• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet Can'ım kumaşı kaba duruyo biraz ama ne biliyim öyle çok kötü değil, ben adaba almadım daha, babasling aldım gri renk, çantayıda siyah-gri aldım denedim öyle çok kullanışlı içinde alt açma, biberon termosu var, Bi sürü gözü var o en çok hoşuma gitti, araba asma aparatınada bakmıştım gerçi sorun yoktu ama yarın ben sana detaylı foto çekip atıyim istersen canım ama bende çok araştırdım bunu aldım öyle en azından 1 yaşına kadar kullanırım diye
Saol canım gördüm siyah griyi nette çok hoş duruyor büyüklüğü gözleri için herkes çok iyi diyor işte diğer durumlar kafama takıldı sen uygun olunca foto atabilirsen sevinirim

Herkese merhaba,
Sonlara yaklastikca evde, iste yapilacaklar yetismedikce buralara giremez oldum. Cok guzel dogum haberleri almaya baslamisiz. Dogum yapanlara gecmis olsun ve gozunuz aydin diyorum. Darisi herkesin basina.
Bana daha cok uzakmis gibi geliyor. Yapilacak bir suru hazirlik var. Bebek de kucuk gibi zaten 33.5 haftada 2000 gram cikti, doktor da normal, tam olmasi gerektigi gibi dedi, hic inanasim gelmedi. Benim de kilo almam durdu gibi, iyi beslenmiyorum mu nedir diye dert etmeye basladim. Ustelik de --masallah diyeyim-- hic bir sikayetim yok, 6 aylik hamile gibi vizir vizir ev isi, alisveris filan hepsini yapabiliyorum. Aramizda en sona ben mi kalicam nedir? Tekrardan herkese en iyi dilekler :-)
Ben de maşallah daha ağırlaşmadım:) ama benim haftam sana göre geri.33+3 üm. Tabi 1 hafta sonra ne duruma gelirim şimdi kestiremiyorum;) ben de sona kalır mıyım ki:)) tam zamanında gelir bebişlerimiz inşallah. Ben kendimi hep 28 marta hazırladım bakalım hayırlısı.

kizlar doktorum bugün cati muayenesi yapti catim darmis biraz sezaryen olabilir dedi normali deneriz oladabilir olmayadabilir sonra o kadar aci çektim yine ameliyat ettiniz deme dedi sancim cikiyor zaten hep nstde acaba normal olur mi ki kuzumu da sıkıntıya sokmak istemiyorum kafam cok karıştı
Canım inş hersey gönlüne göre olur hiç belli olmaz sen nasıl rahat hissetceksen öyle olur inş

Canım markası ne bunun güzel günlerde kullanın inşallah :)
Cnm aliexpress den aldım.. Foto gönderiyorum satıcı bilgisinden ürün bulunur herhalde.. Üstünde J&CH yaziyor.. Ben aldığımda ortalama 100tlye denk gelmişti..
Hem kol hem sırt çantası ve içi baya büyük

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-10-21-47-53-2.webp
    Screenshot_2016-02-10-21-47-53-2.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 106
  • Screenshot_2016-02-10-21-47-53-1.webp
    Screenshot_2016-02-10-21-47-53-1.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 93
Herkese merhabaaaa :anneadayı: dün gece kocam sürpriz doğum günü hazırlamış banaa :KK53: arkadaşlarım akrabalarımız herkes vardı, çok güzel hediyelerim oldu :KK53: gece 2 de ancak yatabildim ama çok güzel oldu kızlar çok sevindim, gırgır muhabbet ihtiyacım varmış çok. Bunlar sadece kocikodan :rolleyes:

