İçinde şüphe varsa değişebiliyormuş
Bilmeyenler için yazıyorum kızlar benim oğluş değil kızım oluyormuş
Amin canım inşallah teşekkür ederim :)anammm iyi süpriz olmuş canım yaa.. zottirk doktorlar :) hayırlı olsun.. sağlıkla gelsin..
Vala bilemiyorum canım bizim durum da böyleydi iştedoktorlara göre şüphe yok:) benim içimde bi umut var:)
Napim kız bunca zaman ihanet etmişiz kızımıza oğlum demişiz
resım at ozaman kusum beklıyoruz bende kuruyum bır odayı paylasıcam sızle
kızlarrr merhabalar nörürsünüz?
ben bugünü de bitirdim geldim kaldı bir cuma.
hemen bir soruyla giriş yapayım. gece sağıma yatsam sağ kolum elim, soluma yatsam sol kolum elim uyuşuyor ödemden midir nedir, sizde de oluyor mu?
ooo süper güle güle kullanın canım hayırlı olsunbu bebek odası ve uyku setını aldım kızlar
e az kalmış yaa hızlandır hazırlıkları hadi bakalım kolay gele1 hafta oncesine aldim biletimi 3 ocaktaa yolculuk var kizlar
off ben dayanamıyorum bazen yatıyorum valla sırt üstü yoksa her yerlerim ağrıyoSabaha kadar bel ve bacak aqrısından uyuyamıorum 40 sefer uyanıorum birtek sırt üstü yatınca rahatlıo yatmak istemıorum ama nezaman uyansam kendimi öle buluorum bilmıorum ne olcak bu aqrılar ya
ooo süper güle güle kullanın canım hayırlı olsun
e az kalmış yaa hızlandır hazırlıkları hadi bakalım kolay gele
off ben dayanamıyorum bazen yatıyorum valla sırt üstü yoksa her yerlerim ağrıyoçok mu zararlı yaa ?
haha bende aynısını yazdım daha yeni yatıyom valla kusura bakmasın kuzum.Kız kimse yoook herkesler kaybolmus
Of bıktım ben sırtüstü yatıyorum napiyim yaaaaaaaa her yerim agrıyo hem sırt üstü yatınca noluyomus ki ben yatıyorum valla
Sırtüstü yatış pozisyonu ; gebelikte sırt üstü yatmak daha rahat olmasına karşın , rahminizin bütün ağırlığı sırtınızın , bağırsaklarınızın ve inferior vena cava denen vücudun aşağı kısımlarından kalbe kan geri dönüşünden sorumlu olan damarın üzerine biner.Bu da sırt ağrılarını ve basurları arttırabilir, sindirim işlemini engelleyebilir, solunumu ve dolaşımı bozabilir ve kan basıncınızın düşmesine neden olabilir.
ay hepsi güzel canım yaa oda masmavi olmasın dersen 1. güzel ama 2. de çok tatlıkızlar sızce hangı halıyı alıyım o oda ıcın bu arada storlarımda cok acık mavı
fon perdede resımde gordugunuz
kızlar sızce hangı halıyı alıyım o oda ıcın bu arada storlarımda cok acık mavı
fon perdede resımde gordugunuz
sonu güzel sonu onu düşün ferahlaBen diyorum bu hamileligi sevmedim bana kızıyorlar. Güzel birsey degilmiss.. İnsanlar nasıl pırt pırt doguruyo arka arkaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?