorum..Psikolojimiz bozulcak sonra..
heee tamam o zaman her saatte değilse şimdi oldu
valla bana göre nomal ediyor inşallah bi sorun çıkmadan gelirler

ayyy aynen ya uyumakta zulum bazen saga sola donmeler bel kalca bacak agrısııııı bazen agrıdan oturuyorum artıkkk

Saol kuzum cevabın için.cumaya randevu aldım bi gidip göreyim hem hastaneye bi bakayım içime sinerse onunla devam ederim diye düşünüyorum.
Normal doğum olursa kendisi geliyor muymus doğuma hic sordun mu?

Hastane tam tesekkullu bi hastane gibi degil oyle medical, sifa gibi degilsede tabiki her mudahalenin yapilabilecegi biyer. Ama ben her gittigimde yolumun ustunde ebelerle konusuyorum illa bir sey soruyorum hep ilgileniyorlar. Odalar temiz gorunuyor gerci her seferinde bos oda bulamadım ama. Doguma kendisi geliyor, muayenehanesi de olmadıgından hasta yogunlugu da fazla degil, sadece Karatas ta dogum yaptırdıgı ıcın baska bi dogumda bile olsa aynı hastanede olacak. Sen yine kendin incele sorularını sor kafanda bi soru isareti kalmasın. Keske eskisi gibi sadece dogum hastanesi olarak kalsaymıs ama cankaya tıp ile birlestiginden ek bina yapmıslar.

benım basım agrıo canım ondan sesım cıkmıyor ılac aldım bıraz hafıflemısdı ama sankı yıne sıddetlencek gıbı

izmir e gelip gittiginden beri limonisin burcucum galiba, toparlayamadın ama dinlenmen gerek aslında biraz. insallah daha kotulemezsin

Bende aynı durumdayım. Uykudan uyandırıyor diyenlere hayret ediyorum. Benimde karın çevrem yağlı o yüzdendir diyorum. Hatta bir gün doktora gittiğimde hissetmediğimi söylemiştim. Ultrasonda kıpır kıpırdı. Doktorumda çok hareketli olduğunu söyledi. O sırada bile hissetmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…