- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
evet cnm alırsın rahat rahat artık...Sagol tatlimmmm..artik baslarimm ogluma donlar ciciler almayaa
sagol kusum
çok güzel cicileriniz.bujubuju . güzel günlerde kullanın çok beğendim
iyi bakalım canım..Güle güle kullanın paşanla..Çok güzeller
çok güzel canım hayırlı olsun iyi günlerde kullanın oğluşunla oda takımımız çok benziyor :)bu bebek odası ve uyku setını aldım kızlar
canım hamilelik asıl şimdi başladı bende öyleyim ağrılar tavan yaptı.. söylesene bu konularda yüzsüz olacaksın hamileyim bi müsade edin de kuzum nolcak sanki ben kendi arabamla gidip geliyorum rahatım o konuda yoksa dolmuşta birinin saçını başını yolarım
Bende öle dönerkende kızıorum kendime kocamansın dönemion sevcan diyeAynen kuzum yaaaa ozellikle soluma yatiyorum bebege daha cok kan gitmesi icin..zaten donemiyorumm ayni kaplumbaga gibiyim
çok güzel canım hayırlı olsun iyi günlerde kullanın oğluşunla oda takımımız çok benziyor :)
valla bende dönemiyorum kocacımın kafasından destek alıyorum ahahaha adamın beyni içeri göçecek yakındaBende öle dönerkende kızıorum kendime kocamansın dönemion sevcan diye
valla bende dönemiyorum kocacımın kafasından destek alıyorum ahahaha adamın beyni içeri göçecek yakındaBende öle dönerkende kızıorum kendime kocamansın dönemion sevcan diye
evet canım düz beyaz dolapları camlı tüllü falan bi o farklı ama sanırım model olarak aynı benimde bu hafta gelecek bakalım kurulsun atarım fotosendemı duz beyaz aldın kusum sagol ınsallah
hahaha çok iyi ya :) Bende kocişe dedimki beni sırt üstü qörünce uyar dönüyüm bilinçsiz oluyo dedim tmm dedi adam qece yazık aşkım sırt üstü çok yattın dön dedi bi baqırmışım yazık adama sabah anlatıo hatırladım ama hatırlamadım dedim safmısın hem kendin söylüon hem baqırıon iyi valla dio qüldüm özürdiledim napıyım :)valla bende dönemiyorum kocacımın kafasından destek alıyorum ahahaha adamın beyni içeri göçecek yakında
evet canım düz beyaz dolapları camlı tüllü falan bi o farklı ama sanırım model olarak aynı benimde bu hafta gelecek bakalım kurulsun atarım foto
Sağol canım. Evet çocuklar için babadan ayrı kalmak zor oluyor, eşin ne zaman gelecek peki?River82 gecmiss olsunnn canimmmm.benimmm..dikkat et insallah en.kisa zamamda atlatirsin..az kaldi vallahi saka gibi gecti gunlerrr esimden ayrilmak zor olacak ve kizim.babaya duskun hayirlisi olsun
River82 gecmiss olsunnn canimmmm.benimmm..dikkat et insallah en.kisa zamamda atlatirsin..az kaldi vallahi saka gibi gecti gunlerrr esimden ayrilmak zor olacak ve kizim.babaya duskun hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?