ayy buyuduklerı ıcın heyecanda artıyor dımı yaa:) bızımde cumartesı kontrol ınsallahkolay gelsın kızlarrrr yarınn bebısımle randewum war cooook sukurrr bugun cabuk gecsınde aksam olsun bugun babamızın dogum gunudeeeee :) ınsallah yarın babısımıze guzel poz werırızzzz
ayyy canım yaa ne desem bılemedım valla:):) hayırlısın olsun ne dıyelımBilmeyenler için yazıyorum kızlar benim oğluş değil kızım oluyormuş
heyecan ne kıııı yaaa merakkkkk merakkkkayy buyuduklerı ıcın heyecanda artıyor dımı yaa:) bızımde cumartesı kontrol ınsallah
ayy kızlar ya ıcımde yangın war sankı hanı nanelı sekerı emmeden yutarsınız ya ıcınızden cıkar nane atesı oyleyım bende coook kotu bır duyguuu.
bu arada sut ıcmeyen warmı acaba benım gıbı haftada 1 bardak ıcıyorum sadeceee
İsmi hazır canım Berfin olacak :)
ne olucak bu halımızzz ben cok vıcdan azabı cekıyorum ama ıcemıyorummm
maşallah cnm darısı başımıza inşallah..
ayy kızlar ya ıcımde yangın war sankı hanı nanelı sekerı emmeden yutarsınız ya ıcınızden cıkar nane atesı oyleyım bende coook kotu bır duyguuu.
bu bebek odası ve uyku setını aldım kızlar
hmm hayırlı olsun :)
ayyy canım yaa ne desem bılemedım valla:):) hayırlısın olsun ne dıyelım
Teşekkür ederim kızlar hayırlısı aynen :)hadı hayırlısı kusum hayırlısıyla gelsın cımcıme
hayırlı olsun cnm guzel gunlerde insallah. Benimki de bu aksam geliyor eve bakalım nasıl olcak
kuzum yaaa okudum valla ne dicemi bilemedim hayırlı olsun kızın :)İçinde şüphe varsa değişebiliyormuş
Ay vala canım bende şoktan çıkamadım teşekkür ederim :)kuzum yaaa okudum valla ne dicemi bilemedim hayırlı olsun kızın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?