erkekleri dinleme benimkine görede bi dahaki ay doguruyorum tövbe yarabbimeşimin kafası işte gidecen alacan bitivercek her şey zannediyo
valla bana boyu 2-3 defa söylemiştir sonra bıraktı söylemeyi ben de unutuyordum sormayı 29. hafta da sordum boyu nasıl diye boyunu artık ölçmüyoruz dedi. sıkıntılı bi durum olsa söyler nasıl olsa
70 günde 23 kilo muuuuuudün gece agrıdan uyandım bir ara esim diyorki ikincisi icin 10 defa düsünücem
Hahahah bende inanmıyorum ki zatenarkidisim 70 gün önce dogum yaptı 23 kilo verdi ve emziriyor o normal yaptıdaaaaaaaa ondan bi gaza geldim gece amaa o gecici bi gaz
seninki de iyi uçmuş ne acelesi varmış canımerkekleri dinleme benimkine görede bi dahaki ay doguruyorum tövbe yarabbim
70 günde 23 kilo muuuuuu
Allahım ne olur benim ki de normal olsun
seninki de iyi uçmuş ne acelesi varmış canım
maşallah yaa fazlasını bile vermiş o arkadaşına saygılarımı iletiyorumVallahi hemde kanıtlı 23 kilo hamileliginde de 20 kilo almıstı
maşallah yaa fazlasını bile vermiş o arkadaşına saygılarımı iletiyorum
heee o manada benimki de bazen yapıyo onu. çok kızıyorum sus diyorum küçücük daha o büyümesi lazım içerdeBilemedim ki güzel kızım gel hadi deyip duruyor tövbe yarabbimgüzel oldugunuda biliyo yani görmeden
doğru diyorsun aslında biraz da bünye meselesi ben Allah bilir emzirirken bile kilo alırımkilo vermenin normalle ilgisi olduğuna inanmıyorum ben.
zaten doğumdan çıkınca 8 kg falan gidiyor. emzirirken de veriliyor tabi yemeyi abartmazsan :)
bu kısmı görmezlikten geliyorumAma sonra 36 saat acı cektigini hatırlıyorum vazgeciyorum hoş o inat etmisti normal olacak diye
heee o manada benimki de bazen yapıyo onu. çok kızıyorum sus diyorum küçücük daha o büyümesi lazım içerde
doğru diyorsun aslında biraz da bünye meselesi ben Allah bilir emzirirken bile kilo alırım
bu kısmı görmezlikten geliyorum
doğumda 8 kilo gidiyor muuuuu çok iyimiş yaa o eğer öyle olcaksa benim çok kilom kalmaz geriye heyooookilo vermenin normalle ilgisi olduğuna inanmıyorum ben.
zaten doğumdan çıkınca 8 kg falan gidiyor. emzirirken de veriliyor tabi yemeyi abartmazsan :)
ayyy demeyin aman öyle bizimkide çok özledim hadi oğlum gel artık dedi dedi sonucu biliyosunBilemedim ki güzel kızım gel hadi deyip duruyor tövbe yarabbimgüzel oldugunuda biliyo yani görmeden
Yok kız ciddi o baska bi boyuttabebek her an gelebilirmis cok dikkatli olabilirmisim ona göre subattaa doguruyorum
ben gelemiyoreeeeee
ayyy demeyin aman öyle bizimkide çok özledim hadi oğlum gel artık dedi dedi sonucu biliyosunşimdi kalsın die uğraşıyoruz
demeyin demeyin test ettik onayladık biz geliyorlar ciddenay benımkıde ole dıo can can dıyorum sole dıyıp durma vaktınden once gelcek allah korusun
Benim gitmişti , inşallah yine gider :) göbek hemen gitmiyor amadoğumda 8 kilo gidiyor muuuuu çok iyimiş yaa o eğer öyle olcaksa benim çok kilom kalmaz geriye heyoooo
Almazsın almazsın ama birşey diyim mi emzirirken hamile olduğundan daha çok acıkıyor insan .. Neyse o günlere gelelim de hayırlısı ile..doğru diyorsun aslında biraz da bünye meselesi ben Allah bilir emzirirken bile kilo alırım
bu kısmı görmezlikten geliyorum
napalım onada katlancas artık bir süre sonra azimle dönces eski kilolarımızaBenim gitmişti , inşallah yine gider :) göbek hemen gitmiyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?