- 22 Haziran 2015
- 787
- 526
- 103
- 38
Sezeryanlı ve normal dogum yapan arkadaslarıma diger sorularıma ek bi soru daha
Normal dogum yapanlar; dogumdan sonra dusunuzu ne zaman aldınız
Sezeryanla dogum yapanlar; dogumdan sonra dusunuzu ne zaman aldınız
ayyy enfes olur yaa biizm burda oteller termal bende eşimle anlaştım bu konuda doğumdan sonra bana bi masaj ısmarlayacakyaa dogumdan sonra soyle bi kendimize gelmemiz icin masaj ve kuafor hizmeti sunsalar mesela, yatarken biri sacımızı basımızı yıkasa, biri de vucudumuzu masajla :)))) Temiz temiz kavussak bebise
işe dalmisim ben bugun, zaten işler durgundu bu ara canım sıkılıyor cok karamsar takılıyorum uykumu da alamadım. Birkaç bişsey geldi onla oyalanıyorum işteYahu kızlar bu ne durgunluk; hadi ben ev tasıyorumda giremiyorum foruma.. siz nerelerdesinizzzzzzz
burdaaaaaaa
valla ben katlanırım sorun değil de işte kızıma üzülüyorum bi şey olmaz diyorsan iyi devam ederse bi doktoru göreceğim artık kışın hamile olmak ne zormuş yaayok canım cok sükür hic birsey olmuyor 1 ay aralıksız öksürüp hatta öksürükten konusamayan hatta ve hatta sesi kısılan tecrübeli ben; diyorum kiii birsey olmuyorkorax şurup danıs dru na bende işe yaramadı ama benimki alerjik oldugu icin yaramadı nazal burun yıkama falan kullandım o cok iyi geldi genizi burnu temizliyor. Hala arada yıkıyorum.
evet kimisi diyor ki cok al yedek cabuk kırlenıyor, kimisi diyor birkac parca al gıymeden buyuyor :)) Ne yapıcaz? Valla ben aldim ama cogunlukla kampanyadan aldım guzel guzel seyler
yaa dogumdan sonra soyle bi kendimize gelmemiz icin masaj ve kuafor hizmeti sunsalar mesela, yatarken biri sacımızı basımızı yıkasa, biri de vucudumuzu masajla :)))) Temiz temiz kavussak bebise
hee bize noluyo yaa dimi kız bende rapor haftamı telafi ediyorum gerçi arada gelip gidiyorum siz olmuyorsunuz
sezeryanla doğum yaptım. pazarı pazartesiye bağlayan gece doğurdum, çarşamba banyo yaptım:)
bende senin gibi düşünüyorum çok kıyafet almadım lazım oldukca gidilir alınır hatta pompa bile almadım ben eğer baktık çok lazım her yerde satılıyor hoooppp bi koşu yollarım eşimiçocuğa göre değişiyor. ama dağ başında değiliz. nettende alsak ertesi gün elimizde..abartmamak lazım alırken. benim oğlum çok kusan bi bebekti, o yüzden biz herşeyini bol bol kullandık hatta yetiremedik. birde oğlum kasım doğumlu. koca kışta giydi eskitti. çok hızlı gelişen bi bebekte değildi. ama bizim kuzular mart bebesi, haziranda yaz gelecek zaten.. onu hesap ederek almak lazım:)
Bende cok kıyafet aldım ama bedenlere yaydım kıyafetlerini.. hepsini giydiririm diye düsünüyorum bakalım tecrübesizlikten atıyorum bol keseden
işe dalmisim ben bugun, zaten işler durgundu bu ara canım sıkılıyor cok karamsar takılıyorum uykumu da alamadım. Birkaç bişsey geldi onla oyalanıyorum işte
valla ben katlanırım sorun değil de işte kızıma üzülüyorum bi şey olmaz diyorsan iyi devam ederse bi doktoru göreceğim artık kışın hamile olmak ne zormuş yaa
ama cok gec degil mi ya, hiç olmazsa eve gidince dus alamaz mıyız? Hem rahatlarız. Bi arkadas eve gelir gelmez dus aldım dedi bana sezeryandan sonra.
aynen ben de oyle, hatta bir baktım 6-9 aylık en cok aldıklarımdı bi ara, sonra dengeledim. Calismazken sıfırdan almak zor gelebilir. En azından her bedenden olsun maddi imkan varsa diye dusundum
ben bir kıyafet almaya kalksam eşim hala dur erken sakin ol diyo, adam akıllı bir alışverişe gitmedik daha. bide diyor ki bu aldıklarının çoğunu giydiremezsin bak . ya taş çatlasın 5-6 tane kıyafeti vardır çocuğumun. zaten büyüklü küçüklü alıyorum aldıklarımı ne karışıyor anlamıyorum
bende kardeşlerimle çıkıp yapacağım kıyafet alışverişini eşimden hayır yok bana
benim doktorum da boy söylemiyor kiloyu söylüyo boyu nasıl dedim artık boy ölçmüyoruz gerek yok dedi
yok be zor değil o kadar ben 2. yi düşünmeye başladımBu ara hayat sıkıcı deyip depresif triplere baglanıcam
Ay hamilelik bastan asagı zormusss kızzzzz ben hic sevmedim
Ay evet hem hastane kokarız hemde benim saclarım yaglı hergün dus muhakkakkk
Oh masallaaaaaaaahnormale dogru kayıyorum sanki inanmicaksın amaaaaa
6-9 bende zıbın set var cok almadım yenidogan 0-3 3-6 en cok aldm bi corap eksik kaldı bende birde kalın hırka mont tarsı birsey birde eldiven bunları alınca bitiyor insallah tabiii subata kalabilir bunlar malum durumdan ötürü
ben 25+ larda gittigimde kilo soyledi, boy icinde kemik boyu soyledi onu 7 ile carpıyoruz tahmini dedi. Ama bundan sonra soyler mi bilmem ama sanki soyluyolar ya tahmini de olsa.
eşimin kafası işte gidecen alacan bitivercek her şey zannediyoKız daha ne erkeni kalmıs bdtne göre 74 gün ne zaman alıcandaa ne zaman yıkıcan ütülicen al artık allllll biz bitirdik
ben 25+ larda gittigimde kilo soyledi, boy icinde kemik boyu soyledi onu 7 ile carpıyoruz tahmini dedi. Ama bundan sonra soyler mi bilmem ama sanki soyluyolar ya tahmini de olsa.
yok be zor değil o kadar ben 2. yi düşünmeye başladım
gözlerime inanamıyorum sen ve normal doğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?