Eki Görüntüle 1769492 Eki Görüntüle 1769493 Eki Görüntüle 1769494
İşin güzeli hiç bişey anlamadım, bana uydurduktan minik bi pasta getirmiş akşam mum falan üfletti, gerçi onu da gizli gizli sokmuş içeri o da sürpriz olmuştu :KK51:
Allahım inşallah hepimizin yuvası mutlu huzurlu olsun ömrümüz yettiğince :KK36:
Doğum günün kutlu olsun canım hersey mükemmel olmuş

Merhaba tecrubeli anne adaylari, kac gundur deli gibi oksuruyorum, nw yaptiysam gecmedi, eczaci prospan icebilecegimi soyledi, aranizda doktorun bu ilaci tavsiye ettigi biri var mi? Gönül rahatligiyla icebilir miyim?
Evet ben de içmiştim. Bitkisel bir şurup o. Gönül rahatlığıyla içebilirsin. Bana da doktorum önermişti.

Cümleten iyi geceleerr :KK51::KK17:

Bugün dr kontrolüm vardı malum
önce nst ye soktular, benim her zamanki o taş gibi olma durumundaki kasılmalarımdan oldu bikaç tane, o zamanlarda 50-60a çıktı gösterge,
asistan kız gelip bakınca oooo dedi, noldu dedim, cevap vermedi gülümsedi
neyse dr.un odasına girdim, o da bakınca sancın görünüyo ağrın var mı dedi
ben de ağrı veya acı değil ama karnımda taş gibi olma durumu var zaten dedim, bir de alt tarafıma hafif bıçak batması gibi acı oluyo ama zaten oluyodu bu da dedim
neyse erken doğum ihtimali olabilir önce ultrasonla bakalım sonra gerekirse muayene edelim dedi (çatı muayenesini 37de yapacaktı, bugün 34+5 tim)
neyse ultrasonda herşey yolunda görünüyodu, 2.800 gr olmuş danam, 48cm de boyu var, yine 2 hafta öndeymiş, aslında normal anne baba yapılıysa böyle olması dedi.
neyse muayene edelim dedi, ben tereddüt ettim 1-2 gün sonra baksanız dedim, eğer bi sorun varsa serum falan vermem gerekebilir ama sen bilirsin tabiki zorlayamam seni dedi, neyse ikna oldum, 10sn sürdü sürmedi, açılma yok ama rahim ağzında yumuşama var dedi, 1-2 haftaya gelir bebeğimiz dedi, ben şok ben iptal:KK57::KK57:
haftaya perşembe tekrar çağırdı, kendini yorma dinlen dedi, o kaa :confused:
biz karı koca bi tuhaf olduk, hiç beklemiyodum böyle bişey, hep mart ortası diye düşündüm durdum, bilemedim şimdi :KK57:
çok şükür sağlığı yerinde oğluşumun, normal doğuma da engel yok, ohh :KK8:
Oglun sağlıklı olsunda canım elbet dogurcaz biz bunları inş zamanında gelir ne güzel normal doğuma engele yokmuş ne mutlu sana

Son haftalar ne zormuş midem tuhaf gibi elim ayağım tutmuyor gibi kasık ağrilarida var keyfim yok gibi ruh halim garip :KK43:

Kızlar dünden beri karnım çok kaşınıyor ne yapsam işe yaramadı. Kıyafetim deydikçe tenime deli oluyorum sizde oluyor mu böyle

Evet Can'ım kumaşı kaba duruyo biraz ama ne biliyim öyle çok kötü değil, ben adaba almadım daha, babasling aldım gri renk, çantayıda siyah-gri aldım denedim öyle çok kullanışlı içinde alt açma, biberon termosu var, Bi sürü gözü var o en çok hoşuma gitti, araba asma aparatınada bakmıştım gerçi sorun yoktu ama yarın ben sana detaylı foto çekip atıyim istersen canım ama bende çok araştırdım bunu aldım öyle en azından 1 yaşına kadar kullanırım diye
Ben de resim bekliyorum canım :)

Kızlar bebek çantası hangisinden aldınız sırt çantası kullanışlı diyorlar şık yandan bir çantamı alsam sırt çantası mı bilemedim bazı arkadaşlarım bebek çantası değil de normal şık büyük boy çanta kullanıyor çok hoş duruyor ama kolumda işkence de olabilir kararsız kaldım

ben kol çantası aldım..nasılsa omuz askısı ve bebek arabası askılarıda oluyor..çok yük olmaz arabaya asınca diye düşündüm..
birde ben huyluyumdur biraz..yazın sırtımda çantayla rahatsız olurum sıcakta..

