2016 Mart Anneleri Goygoy :)

valla onu diyorum ben de işiniz zor. benim ilk bebeğimden giydiremediğim bir sürü şey kalmış mesela :) sizde de benzer durumlar olacak, ikinci çocuğu düşünüyorsanız saklayın valla herşeyini vermeyin

Bende giydirememeyi anlamıyorum yasamadan anlayamayacagım sanırım evdeyken bile 100 kere üstünü degistiririm kızımın yaa

Sezeryanlı ve normal dogum yapan arkadaslarıma diger sorularıma ek bi soru daha

Normal dogum yapanlar; dogumdan sonra dusunuzu ne zaman aldınız
Sezeryanla dogum yapanlar; dogumdan sonra dusunuzu ne zaman aldınız

Yahu kızlar bu ne durgunluk; hadi ben ev tasıyorumda giremiyorum foruma.. siz nerelerdesinizzzzzzz

Yok canım genel olarak kimseye söylemiyorlar büyük doğum olduğu için cinsiyetten dolayı aldırma işlemi çok oluyormuş sanırım ondan dolayı söylemiyolarmış.
hmm olabilir de artık aldırılmaz kii..4.aya kadar söylemiyorlar sanki.Neyse aman doğunca görcez zaten

bizde kendi arabamızla gidip gelecektik ama doktorcuğum kızdı gerçi senin mecburi doğumu orda yapcaksın ama çok da geç kalma zor olabilir
evet canım haklısın..Bakalım duruma göre öne alırız belki..

Hayırlı olsun cnm güle güle kullanın bebişle...Ben hiç almadım daha ne bakım ürünü ne de hediyelik kokulutaş magnet..Bekliyorum biraz daha 1 ay sonra falan sipariş veririm olmazsa karar verip..

İşte ben de o saçmalığı anlamıyorum ki ayrıntılı ultrasonda sordum bize ona bakmıyoruz dedi doktor bana.
ayy ne kadar saçmaa...Benim doktor özellikle dedi söyledim mi diye ayrıntılı bakarken evet dedim tekrar bakalım dedi..Sonra yine söyledi yanii.

ona mı takıldın şimdi...Hay Allahım yaa çok hoşsun :)

bazı doktorlar sezeryanlıda olsa dogumdan hemen sonra dusa sokturuyormus ablamın arkadası merveye oyle yapmıslar ben cok sasırmısdım

İşte mecburen arada bir özele gidiyorum canım kilosunu ve boyunu bile söylemiryolar
boyunu benimki de söylemedi de kilosunu söylüyor..Hasta çok olunca onlara normal geliyor herhalde..Benim doktorum iyi aslında ilgili diğerlerine nazaran..Ama o da özel muayenehane açacakmış şubatta gidecek hastaneden..

İşte ben de o saçmalığı anlamıyorum ki ayrıntılı ultrasonda sordum bize ona bakmıyoruz dedi doktor bana.

Cinsiyet mi bana 11+5 te kendi doktorum söyledi kız oldugunu yanılmadıda birde kızlar gec gösterir derler yaa

tabi sen kokoş olunca kızı da öyle yaparsın artıkın :)

orası kacınılmaaaaz durmadan degistiririm üstünü oh mis

ona mı takıldın şimdi...Hay Allahım yaa çok hoşsun :)

Hahaha evet bir cok soruyu simiramis ve HAbibte ye sormustum bunu unutmusum detaylar önemli

bazı doktorlar sezeryanlıda olsa dogumdan hemen sonra dusa sokturuyormus ablamın arkadası merveye oyle yapmıslar ben cok sasırmısdım

Net ve genel bilgi lazım bana

valla bende acemıyım sana gelcek bılgılerle bızde aydınlancaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…