günaydınn kuzum hemen bi ısıtıcı falan aç varsa ben öyle yapıyorum gelir gelmez pc den önce ısıtıcıyı açıyorum ayağımın altında sonra da fenalık geliyor içimm daralıyogunyadın guzel annıslerrr ben ıse geldım tıtrememı gecırmeye calısıyorum hala ısınamadım cooook soguk
bizim tavandan ısıtmalı açık bırakıyoruz gelince sıcacık oluyor 5 dk sonra bana da fenalık geliyor kapatıyorum kalkıp...günaydınn kuzum hemen bi ısıtıcı falan aç varsa ben öyle yapıyorum gelir gelmez pc den önce ısıtıcıyı açıyorum ayağımın altında sonra da fenalık geliyor içimm daralıyo
Aynen canım benimde öle boqazımı sıkıolar resmen sanki bi dar qeliyo atıyorum kendimi kapıya...kızlar benim nefesim erken mi daralmaya başladı yok yetmiyor kalbim nasıl hızla çarpıyor bu soğukta balkona falan çıkıp bi nefes almam gerekiyor içime bi fenalık geliyor bayılcak gibi oluyorum
Aynen canım benimde öle boqazımı sıkıolar resmen sanki bi dar qeliyo atıyorum kendimi kapıya...
bazen benim de daralıyor maalesef. doktora sordum çok mu dedi hayır çok sık değil dedim pek önemsemedi. Normal sanırım.kızlar benim nefesim erken mi daralmaya başladı yok yetmiyor kalbim nasıl hızla çarpıyor bu soğukta balkona falan çıkıp bi nefes almam gerekiyor içime bi fenalık geliyor bayılcak gibi oluyorum
yalnız benim sıklaştı her gün oluyor genelde bu saatlerde şimdi elimde bi yelpaze kendimi yellendiriyorum gören deli sanırım diyordurbazen benim de daralıyor maalesef. doktora sordum çok mu dedi hayır çok sık değil dedim pek önemsemedi. Normal sanırım.
Kesinlikle bende cok rahatsızım canım ne yapcamı şaşırıyorum kalbim hızlanıo falan cok qarip 1 ay daha dayansaydın cıkıcam izine ama işte nasıl dayancam orasıda meçhul...ben bu durumdan çok rahatsızım ama yaa napcas bide o an uzanma isteği geliyor uzanınca biraz dinlensem geçecekmiş gibi arada toplantı salonuna gidip uzanıyorum ama her zaman olmuyor çıkıp bi binayı geziyorum ayyy içim daralıyor içimmm
ben güya daha çalışcam ama bu gidişle zor şimdi cam açtım biraz içimi serinlettim daha iyi gibiyim bide millet diyor ki ince giyinmişsin tövbe bunlarla bile yanıyorum benKesinlikle bende cok rahatsızım canım ne yapcamı şaşırıyorum kalbim hızlanıo falan cok qarip 1 ay daha dayansaydın cıkıcam izine ama işte nasıl dayancam orasıda meçhul...
Canım bende şubat 15 e kadar dayanmayı düşünüorum ama bilmıorum elimden qeldiqince uzatmaya calıscam işte..Benimde yanaklarım bi anda kıpkırmızı oluyo ordan anlıorum daralma qelicek yanıyoda yanıyo..ben güya daha çalışcam ama bu gidişle zor şimdi cam açtım biraz içimi serinlettim daha iyi gibiyim bide millet diyor ki ince giyinmişsin tövbe bunlarla bile yanıyorum ben
Nereye qitceksin canım fiyat nekadar?Kızlar yarın 4 boyutluda miniğimizi göreceğiz :)
Canım Yenimahalle de Lina diye bi yer var. Eşim almış randevuyu 100 ve ya 110 olması lazım.Nereye qitceksin canım fiyat nekadar?
Ay canım inşallah erkek olduğu bi netleşsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?