2016 Mart Anneleri Goygoy :)

erkekleri dinleme benimkine görede bi dahaki ay doguruyorum tövbe yarabbim

70 günde 23 kilo muuuuuu
Allahım ne olur benim ki de normal olsun

kilo vermenin normalle ilgisi olduğuna inanmıyorum ben.
zaten doğumdan çıkınca 8 kg falan gidiyor. emzirirken de veriliyor tabi yemeyi abartmazsan :)

zaten doğumdan çıkınca 8 kg falan gidiyor. emzirirken de veriliyor tabi yemeyi abartmazsan :)
doğru diyorsun aslında biraz da bünye meselesi ben Allah bilir emzirirken bile kilo alırım

Ama sonra 36 saat acı cektigini hatırlıyorum vazgeciyorum hoş o inat etmisti normal olacak diye
bu kısmı görmezlikten geliyorum

heee o manada benimki de bazen yapıyo onu. çok kızıyorum sus diyorum küçücük daha o büyümesi lazım içerde

Yok kız ciddi o baska bi boyutta bebek her an gelebilirmis cok dikkatli olabilirmisim ona göre subattaa doguruyorum

doğru diyorsun aslında biraz da bünye meselesi ben Allah bilir emzirirken bile kilo alırım

ben gelemiyoreeeeee

doğumda 8 kilo gidiyor muuuuu çok iyimiş yaa o eğer öyle olcaksa benim çok kilom kalmaz geriye heyoooo

Bilemedim ki güzel kızım gel hadi deyip duruyor tövbe yarabbim güzel oldugunuda biliyo yani görmeden
ayyy demeyin aman öyle bizimkide çok özledim hadi oğlum gel artık dedi dedi sonucu biliyosun şimdi kalsın die uğraşıyoruz

merhaba kızlar gıder ayak gırebıldım nıhayet :) herkes ıyıdır ınsallahhh.

Almazsın almazsın ama birşey diyim mi emzirirken hamile olduğundan daha çok acıkıyor insan .. Neyse o günlere gelelim de hayırlısı ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…