çok şükür cnm iyiyiz..Dünden beri dikkat ediyorum da göbek deliğim dışarı doğru azcık başlamış çıkmayagünaydınnnn kızlar keşkeee bugün cuma olsaydı pfff yarında iş var neyse sağlık olsun nasılsınız bakalım gittikce büyüyen göbüşlerle :)
çok şükür cnm iyiyiz..Dünden beri dikkat ediyorum da göbek deliğim dışarı doğru azcık başlamış çıkmaya
:) bende henüz olmadı ama benim göbek deliğim çok çukurdu ondan olabilir :)) çok normal değil mi kuşum yaa koca göbekli olduk artıkınçok şükür cnm iyiyiz..Dünden beri dikkat ediyorum da göbek deliğim dışarı doğru azcık başlamış çıkmaya
ahahahah seni şikayet edecemgunaydın annısler bız uyandık kahvaltımızı yaptık ısımızın basındayız cocuk ıscı calıstırıyorum
ahahahah seni şikayet edecemgunaydın annısler bız uyandık kahvaltımızı yaptık ısımızın basındayız cocuk ıscı calıstırıyorum
sen once kendını sıkayet et sankı benden farklısınahahahah seni şikayet edecem
benımkı de portledı portleyecek cukur falan kapantı da daha tam dısarı cıkmadı:) bende henüz olmadı ama benim göbek deliğim çok çukurdu ondan olabilir :)) çok normal değil mi kuşum yaa koca göbekli olduk artıkın
gunaydın annısler bız uyandık kahvaltımızı yaptık ısımızın basındayız cocuk ıscı calıstırıyorum
abla çocuk içerde aç ekmek parası napimmmsen once kendını sıkayet et sankı benden farklısın
daha göbeklere alışamadan bide delikleri çıktıbenımkı de portledı portleyecek cukur falan kapantı da daha tam dısarı cıkmadı
bakalım bende de çok az çıkmış gibi görünüyor..Bakalım nasıl olacak :) Ordan anladım büyüdüğünü yanibazılarında dışarı pırtlıyo göbek deliği.. bende olmadı :)
yanii 7 aylık olduk daha ne olsun demiiii....Şaka maka nasıl geçti günler yaa:) İnşallah bebişlerden bahsettiğimiz günler de gelecek hayırlısıyla:):) bende henüz olmadı ama benim göbek deliğim çok çukurdu ondan olabilir :)) çok normal değil mi kuşum yaa koca göbekli olduk artıkın
tam olarak benimki de çıkmadı da ucu azcık çıkmaya hazırlanıyor gibi geldi banabenımkı de portledı portleyecek cukur falan kapantı da daha tam dısarı cıkmadı
ayy evet yaa yazık valla kıyamıyorum bende :)çocuk bile değil, bebek işçi:):) bizimle birlikte onlarda eziyet çekiyor:)
ahaaa haaaabla çocuk içerde aç ekmek parası napimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?