2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kuzum o konuda kocamı hakkını yiyemem adam hamile kaldıqımdan beri elimi deqdirtmedi bişeye hele şu son zamanlarda çamaşırı bile makinaya kendi atıo eve qidiıorum heryer mis qibi yemek olaylarındada öle...
ohh ne güzel valla..Benim kocam boşlamaya başladı bu aralar..Eve de birlikte gidiyoruz bazen beraber yapıyoruz bazen ben yapıyorum yemek..Temizliği de kendisi hallediyor ama haftasonu tabi.Öyle olunca haftaiçi temiz kalmıyor ev..İdare edeceğiz artık 2 aycık daha..

Kuzum o konuda kocamı hakkını yiyemem adam hamile kaldıqımdan beri elimi deqdirtmedi bişeye hele şu son zamanlarda çamaşırı bile makinaya kendi atıo eve qidiıorum heryer mis qibi yemek olaylarındada öle...

ya bızımkıde yapıo ama soylene soylene sureklı adamın kafasına kakıo bende kızıyorum ya yapma yada soylenme dıe

ay vallahı adamlar anlamıo kusum ama hala yemek temızlık beklıolar ay bole benım kalkcak halım kalmıo hanı bebıs olmasa ac yatcam o derece
aaa ben hakkını yiyemem allah razı olsun eve gidince hiç bir şey yaptırmıyor ben biraz kurtluyum duramıyorum yapıyorum azar işitiyorum geri oturuyorum ama saolsun en büyük yardımcım eşim :)

selam kızlarr

suny baby nin hangi modelini tavsiye ediyorsunuz bir de fiyatı ne kadardı acaba

canım modeli bilmiyorum satıcı tavsiye etti travel system di çift yönlü kullanılabiliyordu pratik açılıp kapanıyordu her açıdan iyiydi fiyatı da 600 küsür falandı .

kızlar benim nefesim erken mi daralmaya başladı yok yetmiyor kalbim nasıl hızla çarpıyor bu soğukta balkona falan çıkıp bi nefes almam gerekiyor içime bi fenalık geliyor bayılcak gibi oluyorum

ayyy aynı durumdayım. bi de benim burnumdan aldığım nefes yetmiyor artık ağzım sürekli açık gece falan öyle uyuyorum sonra boğazım kuruyup kalıyo

işte 32 de çalışabilir almayı düşünüyorum da, 37 den önce ayrılabiliyor muyuz o zaman ki..
canım 32 de çalışabilir raporu aldıktan sonra istediğin an ayrılabilirsin izne 32 den sonrası hakkımız

işte 32 de çalışabilir almayı düşünüyorum da, 37 den önce ayrılabiliyor muyuz o zaman ki..
canım benim şirketten arkadaş da hamile o şimdi izne çıktı ama çalışabilirlik almıştı erken doğum riski oluştu çalışabilrliği bitmeden ayrıldı ayrılabiliyorsun ama tekrar doktor raporu gerekiyor.. bu arada biz yılbaşında memlekete gidecektik doktorum izin vermedi otur oturduğun yerde dedi

Aynen canım idare edilcek yapcak bişey yok maalesef...

Hmm anladım canım..Olsun doğumdan sonra gidersin artık..Ben kendi arabamızla gideceğim İnşallah tabi riskimiz falan olmazsa..Bakalım zaman neler göstercek vakitlice gelsinler inşallah sağlıkla...

anladım canım..Bakalım artık duruma göre hareket ederiz..Herhalde doktor da daha sık çağırır 32 den sonra..

ben ütü işini attım kocama, birde oğlumun bakımıyla daha çok ilgileniyor artık. günlük banyosunu ve uykuya kadarki oyun isteklerini babaya yönlendirdik:) temizlikte bakıcımız haftada bir gün yapıyorudu ama 3 ay oldu hiç bişeyi ellemiyor. birde bu sene oğlumu kreşe verdim yarım gün. öğlen 11.30 da çocuk servise biniyor bizim bakıcıda çıkıyo evden.. temizlik yemek hiç bişeyi ellemez oldu.. benim şimdi ihtiyacım var, yapamıyorum artık diyorum bir hafta yapıyor 2. hafta yine yok.

Hmm anladım canım..Olsun doğumdan sonra gidersin artık..Ben kendi arabamızla gideceğim İnşallah tabi riskimiz falan olmazsa..Bakalım zaman neler göstercek vakitlice gelsinler inşallah sağlıkla...
bizde kendi arabamızla gidip gelecektik ama doktorcuğum kızdı gerçi senin mecburi doğumu orda yapcaksın ama çok da geç kalma zor olabilir

hazırlık işine girdim yavaş yavaş, ay ilk çocuğu olanlara allah kolaylık versin ne çok masrafınız var.
ben şimdi çok az şey aldığım halde gözüme batıyor valla :))
az önce ebru maternity trendyoldan bir takım aldım pijama, evde de giyebileceğim bir şey olsun istedim.
emzirme atleti ve sutyeni alacağım haftasonu.
bir de bebek bakım ürünlerini falan aldım. bebek kıyafeti çok var evde pek almıyorum.
kokulu taş siparişimi verdim. kapı süsünü bile oğlumdan kalanı kullanıcam

yaaa işte düşün biz ne yapalım her şeyi sil baştan al al duruyoruz zaten acemiyis :)

yaaa işte düşün biz ne yapalım her şeyi sil baştan al al duruyoruz zaten acemiyis :)
valla onu diyorum ben de işiniz zor. benim ilk bebeğimden giydiremediğim bir sürü şey kalmış mesela :) sizde de benzer durumlar olacak, ikinci çocuğu düşünüyorsanız saklayın valla herşeyini vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…