Biz bi koşu dra gittik geldik
çatı muayenesi için yarın çağırmıştı drum ama çok yoğunmuş o yüzden bugün yapıldı çok korkulacak bişey değilmiş 15-20 saniye sürüyor açıklık var dedi ama şapşallaştım ben biraz nekadar diye sormadım
kemik yapım müsairmiş normal doğum yapabilirsin dedi amaaaa bebeğimin beslenmesi yavaşlamış salı günü tekrar gidecez eğer kilo almıyorsa çarşamba sezeryan olcam kilo almaya devam ederse miniğim normal doğumu beklicem
Valla canım sezeryana hiç biz karar veremiyoruz bebişlerimiz karar veriyor dr da uygulamak zorunda kalıyor benim ilk doğumum son dakika sezeryana döndü şimdiki artık istesemde istemesemde sezeryan olacam günü saati belli yanirabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Aynen psikolojim bozuldu ne olur olmaz diye ağdaya gitmeyi düşünüyorum birazdan ay çantamı da hazırlamadım onuda biran evvel hazırlayaydımAy sorma bende bunun rüyasını gördüm ameliyat masasında son anda kalkıyordum ödüm koptu sen gerçeğini yaşamışsın şimdi ne kadar korkmuşsundur allah yardımcın olsun
Aynen korkudan kalkıp hemen çantamı hazırlayacağım evin temizliğinide hemen yapmam lazım ayAynen psikolojim bozuldu ne olur olmaz diye ağdaya gitmeyi düşünüyorum birazdan ay çantamı da hazırlamadım onuda biran evvel hazırlayaydım
Bende gittim geldiğim ağdaya dip köşe yaptırdım oh mis yarın gönül rahatlığıyla gidebilirim kontrole artıkAynen korkudan kalkıp hemen çantamı hazırlayacağım evin temizliğinide hemen yapmam lazım ay
Maşallah çok güzel olmuş sağlıkla büyüt içinde oğlunuEki Görüntüle 1771771
Oglumu odası nasıl olmuş Teyzeleri
Oh maşallah tertemiz oldun beşikte hazır süpersin valla bu arada beşiği nerden aldın canım ben daha yeni alacam da ölçüsü ne bideEki Görüntüle 1771787 Beşiği de serdim o da hazır ve nazır olsun bari tozlanmaması için üzerine bir çarşaf örterim artık
Amin canım çok teşekkür ederimMaşallah çok güzel olmuş sağlıkla büyüt içinde oğlunu
Oyyy çok güzel olmuş canımEki Görüntüle 1771787 Beşiği de serdim o da hazır ve nazır olsun bari tozlanmaması için üzerine bir çarşaf örterim artık
Aynen Can'ım biraz daha rahatladım hazırlayınca,60*120 ölçüsü Can'ım en az 4yaşına kadar yatabiliyormuş unnado dan almıştım kendi sitesi de var Agashi.comOh maşallah tertemiz oldun beşikte hazır süpersin valla bu arada beşiği nerden aldın canım ben daha yeni alacam da ölçüsü ne bide
Biz odasısız beşikle idare edecek artık 4 5 Ayada nereye taşınmaz bakalım Allah bilirOyyy çok güzel olmuş canım
Çok güzel olmuş her şey güle güle büyüsün inşallah odasında paşaEki Görüntüle 1771771
Oglumu odası nasıl olmuş Teyzeleri
Sağol Can'ım evet senden de bekliyoruz
Ayyyy noldu bu mart annelerine birden böyle açıldık saçıldık doğumlara başladıkkeşke sorsaydın yaa açılmanı, şimdi nolucak açılman varsa aslında salı günü kontrolden sonra suni sancıyı deneyebilir bence doktorun, aman ne biliyim ben kelin ilacı olsa sürücek başına kaç kilo olmuş bebeğin peki Can'ım, inşallah almaya devam eder normal için beklersin biraz daha, açılmanda başlamış zaten ne güzel
Öyle valla normal diye yola çıkarız sezeryanla eve döneriz hiç belli olmaz :)))
ben yaşadım koyu kıvamda ve sanki adetin son günlerinde gelir ya o şekilde geldi 3-4 gün drun progestan verdi ve istiraht etmemi söylediKizlar iyi aksamlar kusura bakmayin.. buraya yaziyorum. Sadece 1 tane sorum olacak.
Aranizda yerlesme kanamasi yasayan varmi? Nasil bisey kac gun surdu.? Lutfen cevaplarsaniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?