adam ne cektı kız sendenvalla bende dönemiyorum kocacımın kafasından destek alıyorum ahahaha adamın beyni içeri göçecek yakında
ohh ızın ısı tamamdır yılbası haftası evdeyımmm :):)
adam ne cektı kız senden
ayy o da zor demii..Hergün bugün doğurcakmıyım diye bekle dur..Beklediğine değmiştir inşallah.sagol canım benım ınsallah dun gece arkadasım dogum yaptı sonunda 41 haftada normal olcak dıe kız ne bekledı ya
yaz tatılınde ızın kullanmamıstım kuzun sımdı vaktı geldı yanıohh hadı bakalım bızım ıs var gelcez mecburen
ayy o da zor demii..Hergün bugün doğurcakmıyım diye bekle dur..Beklediğine değmiştir inşallah.
yaz tatılınde ızın kullanmamıstım kuzun sımdı vaktı geldı yanı
Bilmeyenler için yazıyorum kızlar benim oğluş değil kızım oluyormuş
İsmi hazır canım Berfin olacak :)emel yusuf cınar ısmınıde duzelt barı kıza haksızlık olcek kız cıdden ne ısım koycanız sımdı
Beeen içemiyorum vala çok tiksiniyorumayy kızlar ya ıcımde yangın war sankı hanı nanelı sekerı emmeden yutarsınız ya ıcınızden cıkar nane atesı oyleyım bende coook kotu bır duyguuu.
bu arada sut ıcmeyen warmı acaba benım gıbı haftada 1 bardak ıcıyorum sadeceee
ne olucak bu halımızzz ben cok vıcdan azabı cekıyorum ama ıcemıyorummmBeeen içemiyorum vala çok tiksiniyorum
Vala canım ben elimden geldiğince yoğurda ve peynire yükleniyorumne olucak bu halımızzz ben cok vıcdan azabı cekıyorum ama ıcemıyorummm
maşallah cnm darısı başımıza inşallah..tombıs tombıs bır oglusu olmus allah uzun omurler versın
bende ayran hergun ıcıyorum yogurtta yıyorum ama sut sonucta yaaaa ne bıleyımmmVala canım ben elimden geldiğince yoğurda ve peynire yükleniyorum
hmm hayırlı olsun :)Bilmeyenler için yazıyorum kızlar benim oğluş değil kızım oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?