2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar. Son bir kaç gündür hiç okuyamadım.
Herkes iyidir inşallah :)
Doğum yapan var mı?

Günaydın Kızlar,
biz yarın tam 36 oluyoruz sormak istediğim ne kadar aralıklarla doktor kontrolünüz var bizim doktor canımı çok sıktı en son 34+2 de gittiğimizde doğumda görüşürüz falan dedi zorla ısrarlarımızla iki haftaya sonra yani nerdeyse 38 de randevu ayarladı adama zorla muayene oluyorum resmen

Oda iyiymiş. Ben 36+ olduğumda nst ye başladık. Ve her hafta bekliyorum nst çekilmek için dedi.
Tabi ben o arada doktor değiştirdim falan.
Ama şimdi ki doktorumda bir problemin yok ama doğuma yakınsın seni ve bebeği daha iyi tanımak isterim her hafta imkanın varsa gel dedi yoksa sallama sıkıntılanırsan gelirsin gibi konuştu.
Relax doktorları seviyorum

Devitaminimm fatal Merhaba kızlar ayrıntılı için bende ayşe kafkaslidan randevu aldım yarın için sizde orada yaptirmissiniz sanırım memnun kaldınız mi? ultrason renkli miydi? Cd verildi mi? Fiyat 400 dediler sigorta da fark etmiyor mu?

bende doktoru değiştirsemmi diye düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum buraya yeni taşındım hiç çevrem yok. bu doktora başladığımız hafta şubesi değişti hastanenin başka şubesine geçti o zaman konuştuğumda hafta sonları gelicem demişti geçen aya kadar geldide ama artık burda benden başka hastası kalmadı galiba ve artık gelmiyor birde hastaneye daha önce doğum ücretini sormuştuk ve ona göre kendimizi ayarlamıştık geçen hafta hastaneyle tekrar konuşmaya gittiğimizde doktorun adını öğrenince doktorunuzla konuşun dediler dün eşim konuşmaya gitti doğuma gelmek için hastaneden hariç 2.500 istedi. eşim benim için çok endişeleniyor normalde her hafta görmeniz gerekmiyomu deyince de lütfedip 2 hafta sonra başka bir hastanede randevu ayarladı

Günaydın yavrulaarrr

Günaydın arkadaşlar. Son bir kaç gündür hiç okuyamadım.
Herkes iyidir inşallah :)
Doğum yapan var mı?
Melegimkorusundan sonra yok benim bildigim, bir de ikiz annesi olmuş ama onu tanımıyorum sonuç olarak iki mart annemiz 3de mart bebişimiz olmuş

Hahha senin dr.da iyiymiş belki normaldir ama dr.um iki haftada bir çağırsın isterim içim rahat etsin diye yoksa eskiden doktor mu varmış ooooo oo (diye geyiğe bağlarmışım)

Günaydın kızlar bugün işe gitmedim canım hiç gitmek istemedi evde de birr sürü iş var ,bugün birazcık kendime ayırıcam.Geceleri bölük bölük uyuyorum .

Merhaba evet ben ayse kafkaslida ayrintili baktirdim. Guzel ilgilendi tum ayrintisiyla bizede aktardi. Bende 400 tl odedim ozel sigortam yok farkedermi bilmiyorum. Benim gittigim zaman cihazinda bir sıkınti vardi bir dahaki gelisimde hatirlatirsam cd ve renkli goruntuyu verecegini soyledi ama 2 gun sonra cihazi degistirmisler. Eski cihazi baska bir doktora vermislerdi. Asistanina bir kac kere hatirlattim ama sonra bende pes ettim artik. Yani cd alamamak disinda memnun kaldim.

Günaydın ben çok memnun kaldım çokta güzel ilgilendi tek tek anlattı bebeğimin herşeyine baktı bende tek taraflı çentik çıktı onu buldu takibini yapıyorlar 20. Haftadan beri 400 tl ödemiştim bende cd veriyor ben memnun kaldım inşallah sizde sıkıntı çıkmaz canım

D
Doğumlar başladı cüzler bitmedi hala hadi kızlar ha gayret bitsin. Daha önce alıp okuyamayacak olanlar söylesin bari yeniden dağıtım yapalım..

36 dan sonra her hafta gidiyoruz canım, nst için çağırıyor bütün doktorlar seninki niye böyle ilgisiz davranmış anlamadım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…