2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hanımlar merhaba, camlar,perdeler, halılar gibi büyük temizliğinizi yaptınız mı doğuma ne kadar kala yapmayı düşünüyorsunuz.
Vala her işim yarım yamalak eğer kadın tutabilirsem tam anlamı ile temizlenecek ev ama şimdilik ondan da vazgeçtim perdeler yikandı takıldı kaynanam kayinpeder sagolsunlar eksik tamamlaya geldiklerinde yaptılar. süpürge silme toz işini de erisebildugim kadarı ile yapıyorum en büyük derdim perdeler idi çünkü onu yapabilitem yoktu neyseki o da halloldu o yüzden kadından vazgeçtim. Annem son haftalarda gelicek bakarız duruma onunla olmazsa bahara derin temizlik yaptırım diye dusunuyorum

Kızlar ya ben bebeğimin ismini halen koyamadım neredeyse doğacak ama bir fikrim yok , canım çok sıkılıyor.Benim durumumda olanınız var mı?

Ben Bebeğimin kafası büyük olduğu için normal yapamayabiliriz dedi, araştırdım, rahim çok parçalanıyormuş çatı müsait değilse Pazartesi kontrol var, hayırlısını istiyorum artık
Senin ki ne kadar büyüklükte canım. Pazartesi doktorun ne dediğini bana da söyleyebilir misin

Canim Gaziosmanpaşa hastanesindeyken yaptırmıştın değil mi ? Senin bebis bayagi Nazlı çıkmış doğunca nasılsa göreceksin diyo heralde:)

Canım astronot da deniyo onlara aynı şey ikiside

Kızlar bizim meşhur isim olayımız çözüldü çok şükür galiba, Eymen isminden bende çok sıkıldım artık herkeste heryerde duydum son Zaman'larda ..
Eşimle konuştuk ikimizinde kararı ile 'Mete Ali' olucak inşallah, Nasıl sizce :)))
Kapı süsünü falan yapıcam, hastane içinde keçeden süsler yapıcam ismi yazan, bu saatten sonra değişmesi imkansız artık ismin, değişirse doğurmam zaten

Ekstra 2500lira istemesi çokmuş bence canım yaa. Prof falan mı ki??
Bence değişebilirsin. İnan gittiğin doktor hiç problem etmiyor. Ben rutin doktorum dışında iki farklı doktora gittim. İkisine de bu haftadan sonra beni gebe olarak kabul edebilir misiniz? benim için sorun olmaz. En sevdiğim gebe tipi, her türlü stresli işi bitti. Detaylısı ikilisi bilmem nesi bitmiş daha ne isteyeyim, doğuma hazırlama işin en kolay kısmı dedi
Yani kabul ederler hiiiiiççç tereddüt etme.

Kızlar bebeklerinize astronot diyolar aldınız mı lazım olur mu bilemiyorum ben
Astronot Ben almadım, ama arkadaşım verdi. Vermeseydi almazdım Zaten epi topu bir ay kış olacak. kaç kere dışarı çıkacağız diye. Seneye belki alırım amaa onu da çocuğun karakterine göre artık :)

hanımlar merhaba, camlar,perdeler, halılar gibi büyük temizliğinizi yaptınız mı doğuma ne kadar kala yapmayı düşünüyorsunuz.

Ben halıları yolladım, geldiler. Ama sermedim
Gene kirlenirler diye. Zaten annemlerdeyim kocam da terlikle gezsin işte
Cam temizliği için ise bu hafta yapmayı düşünüyordum. Annemler doğuma bende kal dedi, burada yapıyoruz temizlik işini.
Belime ağrı vurdukça annem gaza geliyor, işten fırsat buldukça yapıyoruz birlikte bel ağrısı başlaması önemli

Bende son haftamı çalışıyorum kızlar... Dün yorulmuşum eve dönünce ayaklarımı uzatıp yattım bir yandan da büyük kızımla oyun oynamaya çalıştım cumartesi de kontrolümüz var bakalım minik prenses ne durumda...son günler heyecan başladı artık. Her gece sancı olacak mı diye kendimi dinliyorum

Adıyla büyüsün inşallah oğlumun adaşı olacak gerçi bizimkinin adı daha hamileliğimden önce belliydi bizim sıpanınkide Deniz Mete

adam rahata bağlamış..öyle iş mi olur..bn 32 haftamda gıttım dr iki haftada bır geleceksın dedı kendısi..

Bizde 34de gittik 36da gittik şimdi artık 37de gitcez her hafta yani bebeğim ters şuan umarım döner kızlar sabahtan beri egzersiz yapıp duruyorum dönsün diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…