2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar nasılsınız cok bakamıyorum gruba bu bır kac gundur ısler yogun malum eve gıdıyorum pestılım cıkıyor bır yaramazlık yok ınsallah

15 şubatta 37. haftada mı oluyoruz canım..

valla bugun ıyıyım cok sukur ama bır bıtkınlık var bende kusum ya nıe oyle anlamadım eve gıdıyorum kolumu kaldırmaya dermanım olmuyo
Canım normal ama hepimizde var aqırlaşıyoruz artık daralıoruz doqal olarak ben oturmaya erinir hale qeldim artık düşün yani...

Normalde 32 de ayrılabilioruz canım ama ben kendim uzatmak istiorum sonrası için ama şubatın sonunu qörmem yani dinlenmekte lazım 36 ideal qibi...
onu biliyorum cnm ben de uzatmayı düşünüyorum da bide ben memlekete gideceğim doğuma nasip olursa 37 den sonra biraz da zor olur ama napalım..Allah yardım eder İnşallah..

Canım normal ama hepimizde var aqırlaşıyoruz artık daralıoruz doqal olarak ben oturmaya erinir hale qeldim artık düşün yani...

ay vallahı adamlar anlamıo kusum ama hala yemek temızlık beklıolar ay bole benım kalkcak halım kalmıo hanı bebıs olmasa ac yatcam o derece

onu biliyorum cnm ben de uzatmayı düşünüyorum da bide ben memlekete gideceğim doğuma nasip olursa 37 den sonra biraz da zor olur ama napalım..Allah yardım eder İnşallah..
Kuzum bence 35 ideal 37 hem normalde tehlikeli hem bide yolculuk yapıcaksan hiç olmaz qibi ama...

ay vallahı adamlar anlamıo kusum ama hala yemek temızlık beklıolar ay bole benım kalkcak halım kalmıo hanı bebıs olmasa ac yatcam o derece
Kuzum o konuda kocamı hakkını yiyemem adam hamile kaldıqımdan beri elimi deqdirtmedi bişeye hele şu son zamanlarda çamaşırı bile makinaya kendi atıo eve qidiıorum heryer mis qibi yemek olaylarındada öle...

Vala ilk ultrasonda erkek dedi devlete gidiyorum orda söylemiyorlar zaten geçen özele gittiğimiz de de arkası dönüktü pek emin değiliz o yüzden
bende devlet hastanesine gidiyorum canım..Detaylı da baktı doktor orda da söyledi son kontrolde de teyit ediyor hepsinde :) 1 haftamız var daha 1 ay olacak göremedim kuzumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…