Vala her işim yarım yamalak eğer kadın tutabilirsem tam anlamı ile temizlenecek ev ama şimdilik ondan da vazgeçtim perdeler yikandı takıldı kaynanam kayinpeder sagolsunlar eksik tamamlaya geldiklerinde yaptılar. süpürge silme toz işini de erisebildugim kadarı ile yapıyorum en büyük derdim perdeler idi çünkü onu yapabilitem yoktu neyseki o da halloldu o yüzden kadından vazgeçtim. Annem son haftalarda gelicek bakarız duruma onunla olmazsa bahara derin temizlik yaptırım diye dusunuyorumhanımlar merhaba, camlar,perdeler, halılar gibi büyük temizliğinizi yaptınız mı doğuma ne kadar kala yapmayı düşünüyorsunuz.
Senin ki ne kadar büyüklükte canım. Pazartesi doktorun ne dediğini bana da söyleyebilir misinBen Bebeğimin kafası büyük olduğu için normal yapamayabiliriz dedi, araştırdım, rahim çok parçalanıyormuş çatı müsait değilse Pazartesi kontrol var, hayırlısını istiyorum artık
Canim Gaziosmanpaşa hastanesindeyken yaptırmıştın değil mi ? Senin bebis bayagi Nazlı çıkmış doğunca nasılsa göreceksin diyo heralde:)O zamanda renkli bakti bana sadece çıktısıni veremedi sorun oldugu icin. Birde bebegim yuzunu saklamisti gostermedi oyuzden cokta ustune dusmedim. Bugun kendi doktorumdan randevum var cocuk dogacak hala yuzunu goremedik her seferinde sakliyo insallah bu sefer gosterir.
Canım astronot da deniyo onlara aynı şey ikisideKozmonot olmasın o. Yeni doğan ken zaten battaniyelere sarılır bence gerek yok sonra önümüz yaz ama ondan sonraki kış için eğer dışarı çıkarma planımız varsa ayına ölçüsüne göre bakarız birşeyler.
Tekrar dağıtım olursa alırım bende kızlarD
Doğumlar başladı cüzler bitmedi hala hadi kızlar ha gayret bitsin. Daha önce alıp okuyamayacak olanlar söylesin bari yeniden dağıtım yapalım..
bende doktoru değiştirsemmi diye düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum buraya yeni taşındım hiç çevrem yok. bu doktora başladığımız hafta şubesi değişti hastanenin başka şubesine geçti o zaman konuştuğumda hafta sonları gelicem demişti geçen aya kadar geldide ama artık burda benden başka hastası kalmadı galiba ve artık gelmiyor birde hastaneye daha önce doğum ücretini sormuştuk ve ona göre kendimizi ayarlamıştık geçen hafta hastaneyle tekrar konuşmaya gittiğimizde doktorun adını öğrenince doktorunuzla konuşun dediler dün eşim konuşmaya gitti doğuma gelmek için hastaneden hariç 2.500 istedi. eşim benim için çok endişeleniyor normalde her hafta görmeniz gerekmiyomu deyince de lütfedip 2 hafta sonra başka bir hastanede randevu ayarladı
Astronot Ben almadım, ama arkadaşım verdi. Vermeseydi almazdım Zaten epi topu bir ay kış olacak.Kızlar bebeklerinize astronot diyolar aldınız mı lazım olur mu bilemiyorum ben
hanımlar merhaba, camlar,perdeler, halılar gibi büyük temizliğinizi yaptınız mı doğuma ne kadar kala yapmayı düşünüyorsunuz.
Kızlar bizim meşhur isim olayımız çözüldü çok şükür galiba, Eymen isminden bende çok sıkıldım artık herkeste heryerde duydum son Zaman'larda ..
Eşimle konuştuk ikimizinde kararı ile 'Mete Ali' olucak inşallah, Nasıl sizce :)))
Kapı süsünü falan yapıcam, hastane içinde keçeden süsler yapıcam ismi yazan, bu saatten sonra değişmesi imkansız artık ismin, değişirse doğurmam zaten
Sen ne kadara almistin canım ?
Ekstra 2500lira istemesi çokmuş bence canım yaa. Prof falan mı ki??
Bence değişebilirsin. İnan gittiğin doktor hiç problem etmiyor. Ben rutin doktorum dışında iki farklı doktora gittim. İkisine de bu haftadan sonra beni gebe olarak kabul edebilir misiniz? benim için sorun olmaz. En sevdiğim gebe tipi, her türlü stresli işi bitti. Detaylısı ikilisi bilmem nesi bitmiş daha ne isteyeyim, doğuma hazırlama işin en kolay kısmı dedi
Yani kabul ederler hiiiiiççç tereddüt etme.
Öylede bugün başka bir hastanede çalışan tanıdıkla konuştum bizim eve çok uzak ama tüm tanıdıklarımızın doğum yaptığı hastaneyle, bizde boyunda kordon dolanması var o yüzden bu saatten sonra göze alamazlarmış falan dedi randevu içinde en yakın boşluk 3 hafta sonrayaymış araya almaya çalışacaklar bakalım en azından bir denemiş oluruz. ya sezeryanı kabul edicem ki onlarda bizi kabul etsin. bilmiyorum kafam çok karıştı.
Bn 30 derecede hasas da yıkadım.deterjan konusunda yanlş secmışım granul toz sabun aldım dalinin.yıkandıjtan sonra deterjan ustunde kaldı br daha yıkadm
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın şükür bebeğin seninle gerisi bir şekilde düzelir o yüzden bebeklermiz sağlıklı olsun da artık ne tür doğum olursa olsun
İkiz annesi kaç haftalık doğurdu canım ondan haberim yoktu ayyy korku başladı ya erken gelirse diye
Günaydın arkadaşlar. Son bir kaç gündür hiç okuyamadım.
Herkes iyidir inşallah :)
Doğum yapan var mı?
Günaydın Kızlar,
biz yarın tam 36 oluyoruz sormak istediğim ne kadar aralıklarla doktor kontrolünüz var bizim doktor canımı çok sıktı en son 34+2 de gittiğimizde doğumda görüşürüz falan dedi zorla ısrarlarımızla iki haftaya sonra yani nerdeyse 38 de randevu ayarladı adama zorla muayene oluyorum resmen
Canım gözün aydın çok sevindim Allah saglikli ömür versinSlm kizlar ben dun 36+1de dogum yaptim suyum geldi 16da hemen dr geldik bebek tersti diye 18.30da spinal sezeryan oldum 2900gr dogdu tospigim cok sukur ikimizde iyiyiz
Kızlar bebeklerinize astronot diyolar aldınız mı lazım olur mu bilemiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?