Cnm aliexpress den aldım.. Foto gönderiyorum satıcı bilgisinden ürün bulunur herhalde.. Üstünde J&CH yaziyor.. Ben aldığımda ortalama 100tlye denk gelmişti..
Hem kol hem sırt çantası ve içi baya büyük
Saol canım bakıyorum hemen :) birde kaç güne geldi chicconun basit bi çantasını hediye olarak verdiler kısa bir süre idare edebilirim geç gelsede

ben kol çantası aldım..nasılsa omuz askısı ve bebek arabası askılarıda oluyor..çok yük olmaz arabaya asınca diye düşündüm..
birde ben huyluyumdur biraz..yazın sırtımda çantayla rahatsız olurum sıcakta..
Bende öyle düşündüm sürekli sırtımda bir çantayla pek dolaşamam gibi geldi o yüzden fikir alayım dedim sizlerden saol canım

Kizlar ayaklarda sisiklik olustu mu ben 36 haftama giriyorum son 2 gundur ayaklarim sismeye basladi ee okulada gidip geliyorum pek dinlenemedim bu ara acaba ondan midir yoksa hamilelikten midir insallah gecer:KK43:
Bu hafta oluştu. Ama tek bir ayağımda :o
Resmen ayğımı sallayınca lıkır lıkır ediyor :) acıyor da :/ yan kemiğimi göremiyor ve bulamıyorum :D o kadar :(
Bnm de Hareketlerim azaldı bu ara ondan mıdır yoksa başka sebep mi var bilmiyrm.yemekte Tuzu da azaltmaya çalışıyorum ama peynir gene tuzlu oluyor sonuçta.

Bende öyle düşündüm sürekli sırtımda bir çantayla pek dolaşamam gibi geldi o yüzden fikir alayım dedim sizlerden saol canım
Ben sırt çantası aldım. Ama kol çantası normalde uzun süre taşıyamam ondan sebep.
Bir de anne çantası değil, normal zımbalı mımbalı bir çanta ;) hiç beğenemedim anne çantalarını. Biraz ufak gibi geliyor görene ama 2-3 yaşına kadar aynı çantayı kullanmayacağım ya. Başta bebek kıyafetleri el kadar zaten.
5bez 2şer üst baş bir de su şişesi emzik vs sığdırdım. İlk başta mama yemezse yazı çıkartırız inşallah.
Zaten sonra da gönlüm geçer ;)

Annişlerim iştahsızlık yaşayan var mı yahu? Benim hiçbişey yiyesim yok. Kendimi suçlu hissetmesem agzıma yemek sürmicem valla. Cokta bunaldım bi an önce doğum zamanı gelsin diye yalvarıyorm allaha .. Ne tahammülüm kaldı ne halim :(

Bizim doktorumuz hareket takibi yapmayın dedi..hiç yok yere telaşlanırsınız evhamlanırsınız dedi..ben hiç yapmıyorum o yüzden...
A cok ilginc.benim doktorumda bilhassa 35.haftadan sonra hareketlerini kontrol et dedi.zaten artik belli bi rutini olmus alismissindir bunun disina cikarsa,uzun sure hareketsiz kalirsa,bi degisiklik hissedersen muhakkak gel dedi.dedigi gibi artik hareketlerine alistim.uyku zamanlarini bile takip edebiliyorum.zaten artik oda tepki veriyor bana:)

Back
X