Turkiyeye gidisee 19 gun
Yok canimm kardesimin dugunu var ona yardimci olmam.lazimmm..annemiz basimizda yok nur icinde uyusun hem anneleei hem ablalari hem arkadaslariyim onlarin..1 sene kalirim.bu sene turkiyede..sayılı gün:) haızrlıklara başlaman lazım yavaş yavaş.. doğum sonrası mı döneceksin
nasıl dınlencem kusum senelık ıznım duruo 2 senelık benım hala kullanamadım
Kullansana canimmm...
iyiki yabancı patron yok basında valla, boyle daha zor oluyor dimi
Merhabalar. Bebek arabasi butceye ve ihtiyaca gore degisiyor secenek cok ben hala secemedim o yuzden kafani karistirmiyim. Bebek odasi yapan var yapmayan var. Evinde bebek icin ne kadar yer ayirabiliyorsun buna gore degisir. Kuyafet hastane cikisi cok tercih edilmiyor cunku kucucukler ama bebegin boyuna kilosuna gore degisir. Ama mevsimine gore 0-3 kislik 3-6 mevsimlik alabilirsin kaliplarina da bakmak.lazim. pahali almaya gerek yok. Ilkaki kampanyada olan guzel urunler cikiyor karsimiza pamuk olsun yumusak ve pratik olsun yeter. Tulumlar cok tercih edilmeyebilir boyu uzarsa ayaktan germesin. Iki parca almak yada ayaksiz tulum almak mantikli. Corap patik almak lazim ilk aylar kisa gelecegi icin. Bilemedim ne diyim daha ben de hep ciktikca gordukce aliyordum ayini hesaplayip aliyordum ama hep geldigi zamani bi tik ileri atarak aldim ki kucuk gelmesin. Ya biraz buyuk olur ya tam olurmerhaba hanımlar. bebeğinize aldığınız veya almayı düşündüğünüz anakucağı-oto koltuğu bebek arabası hangi markalar acaba? bir de bunları ikinci el alıp kullanan var mı? bebek odası olarak hangi markaları düşünüyosunuz? kıyafetlerde de illa pahalı ürünleri mi almak lazım. maum 15günde büyüyor hastane çıkışlrı olmuyor diyorlar. bedenleri alırken nasıl almalıyız?? kiminde 0-3 kiminde yenidoğan yazıyo. bunlar aynı mı oluyo? pek bilgim yok etrafımda da açıkçası düzgünce bilgi veren yok... Rabbim bugünün hürmetine hepimizi evlatlarımıza hayırlısıyla sağsalim kavuştursun hayırlı kandiller..
hayırlı olsun kuzum güle güle kullanın küçük prensle
ben de onu soracağım sunny baby markasını kullanan memnun olan tanıdığınız var mı diye . alışveriş yapacağımız mağazadaki adam ısrarla tavsiye ediyor görünüş, süper fiyatı da çok uygun acaba kullanımı nasıldır merak ediyorum
Alirlar canimm neden almasinlar ki doktor raporu var elimde kapi gibi ama korkmuyor degilim ucakta 3 saat surecekucaga alcaklar mı seniiiiii
Canimmm cok sagol..esim doguma gelecekkk bir sure sonra yurtdisina geri donecek..kardesimin dugunune gelir beraber doneriz artik..kardeslerim.ailem.disinda kimsem yok..hayatimda deger verene deger veriyorum bu kim olursa olsun..teyzelerim.babam evlendikten sonra gorusmediler bizimlee..kaynanada sorumsuz ben esim babam ve kardeslerim.bize yeteriz..gerisi olmasada olurnur içinde yatsın annecin. sen bütün düzeni tr de kuracaksın ozaman. eşin gelebilecekse sorun yoksa. eşinden ayrı kalacaksan zorlanabilirsin biraz. ama şartlar nasıl elveriyorsa tabii.
burasıda çok soğuk çokk kar yağsa yumaşar azcık biraz biraz yağıyor bakalım devamı da gelir inşallah güneşden eser yok o ayrı :)günaydın.. kar mı yağdı ne kadar güzel ya.. burda da kuru bir ayaz var. buz tutmuş yerler ama güneşte var az sonra ısınır ortalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?