- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
işte 32 de çalışabilir almayı düşünüyorum da, 37 den önce ayrılabiliyor muyuz o zaman ki..Kuzum bence 35 ideal 37 hem normalde tehlikeli hem bide yolculuk yapıcaksan hiç olmaz qibi ama...
ohh ne güzel valla..Benim kocam boşlamaya başladı bu aralar..Eve de birlikte gidiyoruz bazen beraber yapıyoruz bazen ben yapıyorum yemek..Temizliği de kendisi hallediyor ama haftasonu tabi.Öyle olunca haftaiçi temiz kalmıyor ev..İdare edeceğiz artık 2 aycık daha..Kuzum o konuda kocamı hakkını yiyemem adam hamile kaldıqımdan beri elimi deqdirtmedi bişeye hele şu son zamanlarda çamaşırı bile makinaya kendi atıo eve qidiıorum heryer mis qibi yemek olaylarındada öle...
Kuzum o konuda kocamı hakkını yiyemem adam hamile kaldıqımdan beri elimi deqdirtmedi bişeye hele şu son zamanlarda çamaşırı bile makinaya kendi atıo eve qidiıorum heryer mis qibi yemek olaylarındada öle...
ahahah kız hiç gülceğim yoktu çatlak ne zaman yazdın valla görmedim kız aaaa ne dedin
aaa ben hakkını yiyemem allah razı olsun eve gidince hiç bir şey yaptırmıyor ben biraz kurtluyum duramıyorum yapıyorum azar işitiyorum geri oturuyorum ama saolsun en büyük yardımcım eşim :)ay vallahı adamlar anlamıo kusum ama hala yemek temızlık beklıolar ay bole benım kalkcak halım kalmıo hanı bebıs olmasa ac yatcam o derece
suny baby nin hangi modelini tavsiye ediyorsunuz bir de fiyatı ne kadardı acaba
kızlar benim nefesim erken mi daralmaya başladı yok yetmiyor kalbim nasıl hızla çarpıyor bu soğukta balkona falan çıkıp bi nefes almam gerekiyor içime bi fenalık geliyor bayılcak gibi oluyorum
canım 32 de çalışabilir raporu aldıktan sonra istediğin an ayrılabilirsin izne 32 den sonrası hakkımızişte 32 de çalışabilir almayı düşünüyorum da, 37 den önce ayrılabiliyor muyuz o zaman ki..
canım benim şirketten arkadaş da hamile o şimdi izne çıktı ama çalışabilirlik almıştı erken doğum riski oluştu çalışabilrliği bitmeden ayrıldı ayrılabiliyorsun ama tekrar doktor raporu gerekiyor.. bu arada biz yılbaşında memlekete gidecektik doktorum izin vermedi otur oturduğun yerde dediişte 32 de çalışabilir almayı düşünüyorum da, 37 den önce ayrılabiliyor muyuz o zaman ki..
Ayrılırsın canım ya 32 den sonra nezaman istersen..işte 32 de çalışabilir almayı düşünüyorum da, 37 den önce ayrılabiliyor muyuz o zaman ki..
Aynen canım idare edilcek yapcak bişey yok maalesef...ohh ne güzel valla..Benim kocam boşlamaya başladı bu aralar..Eve de birlikte gidiyoruz bazen beraber yapıyoruz bazen ben yapıyorum yemek..Temizliği de kendisi hallediyor ama haftasonu tabi.Öyle olunca haftaiçi temiz kalmıyor ev..İdare edeceğiz artık 2 aycık daha..
Onlarda haklı ama şuan elimizden qelen bu yani kusura bakmasınlar artık...ya bızımkıde yapıo ama soylene soylene sureklı adamın kafasına kakıo bende kızıyorum ya yapma yada soylenme dıe
Vala canım benim gittiğim devlet hastanesinde söylemiyorlar.bende devlet hastanesine gidiyorum canım..Detaylı da baktı doktor orda da söyledi son kontrolde de teyit ediyor hepsinde :) 1 haftamız var daha 1 ay olacak göremedim kuzumu
Hmm anladım canım..Olsun doğumdan sonra gidersin artık..Ben kendi arabamızla gideceğim İnşallah tabi riskimiz falan olmazsa..Bakalım zaman neler göstercek vakitlice gelsinler inşallah sağlıkla...canım benim şirketten arkadaş da hamile o şimdi izne çıktı ama çalışabilirlik almıştı erken doğum riski oluştu çalışabilrliği bitmeden ayrıldı ayrılabiliyorsun ama tekrar doktor raporu gerekiyor.. bu arada biz yılbaşında memlekete gidecektik doktorum izin vermedi otur oturduğun yerde dedi
doktorla alakalıdır o zaman canım..Vala canım benim gittiğim devlet hastanesinde söylemiyorlar.
anladım canım..Bakalım artık duruma göre hareket ederiz..Herhalde doktor da daha sık çağırır 32 den sonra..selam kızlarr
canım modeli bilmiyorum satıcı tavsiye etti travel system di çift yönlü kullanılabiliyordu pratik açılıp kapanıyordu her açıdan iyiydi fiyatı da 600 küsür falandı .
ayyy aynı durumdayım. bi de benim burnumdan aldığım nefes yetmiyor artık ağzım sürekli açık gece falan öyle uyuyorum sonra boğazım kuruyup kalıyo
canım 32 de çalışabilir raporu aldıktan sonra istediğin an ayrılabilirsin izne 32 den sonrası hakkımız
Yok canım genel olarak kimseye söylemiyorlar büyük doğum olduğu için cinsiyetten dolayı aldırma işlemi çok oluyormuş sanırım ondan dolayı söylemiyolarmış.doktorla alakalıdır o zaman canım..
bizde kendi arabamızla gidip gelecektik ama doktorcuğum kızdıHmm anladım canım..Olsun doğumdan sonra gidersin artık..Ben kendi arabamızla gideceğim İnşallah tabi riskimiz falan olmazsa..Bakalım zaman neler göstercek vakitlice gelsinler inşallah sağlıkla...
yaaa işte düşün biz ne yapalım her şeyi sil baştan al al duruyoruz zaten acemiyis :)hazırlık işine girdim yavaş yavaş, ay ilk çocuğu olanlara allah kolaylık versin ne çok masrafınız var.
ben şimdi çok az şey aldığım halde gözüme batıyor valla :))
az önce ebru maternity trendyoldan bir takım aldım pijama, evde de giyebileceğim bir şey olsun istedim.
emzirme atleti ve sutyeni alacağım haftasonu.
bir de bebek bakım ürünlerini falan aldım. bebek kıyafeti çok var evde pek almıyorum.
kokulu taş siparişimi verdim. kapı süsünü bile oğlumdan kalanı kullanıcam
valla onu diyorum ben de işiniz zor. benim ilk bebeğimden giydiremediğim bir sürü şey kalmış mesela :) sizde de benzer durumlar olacak, ikinci çocuğu düşünüyorsanız saklayın valla herşeyini vermeyinyaaa işte düşün biz ne yapalım her şeyi sil baştan al al duruyoruz zaten acemiyis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?