• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben adidasin sirt cantalarindan aldim buyuk boyuttan olanlarindan baya birsey aliyor cok hoslanmiyorum cantalardan sirtima takip takip gezerim bebegimle:)

Günaydın kızlar alıntı yapamadım hepsini ama çok teşekkür ederim tek tek yazdıklarınız beni baya rahatlattı:KK19: kilosu hep normaldi dr bile yapına göre bebeği iyi besliyorsun böyle devam et derdi.
:KK57: Dün duyunca şok oldum, üzüldüm çok moralim bozuk geziyorum evde dediklerinizi uygulamaya başladım bile muz, pekmez, ceviz, süt kusana kadar yicem artık sezeryana kadar.

He bide diyorum ki bi yandan acaba dr sezeryana yönlendirmek için kilosunu düşükmü söylüyor drumdan memnundum ama tabiki %100 güvenmiyorum, belki bu iki hafta yavaş beslendi ve bundan sonra tekrar kilo almaya başlıcak olamazmio_O şimdilik duam inşallah bebek kilo alır günden güne ve normal doğum kendiliğinden başlar.

Günaydın kızlar alıntı yapamadım hepsini ama çok teşekkür ederim tek tek yazdıklarınız beni baya rahatlattı:KK19: kilosu hep normaldi dr bile yapına göre bebeği iyi besliyorsun böyle devam et derdi.
:KK57: Dün duyunca şok oldum, üzüldüm çok moralim bozuk geziyorum evde dediklerinizi uygulamaya başladım bile muz, pekmez, ceviz, süt kusana kadar yicem artık sezeryana kadar.

He bide diyorum ki bi yandan acaba dr sezeryana yönlendirmek için kilosunu düşükmü söylüyor drumdan memnundum ama tabiki %100 güvenmiyorum, belki bu iki hafta yavaş beslendi ve bundan sonra tekrar kilo almaya başlıcak olamazmio_O şimdilik duam inşallah bebek kilo alır günden güne ve normal doğum kendiliğinden başlar.
Başka bir doktora görünme şansın var mi cnm sürekli kafana takilmasindansa bir başka doktordan duysan rahat edersin

Günaydın kızlar. Buda bizim çantamız . İçi baya derin, geniş. Fotoğraftan pek belli olmuyor. Çok rahat idare eder beni diye düşünüyorum. En azından bebekken:KK46:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 94
  • image.webp
    image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 92
  • image.webp
    image.webp
    16 KB · Görüntüleme: 99
  • image.webp
    image.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 96

Olabilir canım sen Yinede başka Bi doktora görün istersen, belki ölçüm hatası olmuştur doğru söylüyorsun, sen bol bol muz, bulgur pilavı, yoğurt ye canım

Günaydıınn bacılarr :)

2 gündür bakamıyorum pek, geçmişe birazdan göz atıcam inşallah sıkıntı problem yoktur kimsede..

Dünkü eminönü maceramdan sonra dün akşam ve özellikle bugün iptal oldum ben, sol kasık ve bacak ağrımdan yürüyemiyorum, mutfakta 10 dk kahvaltı tabağımı hazırlayana kadar alttan bıçak batmasından karnımın kasılmasından mahfoldum zaten topallıyorum şuan, yani yürürken topallıyorum :KK53: fink fink gezince artık böyle oluyo demekki, tövbe daha da kolayına çıkmam dışarı çünkü çok kötü bi akşam ve gece geçirdim :mad:

