2016 Mart Anneleri Goygoy :)

günaydınnnn kızlar keşkeee bugün cuma olsaydı pfff yarında iş var neyse sağlık olsun nasılsınız bakalım gittikce büyüyen göbüşlerle :)
çok şükür cnm iyiyiz..Dünden beri dikkat ediyorum da göbek deliğim dışarı doğru azcık başlamış çıkmaya

çok şükür cnm iyiyiz..Dünden beri dikkat ediyorum da göbek deliğim dışarı doğru azcık başlamış çıkmaya
:) bende henüz olmadı ama benim göbek deliğim çok çukurdu ondan olabilir :)) çok normal değil mi kuşum yaa koca göbekli olduk artıkın

:) bende henüz olmadı ama benim göbek deliğim çok çukurdu ondan olabilir :)) çok normal değil mi kuşum yaa koca göbekli olduk artıkın
benımkı de portledı portleyecek cukur falan kapantı da daha tam dısarı cıkmadı

yanii 7 aylık olduk daha ne olsun demiiii....Şaka maka nasıl geçti günler yaa:) İnşallah bebişlerden bahsettiğimiz günler de gelecek hayırlısıyla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…