2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ayyy demeyin aman öyle bizimkide çok özledim hadi oğlum gel artık dedi dedi sonucu biliyosun şimdi kalsın die uğraşıyoruz

Kalacak bizim sıpalarımız sadece arada ilgi isteyip nazlanıyorlar isteee gecti sayalım biz

merhaba kızlar gıder ayak gırebıldım nıhayet :) herkes ıyıdır ınsallahhh.

İyiyiiiiiiz sen nasılsın kuzuuuuuuuum

Aaa bu arada giremedim kkya evi toplamaktan; konustun mu dogumu neye karar verdin? River82
Hizmet ve medicana international ile görüştüm fiyat aldım. Acıbademe göre uygun ikisi de. Hizmetin paketinde kuaför bebek fotosu lohusa şerbeti falan var. Medicana da hiçbişey yok :) ama medicana evimin dibinde yürüyerek bile giderim. Henüz kararsızım ama büyük ihtimalle medicanada olacak canım ama kendi doktorum gelecek.

Yok kız ciddi o baska bi boyutta bebek her an gelebilirmis cok dikkatli olabilirmisim ona göre subattaa doguruyorum

ben gelemiyoreeeeee
benimkisi o konuda rahat gel artık kızım falan diyo işine gelince ama ben bak her an gelebilir alışverişi hızlandıralım dedim mi yok o bekler vaktini diyo işine nasıl gelirse yani

Almazsın almazsın ama birşey diyim mi emzirirken hamile olduğundan daha çok acıkıyor insan .. Neyse o günlere gelelim de hayırlısı ile..
gerçekten yaşayıp göreceğiz artık hayırlısı

International ne kadar fiyat verdi sakıncası olmazsa.. Orası daha yeni ya odalar falan.. bende öyle düsünüyorum bu ara birde dogum fotocusu bevlerde dogumhaneye giremiyormuss sevmedim o yüzden.. Hizmetin paketi cok iyiymis esasında orası cok iyide bu konuda ama iste hem mesafe hemde alısılmıslık beni cok etkiliyor

Kız sonradan maddi olarak iyice sıkısırsınız sen dinleme kocanı bak az buz tutmuyor söyliyim

doktor hariç fiyatı sezaryen için 3020 verdi. Ama bu allianz sigorta fiyatı. Burada da giremiyor fotoğrafçı maalesef. anlaşmalı olan varmış istersek. Ben de uzak diye endişe ediyorum ama bakalım kararsızım. Medicana'nın odaları daha iyi görünüyordu diğerine göre. Senin doktorun geliyor mu beylikdüzü'ne? bir de bebek muayenesi hariç fiyat bu. Bebek de 1000 Tl buluyormuş muayene, aşı vs.

Kız sonradan maddi olarak iyice sıkısırsınız sen dinleme kocanı bak az buz tutmuyor söyliyim
korkutma beniiiii
pazar günü sözünü aldım inşallah odası park yatağı arabası falan alınacak büyük eşyalardan kurtulacağız.
sonraki hafta da ben kendim kıyafet işine gireceğim.
oda yerleştirme yıkama ütüleme işini de 15 tatile bırakmam gerekiyor öncesinde yapamam ki o zamana kadar çantamı hazırlayacak kadar kıyafet yıkar ütülerim anca .
daha bakım ürünleri kendime pijama ıvır zıvır falan filan var Allahım kendi kendimi bile korkutabiliyorum

ay yok artık ne kadan pahalı yaa ben allahdan bırde ındırım alcam hatta ben yenıdogan sunnetı fıyatı ıcınde ındırım almayı dusunuyorum kestırcem pipiyi kocısı ıkna edersem kıyamıo oglusuna ama buyunce hıc kıyamıcam ben

E pekte bir fark yokmus bahcelievlerle benimde sigortalı haliyle 2016 fiyatı 3900 bahcelievlerde, aynı kurum oldugu icin gelecegini düsünüyorum. Zaten burada da Düzgün bey farkı ödenecek.. Benimkide bebek bakımı ile ilgili birsey söylemediler.

Vallahi korksan iyi olacak daha hic birsey yapmamısssssssssınnnnnnnnn masraftan kacalım derken doluya tutulacaksın

nerelerdesin sen ikiz anası? bebişler nasıl?

canım kendi doktoru ile 5000 civarı fiyat verdi. Burada ben doktora ayrıca ödeyeceğim. Yani sigortam ödeyecek.

E Ekyzdn03 hayirlisi olsun canimmm nasil gelmek isterse gelsin bebisinnnn..durumu da onemli suan ters donmus olabiliyor bazen bebekler sezeryan sart diyorlar..ama nasil dogum.yapmak istersen o sekilde yaparsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…