sezeryanla doğum yaptım. pazarı pazartesiye bağlayan gece doğurdum, çarşamba banyo yaptım:)
valla bende acemıyım sana gelcek bılgılerle bızde aydınlancaz
ben de sık değiştirdim canım da öyle hızlı büyüyorlar ki uzun kollu aldığım şeyleri giydiremedim mesela ilkinde gibi...Bende giydirememeyi anlamıyorum yasamadan anlayamayacagım sanırımevdeyken bile 100 kere üstünü degistiririm kızımın yaa
ertesi gün hemşire gelip yıkamıştı beni sezaryen sonrasıSezeryanlı ve normal dogum yapan arkadaslarıma diger sorularıma ek bi soru daha
Normal dogum yapanlar; dogumdan sonra dusunuzu ne zaman aldınız
Sezeryanla dogum yapanlar; dogumdan sonra dusunuzu ne zaman aldınız
sağol canım, ben tırsıyorum erken gelecek diye o nedenle hızlanmaya karar verdim.Hayırlı olsun cnm güle güle kullanın bebişle...Ben hiç almadım daha ne bakım ürünü ne de hediyelik kokulutaş magnet..Bekliyorum biraz daha 1 ay sonra falan sipariş veririm olmazsa karar verip..
boyu için bacak kemiği boyunu 7 ile çarpacaksınız kızlar. mm hesabı...
ben de sık değiştirdim canım da öyle hızlı büyüyorlar ki uzun kollu aldığım şeyleri giydiremedim mesela ilkinde gibi...
anladım canım..Hayırlı zamanda gelsinler inşallah..sağol canım, ben tırsıyorum erken gelecek diye o nedenle hızlanmaya karar verdim.
hmm öyle birşey bende okudum biryerden..boyu için bacak kemiği boyunu 7 ile çarpacaksınız kızlar. mm hesabı...
burdaaa
bi öğretmenede bu olmadı ama napalım artık
aynen benimki de öyle dedi internetten bak boyuna artık büyüdüğü için ölçemiyoz dedi...benim doktorum da boy söylemiyor kiloyu söylüyo boyu nasıl dedim artık boy ölçmüyoruz gerek yok dedi
BURDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :)
kızlar ben çok fena öksürüyorum yaa çocuğuma deprem etkisi yapıyor büyük ihtimalbi zararı olmuyordur demi
Bende giydirememeyi anlamıyorum yasamadan anlayamayacagım sanırımevdeyken bile 100 kere üstünü degistiririm kızımın yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?