ayyy sorma kuzum valla çabuk geçti bir kaç ay sonra kimimiz doğuma gidecek kimimiz hala bekleyecek bebişlerin durumunu konuşcas sütümüzü vs vs çok heycanlı zaten burdan biri doğuma gittiği an ben kalpten giderimyanii 7 aylık olduk daha ne olsun demiiii....Şaka maka nasıl geçti günler yaa:) İnşallah bebişlerden bahsettiğimiz günler de gelecek hayırlısıyla:)
valla en cok son donemı merak edıyorum ben :)daha göbeklere alışamadan bide delikleri çıktıbakalım şu son dönemde daha neler görces neler
ayy cıdden canım sankı daha ıkı gun once kese gorundu mu bebegın kalbı attı mı dıye konusuyordukyanii 7 aylık olduk daha ne olsun demiiii....Şaka maka nasıl geçti günler yaa:) İnşallah bebişlerden bahsettiğimiz günler de gelecek hayırlısıyla:)
heh aynen benımkıde cıktı cıkacaktam olarak benimki de çıkmadı da ucu azcık çıkmaya hazırlanıyor gibi geldi bana
ayy evet yaa aynı gun dogum yapanlar falan olacak bız meselaayyy sorma kuzum valla çabuk geçti bir kaç ay sonra kimimiz doğuma gidecek kimimiz hala bekleyecek bebişlerin durumunu konuşcas sütümüzü vs vs çok heycanlı zaten burdan biri doğuma gittiği an ben kalpten giderim
geçiyor zaman işte...Ahh ahh nasıl bir anne olcam diye çok merak ediyorum kendimi...Ben duygusal bir insanım normalde eşim diyor ki çocuk ağlayınca sen de ağlarsın beraber artık diyeayy cıdden canım sankı daha ıkı gun once kese gorundu mu bebegın kalbı attı mı dıye konusuyorduk
ben yandım o zamançocuk ağlayınca çaresizlikle annenin ağlamasıda çok normal:) ben çoook ağlamıştım oğlumda. ki öyle duygusal ve çabuk ağlayabilen biri değilim. tabii o lohusa dönemindeki hormonların bize oyunlarının da etkisi var:)
evet evet biz kesin aynı gün yapcas yapmalıyızayy evet yaa aynı gun dogum yapanlar falan olacak bız mesela
bende dün eşime dedim ki ben galiba bu çocuğa bakamicamgeçiyor zaman işte...Ahh ahh nasıl bir anne olcam diye çok merak ediyorum kendimi...Ben duygusal bir insanım normalde eşim diyor ki çocuk ağlayınca sen de ağlarsın beraber artık diyekendimden bekliyorum bende olabilir diyorum..
yaparız herhalde yaa küçük yaşta doğuran kadınlar var onlar yapıyor da biz mi yapamıcaz..Azcık gaz verelim kendimizebende dün eşime dedim ki ben galiba bu çocuğa bakamicamyaa ben ne anlarım çocuk bakmaktan bazen düşününce zor geliyor cidden ben daha bez nasıl bağlanır nasıl alınır onu bilmiyorum tek bez almışlığım yoktur
Ben o konularda şanslıyım çocuk qelişimi okudum bide staj yaptıqım zamanda 0-2 yaş qrubuna bakmıştım altını bile biz alıoduk ordaki bebeklerin ozaman kızıoduk zor qelıodu ama şimdi iyiki olmuş dıorum :)bende dün eşime dedim ki ben galiba bu çocuğa bakamicamyaa ben ne anlarım çocuk bakmaktan bazen düşününce zor geliyor cidden ben daha bez nasıl bağlanır nasıl alınır onu bilmiyorum tek bez almışlığım yoktur
günaydınnnn kızlar keşkeee bugün cuma olsaydı pfff yarında iş var neyse sağlık olsun nasılsınız bakalım gittikce büyüyen göbüşlerle :)
gunaydın annısler bız uyandık kahvaltımızı yaptık ısımızın basındayız cocuk ıscı calıstırıyorum
hayırlı olsun canım..Eklerler niye eklemesinler:)kızlar ben dun erol mobılyaya gıttım oglusun bebek odası sıparısını verdım bırde ne goreyım alıcagım uyku setlerı ordada var hemde aynı marka hemıde daha uygun hemen yapıstım tabısı hemen onlarıda ekledım ama en onemlı seyı unutmusum oglusun tac seklındekı cıbınlıgını bugun arayıp onuda ekletıcem ınsallah eklerler sıparıse
hayırlı olsun canım..Eklerler niye eklemesinler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?