2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Bende giydirememeyi anlamıyorum yasamadan anlayamayacagım sanırım evdeyken bile 100 kere üstünü degistiririm kızımın yaa
ben de sık değiştirdim canım da öyle hızlı büyüyorlar ki uzun kollu aldığım şeyleri giydiremedim mesela ilkinde gibi...

Sezeryanlı ve normal dogum yapan arkadaslarıma diger sorularıma ek bi soru daha

Normal dogum yapanlar; dogumdan sonra dusunuzu ne zaman aldınız
Sezeryanla dogum yapanlar; dogumdan sonra dusunuzu ne zaman aldınız
ertesi gün hemşire gelip yıkamıştı beni sezaryen sonrası

Hayırlı olsun cnm güle güle kullanın bebişle...Ben hiç almadım daha ne bakım ürünü ne de hediyelik kokulutaş magnet..Bekliyorum biraz daha 1 ay sonra falan sipariş veririm olmazsa karar verip..
sağol canım, ben tırsıyorum erken gelecek diye o nedenle hızlanmaya karar verdim.

ben de sık değiştirdim canım da öyle hızlı büyüyorlar ki uzun kollu aldığım şeyleri giydiremedim mesela ilkinde gibi...

Bende cok kıyafet aldım ama bedenlere yaydım kıyafetlerini.. hepsini giydiririm diye düsünüyorum bakalım tecrübesizlikten atıyorum bol keseden

Son düzenleme:
benim doktorum da boy söylemiyor kiloyu söylüyo boyu nasıl dedim artık boy ölçmüyoruz gerek yok dedi

kızlar ben çok fena öksürüyorum yaa çocuğuma deprem etkisi yapıyor büyük ihtimal bi zararı olmuyordur demi

boy ölçümü sağlıklı değilmiş artık. iki büklüm durdukları için fl ölçüsü 7 ile çarpılıyor galiba yaklaşıl ölçü için:)

kızlar ben çok fena öksürüyorum yaa çocuğuma deprem etkisi yapıyor büyük ihtimal bi zararı olmuyordur demi

yok canım cok sükür hic birsey olmuyor 1 ay aralıksız öksürüp hatta öksürükten konusamayan hatta ve hatta sesi kısılan tecrübeli ben; diyorum kiii birsey olmuyor korax şurup danıs dru na bende işe yaramadı ama benimki alerjik oldugu icin yaramadı nazal burun yıkama falan kullandım o cok iyi geldi genizi burnu temizliyor. Hala arada yıkıyorum.

Bende giydirememeyi anlamıyorum yasamadan anlayamayacagım sanırım evdeyken bile 100 kere üstünü degistiririm kızımın yaa

evet kimisi diyor ki cok al yedek cabuk kırlenıyor, kimisi diyor birkac parca al gıymeden buyuyor :)) Ne yapıcaz? Valla ben aldim ama cogunlukla kampanyadan aldım guzel guzel seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…