- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Çok iyiymiş qidip qelince detay ver bana olmazsa bende qidiyim canım oraya..Canım Yenimahalle de Lina diye bi yer var. Eşim almış randevuyu 100 ve ya 110 olması lazım.
Daha net birsey denmedimi sanaaaa doguma ogrenirsinAy canım inşallah erkek olduğu bi netleşsin artık
İyi canım çok şükür sen nasılsın kuzum ?
15 şubatta 37. haftada mı oluyoruz canım..Canım bende şubat 15 e kadar dayanmayı düşünüorum ama bilmıorum elimden qeldiqince uzatmaya calıscam işte..Benimde yanaklarım bi anda kıpkırmızı oluyo ordan anlıorum daralma qelicek yanıyoda yanıyo..
Canım yanlış hesaplamadıysam 35 veya 36 oluyo evet15 şubatta 37. haftada mı oluyoruz canım..
İyi canım çok şükür sen nasılsın baş aqrın nasıl oldu.?kızlar nasılsınız cok bakamıyorum gruba bu bır kac gundur ısler yogun malum eve gıdıyorum pestılım cıkıyor bır yaramazlık yok ınsallah
Tamam canım haber vereceğim :)Çok iyiymiş qidip qelince detay ver bana olmazsa bende qidiyim canım oraya..
biz 36 mı ayrılıyoruz izne yoksa 37 de mi?Canım yanlış hesaplamadıysam 35 veya 36 oluyo evet
Vala ilk ultrasonda erkek dedi devlete gidiyorum orda söylemiyorlar zaten geçen özele gittiğimiz de de arkası dönüktü pek emin değiliz o yüzdenDaha net birsey denmedimi sanaaaa doguma ogrenirsin
Normalde 32 de ayrılabilioruz canım ama ben kendim uzatmak istiorum sonrası için ama şubatın sonunu qörmem yani dinlenmekte lazım 36 ideal qibi...biz 36 mı ayrılıyoruz izne yoksa 37 de mi?
İyi canım çok şükür sen nasılsın baş aqrın nasıl oldu.?
Canım normal ama hepimizde var aqırlaşıyoruz artık daralıoruz doqal olarak ben oturmaya erinir hale qeldim artık düşün yani...valla bugun ıyıyım cok sukur ama bır bıtkınlık var bende kusum ya nıe oyle anlamadım eve gıdıyorum kolumu kaldırmaya dermanım olmuyo
onu biliyorum cnm ben de uzatmayı düşünüyorum da bide ben memlekete gideceğim doğuma nasip olursa 37 den sonra biraz da zor olur ama napalım..Allah yardım eder İnşallah..Normalde 32 de ayrılabilioruz canım ama ben kendim uzatmak istiorum sonrası için ama şubatın sonunu qörmem yani dinlenmekte lazım 36 ideal qibi...
Canım normal ama hepimizde var aqırlaşıyoruz artık daralıoruz doqal olarak ben oturmaya erinir hale qeldim artık düşün yani...
Kuzum bence 35 ideal 37 hem normalde tehlikeli hem bide yolculuk yapıcaksan hiç olmaz qibi ama...onu biliyorum cnm ben de uzatmayı düşünüyorum da bide ben memlekete gideceğim doğuma nasip olursa 37 den sonra biraz da zor olur ama napalım..Allah yardım eder İnşallah..
Kuzum o konuda kocamı hakkını yiyemem adam hamile kaldıqımdan beri elimi deqdirtmedi bişeye hele şu son zamanlarda çamaşırı bile makinaya kendi atıo eve qidiıorum heryer mis qibi yemek olaylarındada öle...ay vallahı adamlar anlamıo kusum ama hala yemek temızlık beklıolar ay bole benım kalkcak halım kalmıo hanı bebıs olmasa ac yatcam o derece
bende devlet hastanesine gidiyorum canım..Detaylı da baktı doktor orda da söyledi son kontrolde de teyit ediyor hepsinde :) 1 haftamız var daha 1 ay olacak göremedim kuzumuVala ilk ultrasonda erkek dedi devlete gidiyorum orda söylemiyorlar zaten geçen özele gittiğimiz de de arkası dönüktü pek emin değiliz o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?