bu arada eminönüne gidiş sebebim keyfi değildi, tamamen eksikleri tamamlama ve baby shower alışverişi içindi, yani mecburen gittim, sabah 7,30 da çıktım akşam 18,00de girdim eve :KK55:
ama artık alınacak eksik anlamında pek bişey kalmadı, karyolasına ve beşiğine yatak bulamadık hala onu alıcaz
nazal aspiratörü kaldı otribebe netten alıcam
arabası anakucağı kaldı, o iş babasına bağlı benim elimde değil
bi de halısı, onu da herifimle bakıp alıcaz artık haftasonu heralde
bu kaa :))
alınacaklar bitti gibi ama evin temizliği, gardrobu kurulacak, odasının yerleşmesi, eşyalarının yıkanıp ütülenmesi vs vs kafamı meşgul ediyo haliyle, bunlar da biteydi hayırlısıyla..
annem haftaya bi gün makinasını da alıp gelicek kalacak bende, yatak korumalarını dikecek yatakların ölçüsüne göre, o gelene kadar odasının mobilyaları da yerleşir, annem de yıkar ütüler yerleştirir bi taraftan, temizlik için kadın çağırma konusunda ikna edemedim kocamı, kendi yapacakmış eve yabancı birini sokamazmışız ne gerek varmış :mad: hangi ara yapacaksa bütün işi:KK62:
haftaya cmt baby shower yapıcam o güne kadar doğurmazsam inşallah bakalım nasıl yapıcam :KK17::KK53::KK45::KK53:
anladığınız üzere kafam bi dünya, bi milyon, kafam oldu kireçburnu :KK70:

Herkese merhaba. Biz 33+5 olduk. Cuma günü kontrolumuz var. Ben artik eğilip kalkarken çok zorlaniyorum. Gobisim rahat vermiyor. hele gece kaç defa uyaniyorum saymayi biraktim artik. Gerci kizimin keyfi yerinde hareket edip duruyor karnimi yamultuyo sıpam:) bürde felaket artti sivilcelerim.
Ahaa neden buuu. Ben de 33+2 yim ve dün yüzümde 4 tane sivilce çıkmış bi anda. Hayret ettim. Ben de eğilip kalkarken heder oluyorum ve ben de gece hiç doğru düzgün uyuyamıyorum ):

Doğumlar başlamışşşş. Valla darısı başımıza kızlar çok sevindim bebişlerinize sağ salim kavuşmanıza. Kızlar ben de dün kontroldeydim. 33. Haftalık ve 2150 gr 41 cm dedi dr. Haftasıyla uyumlu dedi ama sizin bebişlere göre hayli küçük ): nst için 2 hafta sonra çağırdı. Aslında Gasoline Gasoline senin anlattığın şikayetleri hep yaşıyorum ama bilmiyorum henüz doğurmadım diye söylemwdim bile dra. Rahimde yumuşama bana zaten 23. Haftada söylenmişti daha :) ama açılma yok rahim ağzı kalınlığı normal diye önemsemedi kendi drum valla. 2 hafta daha dursun bari. Çok zayıf çünkü. Sonra da ne zaman doğarsa doğsun kafasındayım :)
Ben de uyuyamıyorum şu an da görüldüğü üzre :) bana da dr haftasıyla uyumlu dedi işte ama küçük kilolu biçok arkadaşa göre. Ben 14 kg aldım dr dün biraz ağır ol dedi bana :) karbonhidratı ayarla dedi :) bende de böyle canım
ya zaten dr.a da söyledim o karnımın taş gibi olması hep vardı zaten, rahim ağzında yumuşama var deyince acaba dedim ben.. bi de sanırım 20dk lık nst de çok sık ve belli bir düzende sancı gördü o yüzden öyle bişey söyledi galiba.. çünkü nst odasındayken asistan kız geldi, aletten çkan kağıda baktı ve ooo dedi, noldu dedim cevap vermedi anlamadım ikisi birden kağıdı görünce böyle tepki verdiler o_O zaten bana bi şikayetin var mı diye sorsaydı ben yooo derdim :))) çünkü karnımın taş gibi olması ve alttan bıçak batması zaten geçen kontrolde de söylediğim şeylerdi ben de normal diye biliyodum..
amaan ne bileyim marlacım yaa, inşallah yeterince büyüyene kadar dururlar bütün bebişler, benimki gelişkin çıktı 37de gelirse sıkıntı yok dedi dr, inşallah seninki de kilosu boyu tamam olduğunda çıksın gelsin kavuşsun anneciğine :KK36:

