2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ay hepsi güzel canım yaa oda masmavi olmasın dersen 1. güzel ama 2. de çok tatlı senin taç şeklindeki halı işi ne oldu uyku setinle süper olurmuş o

ya onuda tac seklınde secmıyım dedım kusum ya var yoksa ondan yok degıl hatta ısmını bıle yazıyorlar

gelsın kurdukdan ve duzenledıkden sonra son halını atıcam

Bekliyoooruuzzz

Hahahah dimi zaten rahatsız olunca hissedip dönüyosun zaten

hee tamam zararı banaymış boş ver o zaman devam

Bıktım uyumaktanda gece uyanmaktanda oofff

Aynen öyle bende pembiş şeyler alabilirim artık

Pembisler daha güzel baakkk görüceksin

sonu güzel sonu onu düşün ferahla valla doğuran doğuruyo bakalım bir netcez

Hee sonuda güzel eminim uykusuz gecelere susmayan ıngaa ıngaaaaaaaaa ıngaaaaa sesleri

ay ne bılım taclı olmasın dedım ya farklı olsun dedım

Ama bunlar senin sectiklerinin yanında güzel diiiiiiiiiil uymamıs

Zaten hep içimde kalıyodu :)

kız Allah iyiliğini versin ha bi bardağın dolu tarafını gör tatlı gülümseyen bir bebiş gözlerine baktın mı gülüveriyo cici cici giydiriyorsun hatta sen kokoş kokoş giydiriyorsun anneee anneee nidalarıyla dolaşıyor evin içinde bak böyle anlatınca kulağa hoş geliyo

Eklentiler

• artemis-hali-mors-1014e-mavi-85487-34-B.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 47
  • litte-prens-500x520.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 61
  • kral-taci-500x520.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 50
  • mavi-yildizli-kral-taci-500x520.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 55
  • Bas¸aks¸ehir-20140218-00443-500x520.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 47
  • kral-tac-y-500x520.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 58

bi emeklemesi birde paytak paytak yürüyüsü beni azcık ikna ediyoor ben nasıl anne olucam bunlar hep annemin sucu

yada duz desensız mavı mı alsam acık

iviiit düz desensiz bebe mavi ımmmh süper olur bujuuuuuu

Bilmeyenler için yazıyorum kızlar benim oğluş değil kızım oluyormuş
Hayirli olsun canim
Peki nasil oldu bu haftaya kadar kesin degilmiydi erkek oldugu? Ayrintilida dami belli olmadi cok sasirdim acikcasi
Acaba benim basimada gelirmi bu saatten sonra 4 ayri doktor kesin erkek dedigi icin suphem yok gerci ama

bi emeklemesi birde paytak paytak yürüyüsü beni azcık ikna ediyoor ben nasıl anne olucam bunlar hep annemin sucu

iviiit düz desensiz bebe mavi ımmmh süper olur bujuuuuuu

ya hepsınde tac varya bende ole dusunuyorum bebe mavısı duz desensız yada beyazlı bebe mavılı duz bısıde olabılır

bencede düz bbe mavisi bir halı bak, ilk gönderdiklerin odaya çok uyumsuz olur bence, taçlılarda boğar. düz veya mavi beyaz çizgili bişey olabilir

AYY KIZLAR BENDE BAZEN 5 YADA 10 DK SEKLINDE YATIYORUM SIRT USTU DAYANILMIYO ARTIK CUNKUUUU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…