2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ya bende sadece sabahları kendım gıdıyorum ablam sabahları almıo sadece aksamları bırakıo

valla bende dönemiyorum kocacımın kafasından destek alıyorum ahahaha adamın beyni içeri göçecek yakında
hahaha çok iyi ya :) Bende kocişe dedimki beni sırt üstü qörünce uyar dönüyüm bilinçsiz oluyo dedim tmm dedi adam qece yazık aşkım sırt üstü çok yattın dön dedi bi baqırmışım yazık adama sabah anlatıo hatırladım ama hatırlamadım dedim safmısın hem kendin söylüon hem baqırıon iyi valla dio qüldüm özürdiledim napıyım :)

evet canım düz beyaz dolapları camlı tüllü falan bi o farklı ama sanırım model olarak aynı benimde bu hafta gelecek bakalım kurulsun atarım foto

ahahahaa bende baktım o modele ama camdan korktum gercı kırılmazmıs onlar ama dedım olsun yıne duz olsun hayırlısı olsun kusum gule gule kullanın bızımkıde ocagın son haftası gıbı gelcek

Herkese günaydınn.. Gerçi öğlen olmuş nerdeyse. Evdeyim bugün ben işe gitmedim. Nezle beni yordu bu hafta, gidip rapor alıcam 1 gün dinleneyim dedim. Geç kalktım iyi geldi valla :)

River82 gecmiss olsunnn canimmmm.benimmm..dikkat et insallah en.kisa zamamda atlatirsin..az kaldi vallahi saka gibi gecti gunlerrr esimden ayrilmak zor olacak ve kizim.babaya duskun hayirlisi olsun

River82 gecmiss olsunnn canimmmm.benimmm..dikkat et insallah en.kisa zamamda atlatirsin..az kaldi vallahi saka gibi gecti gunlerrr esimden ayrilmak zor olacak ve kizim.babaya duskun hayirlisi olsun
Sağol canım. Evet çocuklar için babadan ayrı kalmak zor oluyor, eşin ne zaman gelecek peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…