- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Hayırlı olsun canım cok qüzel saqlıkla kullanmak nasip olsun inşallah...bu bebek odası ve uyku setını aldım kızlar
Gel canım qel beklıore :)1 hafta oncesine aldim biletimi 3 ocaktaa yolculuk var kizlar
Aynen canimm bendede oluyorrr hattaa kemiklerin sesini duyiyorum cit diyee oyle yatmaktan agrilar olusuyorr sirt ustu yatinca belim rahatliyorrrSabaha kadar bel ve bacak aqrısından uyuyamıorum 40 sefer uyanıorum birtek sırt üstü yatınca rahatlıo yatmak istemıorum ama nezaman uyansam kendimi öle buluorum bilmıorum ne olcak bu aqrılar ya
iyi bakalım canım..Güle güle kullanın paşanla..Çok güzellerkonustum sımdı arkadasları yokmus not aldılar fıyatını solucekler eklerız dedıler
Sabah uyandıqımda kendimi dayak yemiş qibi hissediorum halada qün içinde qeçmio aqrılar...Aynen canimm bendede oluyorrr hattaa kemiklerin sesini duyiyorum cit diyee oyle yatmaktan agrilar olusuyorr sirt ustu yatinca belim rahatliyorrr
az kalmış güle güle gidin canım..1 hafta oncesine aldim biletimi 3 ocaktaa yolculuk var kizlar
Aynen kuzum yaaaa ozellikle soluma yatiyorum bebege daha cok kan gitmesi icin..zaten donemiyorumm ayni kaplumbaga gibiyimSabah uyandıqımda kendimi dayak yemiş qibi hissediorum halada qün içinde qeçmio aqrılar...
Sagol tatlimmmm..artik baslarimm ogluma donlar ciciler almayaaaz kalmış güle güle gidin canım..
benim de sürekli bir tarafa yatınca kulağım omzum bacaklarım ağrıyor gece bir uyanıyorum sonraya sızlana sızlana diğer tarafa dönüp tekrar uyumaya çalışıyorum..Sabah uyandıqımda kendimi dayak yemiş qibi hissediorum halada qün içinde qeçmio aqrılar...
canım hamilelik asıl şimdi başladı bende öyleyim ağrılar tavan yaptı.. söylesene bu konularda yüzsüz olacaksın hamileyim bi müsade edin de kuzum nolcak sanki ben kendi arabamla gidip geliyorum rahatım o konuda yoksa dolmuşta birinin saçını başını yolarımbenım cok agrım var canım ya kasıklarım cok agrıo bugun magnezyuma basladım ınsallah ıyı gelır sabahda mınubuste ayakda kaldım bır tane ınsan evladı yer vermedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?