Oda iyiymiş. Ben 36+ olduğumda nst ye başladık. Ve her hafta bekliyorum nst çekilmek için dedi.Günaydın Kızlar,
biz yarın tam 36 oluyoruz sormak istediğim ne kadar aralıklarla doktor kontrolünüz var bizim doktor canımı çok sıktı en son 34+2 de gittiğimizde doğumda görüşürüz falan dedi zorla ısrarlarımızla iki haftaya sonra yani nerdeyse 38 de randevu ayarladı adama zorla muayene oluyorum resmen
Oda iyiymiş. Ben 36+ olduğumda nst ye başladık. Ve her hafta bekliyorum nst çekilmek için dedi.
Tabi ben o arada doktor değiştirdim falan.
Ama şimdi ki doktorumda bir problemin yok ama doğuma yakınsın seni ve bebeği daha iyi tanımak isterim her hafta imkanın varsa gel dediyoksa sallama sıkıntılanırsan gelirsin gibi konuştu.
Relax doktorları seviyorum
ay bende aynı muhabbetleri yapıyorum adamın içi bayıldı artık:)aynı durum bende de var,ağlamak geliyor içimden.dün gece de eşime "doğumda ölürsem bebeğimize iyi bak,onu üzme"dedim
tesekkürlerLansinoh lanolin krem
Melegimkorusundan sonra yok benim bildigim, bir de ikiz annesi olmuş ama onu tanımıyorumGünaydın arkadaşlar. Son bir kaç gündür hiç okuyamadım.
Herkes iyidir inşallah :)
Doğum yapan var mı?
Hahha senin dr.da iyiymişGünaydın Kızlar,
biz yarın tam 36 oluyoruz sormak istediğim ne kadar aralıklarla doktor kontrolünüz var bizim doktor canımı çok sıktı en son 34+2 de gittiğimizde doğumda görüşürüz falan dedi zorla ısrarlarımızla iki haftaya sonra yani nerdeyse 38 de randevu ayarladı adama zorla muayene oluyorum resmen
Merhaba evet ben ayse kafkaslida ayrintili baktirdim. Guzel ilgilendi tum ayrintisiyla bizede aktardi. Bende 400 tl odedim ozel sigortam yok farkedermi bilmiyorum. Benim gittigim zaman cihazinda bir sıkınti vardi bir dahaki gelisimde hatirlatirsam cd ve renkli goruntuyu verecegini soyledi ama 2 gun sonra cihazi degistirmisler. Eski cihazi baska bir doktora vermislerdi. Asistanina bir kac kere hatirlattim ama sonra bende pes ettim artik. Yani cd alamamak disinda memnun kaldim.Devitaminimm fatal Merhaba kızlar ayrıntılı için bende ayşe kafkaslidan randevu aldım yarın için sizde orada yaptirmissiniz sanırım memnun kaldınız mi? ultrason renkli miydi? Cd verildi mi? Fiyat 400 dediler sigorta da fark etmiyor mu?
Günaydın ben çok memnun kaldım çokta güzel ilgilendi tek tek anlattı bebeğimin herşeyine baktı bende tek taraflı çentik çıktı onu buldu takibini yapıyorlar 20. Haftadan beri 400 tl ödemiştim bende cd veriyor ben memnun kaldım inşallah sizde sıkıntı çıkmaz canımDevitaminimm fatal Merhaba kızlar ayrıntılı için bende ayşe kafkaslidan randevu aldım yarın için sizde orada yaptirmissiniz sanırım memnun kaldınız mi? ultrason renkli miydi? Cd verildi mi? Fiyat 400 dediler sigorta da fark etmiyor mu?
Doğumlar başladı cüzler bitmedi hala hadi kızlar ha gayret bitsin. Daha önce alıp okuyamayacak olanlar söylesin bari yeniden dağıtım yapalım..kuşummelek 17. cüz kahvemin köpüğü 23. cüz jeepers 24. aeaeinan 19. alk-can 9. melek anne 6. melekasil 12. aaxyz 27.cüz gasoline 3. cüz, bettünaz 4. smile53 16. srbkl 11. BABY 23 8. irem0730 20. ben 28-29-30.cüz huzurum 7. gasolina 18. denizzeynep 22. ışık27 21. andramm 5.cüz bitti Allah kabul etsin
36 dan sonra her hafta gidiyoruz canım, nst için çağırıyor bütün doktorlar seninki niye böyle ilgisiz davranmış anlamadım ..Günaydın Kızlar,
Sağ göğüs altında uyuşma oluyo bende ya sizde böyle bi durum olan var mi kızlar ctesi kontrol var o zamana kadar gecmezse sorcm doktoruma
bende de oluyor sanırım bebiş ayaklarını dayıyormus kaburgalara ondanBende oluyor. Kaburgalarım batıyor zaten. Uyuşmayı ben de hissediyorum hep...
Üzümlü hoşaf ne için cnmEki Görüntüle 1768320 Lohusa olmadan kendine lohusa şerbetleri hazırlayan ilk anne benmiyim acaba
Mis gibi oldular şimdiden içmek istedim resmenn ..
5 lt lohusa şerbeti yaptım
3 lt de üzümlü kayısılı hoşaf
(Şekersiz yaptım bunları tabi sadece kendimeee :)) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?