Evet canım ya sorma :) boşuna stres yaptım hep, darısı başına inşallah hemen kesinleşsin bebişin ismi :))
:KK53: Ali ismini bende çok seviyorum 2.isim olarak, sizinkilerde çok uyumlu maşallah isimleriyle yaşasın prenslerimizzz :))

Teşekkür ederim Can'ım :)

Can'ım çok araştırdım cam kavanozlarda 1-1.5 ay hiçbişey olmadan buzdolabında aynı tatda kalıyomuş, benim Bi kaç hafta var zaten doğuma diye yaptım ..

Kızz ne 1-2 haftaya gelmesiii :KK57:
Allah Allah benim o kasılmalarım 1 aydır var yaaa aşırı hemde, dr alttan hiç bakmadı ama ultrasonla bakıyodu ve daha var diyip duruyodu hala daha bakmadı alttan haftaya bakarız senin doğuma var daha Dedi ..
Sen Yinede dinlen tatlım çok yorma kendini o Zaman biraz daha dursun minnak acele etmesin daha sırada bekleyen teyzeleri varrrrr :KK53:
öncelikleeee isim konusunda içine sinen bi isim bulmanıza çook sevindim, bizde hala tık yok o konuda :KK70: ismiyle hayırla yaşasın kuzucuk:KK36:
ya ne bilem benim dr şimdiye kadar herşeye normal bişey olmaz, olur böyle vs vs derdi, bu kez böyle bişey çıktı nst ye sokunca kadının içinden başka bi kadın mı çıktı noldu :KK70:

ohh maşallah valla herkezde bir enerji patlaması var Allah hayra çıkarsın :KK49::KK46:
amin amin :))) benim dünkü enerji bugün cortladı ama olsun buna da şükür :21:

Amsn bosver sal ipini gitsin bende pek takmiyorum artik bende dolaniyorum..
dün saldım bugün toplayamıyorum :KK70:

canim zorlama kendini dinlen doktorunu dinle bak sonra erken gelmeye kalkar kuzucuk
bugün zaten kıpırdamıyorum mümkünse, kocam da şehir dışında, o da tembihledi sakın kalkma yat diye :KK45:

Canım maşallah oğluna. Kendini hazır hissedip sağlıkla geldikten sonra erken gelsin daha iyi. Çabuk kavuşursunuz hem hem de koca göbeğinden kurtulursun. Hakkında hayırlısı olsun. Ben de cuma günü gideceğim nst ye gireceğim bakalım benden ne çıkacak
evet canım, dr.um da 37de geldikten sonra hiç problem değil, anne baba yapılı olunca o da gelişkin olabilir normaldir dedi, zaten 40ı görürsen 4kg.yu geçer sen doğuramazsın dedi çoğu dr gibi.. ya bu göbek olayı hakikaten sıkıntı, artık yatıp kalkamıyorum ağrım oluyo hep, göbekten kurtulma fikri de çok cazip.. :KK8::KK8: seninki kontrolün güzel geçsin, iyi haberler al inşallah :)

dikkat et kendine yahu..yorulma hatun
işte yedik bi halt bundan sonra dinlenicem inşallah bikaçgün :oops:

Hayırla gelsin canım 37. haftada doğarsa bi sıkıntısı olmadan alır evinize getirirsiniz inş :KK46:
ayy inşallah, sağol canım güzel dileklerin için, bilmukabele..:KK68:

Oglun sağlıklı olsunda canım elbet dogurcaz biz bunları inş zamanında gelir ne güzel normal doğuma engele yokmuş ne mutlu sana
evet ona da sevindim, hatta muayeneden sonra falan 1-2 hafta dedikten sonra unuttum ben normal mi sez.mı falan diye sormayı kafa gitti çünkü, kocam hatırladı çıkarken sordu normal olabilir mi diye :KK53::KK53: çok şükür hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahh Hoppa

