Yata yata buyutuyom bebisleri yaniaman yeter ki iyi olun da yatın ne olacak :) yatın yatın büyüyün kuzucuklar büyüsün yani
hah aynısı işte yaaa bi uyanıyorum elim kolum yok gitmişayy kuzum kol uyuşukluğunu sen sormuştun dimi geri dönemedim şimdi burdan alıntı yapayım :) benimde öyle oluyor hemde çok fena tuvalet için bi uyanıyorum koluma bi ağırlık çökmüş uyuşmuş bir garip yani hatta arada kulağımda bile oluyor
karpuz da yata yata büyür yalnızYata yata buyutuyom bebisleri yani
Cumartesi banada yapilacak canimnm...aclik tokluk seklindeee ilk gebeligimde seker vardi bunda varmi diye bakilacak.bu sekilde bakiliyormusss..ilk gebeliginde vRmiydi peki sekerin ?Bu arada kizlar siz direk seker yuklemesi mi yaptirdiniz yoksa once aclik tokluk sekerinizemi bakildi?
Benim doktorum aclik tokluk sekeri istemis.
Gittim once kan alindi sonra kahvalti yaptim ama 15 dk icinde hizli bir sekilde yemem gerekiyormus. Yedim 1 saat sonra kan verdim tekrar. Cok sukur iyi cikti.
Sorun olsaydi seker yuklemesi yapilacakmis ilk hamileligimde direk yukleme yapmistik boylesi daha iyi oldu
yonetıcı hanımıııııımzz listeye isimleridemi eklesen acaba :)
Salih alp olacak bizimkisiTtu89 un önerisi ile listeye isimlerde ekleniyooooooor.. Bana yazın bi cogunuzu biliyorum ama olsun
Salih alp olacak bizimkisidegismezse tabiki
Hayir ilk gebeligimde de yoktu cok sukur ins. Sende de cikmazCumartesi banada yapilacak canimnm...aclik tokluk seklindeee ilk gebeligimde seker vardi bunda varmi diye bakilacak.bu sekilde bakiliyormusss..ilk gebeliginde vRmiydi peki sekerin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?