ay hepsi güzel canım yaa oda masmavi olmasın dersen 1. güzel ama 2. de çok tatlısenin taç şeklindeki halı işi ne oldu uyku setinle süper olurmuş o
Kuzu bu perdeye göre halılar alakasız olmus taçlı halı bulmustun onu neden almıyosun en uyumlusu bebeklisi gbi duruuyor
onun fotosunu atsana bi deya onuda tac seklınde secmıyım dedım kusum ya var yoksa ondan yok degıl hatta ısmını bıle yazıyorlar
gelsın kurdukdan ve duzenledıkden sonra son halını atıcam
haha bende aynısını yazdım daha yeni yatıyom valla kusura bakmasın kuzum.hem ben sırt üstü atınca daha çok hareket ediyo bebiş demek ki o da öyle seviyo
zaten ben gelene kadar herkes sohbeti bitirip kaybolmuş oluyo
hee tamam zararı banaymış boş ver o zaman devam
Aynen öyle bende pembiş şeyler alabilirim artık
sonu güzel sonu onu düşün ferahlavalla doğuran doğuruyo bakalım bir netcez
ay ne bılım taclı olmasın dedım ya farklı olsun dedım
Zaten hep içimde kalıyodu :)Bekliyoooruuzzz
Hahahah dimi zaten rahatsız olunca hissedip dönüyosun zaten
Bıktım uyumaktanda gece uyanmaktanda oofff
Pembisler daha güzel baakkk görüceksin
Hee sonuda güzel eminim uykusuz gecelere susmayan ıngaa ıngaaaaaaaaa ıngaaaaa sesleri
Ama bunlar senin sectiklerinin yanında güzel diiiiiiiiiil uymamıs
kız Allah iyiliğini versin ha bi bardağın dolu tarafını görBekliyoooruuzzz
Hahahah dimi zaten rahatsız olunca hissedip dönüyosun zaten
Bıktım uyumaktanda gece uyanmaktanda oofff
Pembisler daha güzel baakkk görüceksin
Hee sonuda güzel eminim uykusuz gecelere susmayan ıngaa ıngaaaaaaaaa ıngaaaaa sesleri
Ama bunlar senin sectiklerinin yanında güzel diiiiiiiiiil uymamıs
onun fotosunu atsana bi de
yok o çok kirlenir zor olur ama bak taçlılar daha güzel diğerlerine göreyada duz desensız mavı mı alsam acık
yok o çok kirlenir zor olur ama bak taçlılar daha güzel diğerlerine göre
kız Allah iyiliğini versin ha bi bardağın dolu tarafını gör tatlı gülümseyen bir bebiş gözlerine baktın mı gülüveriyo cici cici giydiriyorsun hatta sen kokoş kokoş giydiriyorsun anneee anneee nidalarıyla dolaşıyor evin içinde bak böyle anlatınca kulağa hoş geliyo
yada duz desensız mavı mı alsam acık
güzel odanla da uyumlu olurtaclılardan sunu begendım
olursun olursun kendi haline şaşarsın hatta sonundabi emeklemesi birde paytak paytak yürüyüsü beni azcık ikna ediyoor ben nasıl anne olucam bunlar hep annemin sucu
iviiit düz desensiz bebe mavi ımmmh süper olur bujuuuuuu
Hayirli olsun canimBilmeyenler için yazıyorum kızlar benim oğluş değil kızım oluyormuş
bi emeklemesi birde paytak paytak yürüyüsü beni azcık ikna ediyoor ben nasıl anne olucam bunlar hep annemin sucu
iviiit düz desensiz bebe mavi ımmmh süper olur bujuuuuuu
taclılardan sunu begendım
olursun olursun kendi haline şaşarsın hatta sonunda
ya hepsınde tac varya bende ole dusunuyorum bebe mavısı duz desensız yada beyazlı bebe mavılı duz bısıde olabılır
bencede düz bbe mavisi bir halı bak, ilk gönderdiklerin odaya çok uyumsuz olur bence, taçlılarda boğar. düz veya mavi beyaz çizgili bişey olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?