Kızlar merhaba. Acaba bebeğin beşiğinin koruması kac taraflı olarak beşiği kaplıyor. English home daki iki taraflı idi. Tam emin olamadım sizin korumalılarınızda mı iki taraflı hep

geçen yaz tatile giderken yeni bi sırt çntası almıştım, gri turkuvaz renklerde, onu kullanıcam, yeni çanta almadım, bakalım ihtiyacımı görmezse sizden tavsiye alır bakarım ben de bebiş çantası..

kaşıntı çok şükür yok bende, yani arada bir bikaç sn kaşınıyo göbeğim geçiyo sonra, ama benim göbeğim zaten 1-2 aydır uyuşuk, belki ondan kaşıntı da hissetmiyo olabilirim..

şişlik 2-3 haftadır var, en sonra çok gezdiğim ayakta durduğum bi gün eve gelince bi baktım ayaklarım şişmiş, o günden beri şiş :)) elim şişmiyodu pek, geçen hafta kanepe sildim, eldivenleri bi çıkardım elim olmuş davul.. elim de bu yüzden şişti, şimdi geçti gibi..

sivilce 1 tane çıktı bende çenemde :))

Annişlerim iştahsızlık yaşayan var mı yahu? Benim hiçbişey yiyesim yok. Kendimi suçlu hissetmesem agzıma yemek sürmicem valla. Cokta bunaldım bi an önce doğum zamanı gelsin diye yalvarıyorm allaha .. Ne tahammülüm kaldı ne halim :KK43:
ben midem sıkıştığı için çok yiyemiyorum, ama aynı zamanda midem sıkışıp küçücük kaldığı için belki de çok acıkmıyorum da, yani eskisi gibi beslenmiyorum ben de.. bunalma konusunda da yalnız değilsin aslında, fiziksel olarak çok zorlanıyorum ben de :KK53:

Kızlar dünden beri karnım çok kaşınıyor ne yapsam işe yaramadı. Kıyafetim deydikçe tenime deli oluyorum sizde oluyor mu böyle
senin mesajını okurken bile çaktırmadan göbeğimi kaşıyodum. Ben de aynı durumdayım. Çatlıyolar işte ondan herhalde ): benim de kıyafetle kaşınıyo. Yürürken kaşınıyo sürtünmeden herhalde. Kötü valla.

Gunaydin herkese . yorgun uykusuz bir gece daha bitti. Gece belim bacaklarim kasiklarim çok AĞRIDı :KK43:
Hala ağrıyo benim. Vajinam bu sefer. Gece bacaklarım kasıklarım ve vajinamdı. Şimdi sadece makat vajina oralar işte. Bunun sebebi de ptesi yoğun yürümem bence. Ancak kendime gelicem :/

Kızlar merhaba. Acaba bebeğin beşiğinin koruması kac taraflı olarak beşiği kaplıyor. English home daki iki taraflı idi. Tam emin olamadım sizin korumalılarınızda mı iki taraflı hep
biz 2 veya 3 taraflı yapıcaz, dün annem ve teyzemle şöyle karar verdik, baş ve duvara gelen kısmına kesin yapıcaz, bi de ayak ucu kısmını yaparsak 3 taraflı olacak, bebeği göreceğim odanın içine bakan uzun tarafı boş bırakıcaz
ama standardı nedir tam bilmiyorum, biz annem dikeceği için böyle olsun diye düşündük Hoppa

biz 2 veya 3 taraflı yapıcaz, dün annem ve teyzemle şöyle karar verdik, baş ve duvara gelen kısmına kesin yapıcaz, bi de ayak ucu kısmını yaparsak 3 taraflı olacak, bebeği göreceğim odanın içine bakan uzun tarafı boş bırakıcaz
ama standardı nedir tam bilmiyorum, biz annem dikeceği için böyle olsun diye düşündük Hoppa
Anladım teşekkür ederim. Muallakta kaldım bende.

Back
X