2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Hayirli olsun canim
Peki nasil oldu bu haftaya kadar kesin degilmiydi erkek oldugu? Ayrintilida dami belli olmadi cok sasirdim acikcasi
Acaba benim basimada gelirmi bu saatten sonra 4 ayri doktor kesin erkek dedigi icin suphem yok gerci ama
Devlete gidiyorum ben orda cinsiyeti söylemedikleri için özelde erkek dediler sonra tekrar gittik göstermedi bugün de 4d'ye gittim ve hanfendiymiş :)

84 günümüz kalmış E Ekyzdn03 10günde sezeryan payını düş 75 gün. ben hala sorana 3 aydan fazla var diyordum:) 2,5 ay kalmış:)

Bende soranlara 2 ayım kaldı diyorum ne acelem var sanki

bende 8 hafta dıyorum soranlara bıktım artık sormalarındannn

uff evet birde hafta hesabından anlamıyorlar diyorumki 7 bitti 8 e girdim ki o bugün oluyor yani 7 mi yani 8 mi kacsın offfff bıktım

uff evet birde hafta hesabından anlamıyorlar diyorumki 7 bitti 8 e girdim ki o bugün oluyor yani 7 mi yani 8 mi kacsın offfff bıktım
AYYY BIZMI DOGURCAZ ONLARMI YAAAA

oo asıl sorular bebekten sonra:) kaç aylık, biraz zayıf mı, biraz şişman mı, ek gıdaya başladın mı. sütün yetiyor mu:):)

kaçış yok.. ben boğmak isterdim neden emzirmiyorsun, uğraşsan sütün olur diyenlere.. en çok muhatap olduğum soru buydu.. bigün biri elimde kalmadan geçirdik o zamanları çok şükür:)

yonetıcı hanımıııııımzz listeye isimleridemi eklesen acaba :)

bujubuju bebişin cicileri çok tatlı maşallah. Sağlıkla eskitsin inşallah.
Yarın dr kontrolümüz var teyzoslari dua edin bize herşeyimiz yolunda olsun  

Bu aralar coooook yogunum esim yok bir haftadir annemdeydim.yeni geldim evime arada göz atiyordum foruma ama cevap yazamiyordum.
Eee bekar olmak zor is ordan oraya gezmeler tozmalar bitmiyoki

Ayyy cook az kaldi yaaa birde bugun şok oldum. 1 hafta evde yoktum bi geldim ki komsum dogurmus hemde 1.5 ay erken ayy beni bi heyecan basti o bisey degilde bide bir korku sardi sira bana geldi diye ins. Zamaninda gelir yavrularimiz..

aman yeter ki iyi olun da yatın ne olacak :) yatın yatın büyüyün kuzucuklar büyüsün yani
ayy kuzum kol uyuşukluğunu sen sormuştun dimi geri dönemedim şimdi burdan alıntı yapayım :) benimde öyle oluyor hemde çok fena tuvalet için bi uyanıyorum koluma bi ağırlık çökmüş uyuşmuş bir garip yani hatta arada kulağımda bile oluyor

Bu arada kizlar siz direk seker yuklemesi mi yaptirdiniz yoksa once aclik tokluk sekerinizemi bakildi?
Benim doktorum aclik tokluk sekeri istemis.
Gittim once kan alindi sonra kahvalti yaptim ama 15 dk icinde hizli bir sekilde yemem gerekiyormus. Yedim 1 saat sonra kan verdim tekrar. Cok sukur iyi cikti.
Sorun olsaydi seker yuklemesi yapilacakmis ilk hamileligimde direk yukleme yapmistik boylesi daha iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…