2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben ilk haftalarda koymuştum ama eşim hep bir kulp buldu benim ayırdığım ama listede sonlarda düşündüğüm kutayı beğendi eksik gbi kalıyor sanki başına emir önder ya da muhammet gibi bir şey ekletsem mi

hımm erkekler bizi bu isim konusunda çok zorladı yaa..

emir veya muhammed olabilir, hatta güzel olur söyleniş olarak :)

ben ali çok istiyorum(sadece ali veya yanında uygun bir isimle), eşim birkaç kez ömer telaffuz etti, o yüzden muhammed de olursa biraz ağır olur gibi geldi, o yüzden en azından göbek adı muhammed olsun istiyorum inşallah..

kızlar oğullarınıza ne isim vereceksiniz ya da verdiniz kutay sizce nasıl?
9 aydir rahat olan kafam doguma 5 gun kala karisti. Bastan beri Sefa diyorduk ama bu sefer Cansefa ismini duydum cok hosuma gitti. Bakalim artik ne olacak bende bilmiyorum. Sizde kutay dusunmussunuz sanirim bence tek basina cok guzel bir isim yanina ek takmasanizda olur.

Hadi hayirlisiyla kolaylikla dogurursun insallah bebegini. Bakalim yarina kadar bekleyecek mi ? Belkide hizli davranir aksama kadar oluverir

Kizlar bir haftadir yazmiyorum oglum çınar doğumdan 2 gün sonra sarılık gecirdi hastanede yattik zor bir hafta gecirdik ama evdeyiz çok şükür artik emzirmede bir zorluk yasamiyorum geçmişi okuyamadim doğum yapan annelere hayirli olsun diyorum bol sütlü ve sağlıklı günler dilerim annelik muhteşem bir duygu

Slm kızlar 38.haftamizi bitirdik çok şükür bugün kontrol vardı tombikim 3400gr olmuş daha büyüme oğlum anneni düşün azıcık nasıl doğurcam ben seni çatı muayenesi oldum pff stresten kabuslu bi gece geçirmiştim gitti bitti sonunda 1 parmak açılma ve yumuşama var dedi.. Ama hiç sancım yok nstde de çıkmadı.. Nasıl olacak bu süreç çok gerginim.. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Selam olsun kızlar , dün gelen jelimsi akıtıntıdan sonra tık yok bende.Ama galiba depresyona mı giriyrum canım hiçbişey yapmak istemiyor.Ev deseniz aldı başını gtti eşime temizlikçi tututalım diyorum ben yparım diyip oyalıyo.Hafta sonu kaynanamlr gelecek annemler gelince yapar diyor.Bilmiyor ki kadınların ne kadar dedikoducu olduğunu ben açık vermek istemiyorum.Bide hemeroid problemi var af edersiniz büyük tuvaletim geldimi kontrol edemiyorum hemen tuvalete gitmem lazım.Doktorada sinir oldum kaç haftadr bakmıyo ultrasyon , nede altan bakıldı bana.Normal doğumda hemeroid sorun olur mu acaba?İştahımda azaldı ,ne bilim sanki iyi bir anne olamayacak mısın bakamayackmışım gibi geliyor.Yada sanki bebiğim engelli olacakmış doğurken görmemeyecekmişim işte canınızı sıkmak istemem ama bir sürü negatif düşünce , içimde kötü bir his var.

Ben de şimdi geldim kontrolden. Nts de minik minik sancılar çıktı. Muayene olmadım. Eğer sancilanip gitmezsem salı günü yatış yapıcak ve müdahale edeceğiz dedi. Hayırlısı bakalım ne olacak

Temizlik konusunu kafana takma dusunecegin en son sey olsun Gelende halinden anlar sonucta dogurmak uzeresin Hemoroid çoğumuzda oluyo Bende gecen oldu bepanten krem sürdüm bi de kegel egzersizi yaptim 3 gune gecti Bi de ruh halinin oyle olmasi cok normal Bana da geliyo gidiyo depresiflik halleri Sonuct vucudumuz hamilelikten ötürü rahatsiz haliyle ruh halimize de yansiyor

Bizimki daha inmedi bile oo ne zaman incek de inip bi de böle beklicek de vay anam vay neyse hayırlısı belirtiler güzel sancı da gelince açılma artar canım hadi allah kurtarsın
Aminn canım O günlerde gelicek inşallah biraz daha sabredelim. Yarın kontrolum var bakalım neler diyecek.

Güzel paylasim teşekkürler cann İnşallah doğumlarımız kendiliğinden baslar da müdaheleye gerek kalmaz benim doktor da adete gore 40 hafta da suni sancı ile doğum olacağını söylemişti bunu bi netleştirmek grek o zaman hakkımızda hayırlısını dilerim arkadadlsr

Can'ım sende bendensin. Tüketiyoruz kendimizi. Malesef bana doktorlarda yardımcı oluyor. Durmadan bişeyler diyorlar.
Ama inanıyorum sağ salim gelecek bebişlerimiz

Çok moralim bozuk simdi doktordan geldim.. İki haftadan beri 37 haftalık diyorsunuz bu nasil olabilir dedim bebegin kilosuna boyuna göre ölçüm yaoiyoruz dedi. Tekrar ayrintili inceledi. Başı boyu iyiymiş göbek çevresi gelişmiyormus artik. Gelişimi durmuş. Kalitimsal bi bozukluk olabilir diyor yada artik gelmeye hazir olduğu için olabilir diyo.. İyice kafam karistı.. Bende gecen sefer cihaziniz bozukdu başka cihazdan bakmistiniz dedim. O da fark eder dedi.. Başka bi uzmana gitsem bile fark etmez çünkü gelişimi takip ederek konuşuyor onlarda insan.. Dua edin ne olur sağ salim saglikli bir şekilde gelsin kızım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…