- 7 Şubat 2011
- 572
- 906
- 103
- 37
Kızlar günaydııııın bugün 39u doldurduk kızımla, 40 haftayı görmek varmış kaderde  pazartesi doktorcuğumuza gidicez bakalım ne dicek. Acaba alttan muayene eder mi yine açılma falan var mı diye. Deneyimli arkadaşlar sizin son haftada baktılar mı buna çok merak ediyorum. Bi de heralde artık 2-3 güne çağırır dimi? Yoksa ben sabırsızlıktan çatlarım artık
 pazartesi doktorcuğumuza gidicez bakalım ne dicek. Acaba alttan muayene eder mi yine açılma falan var mı diye. Deneyimli arkadaşlar sizin son haftada baktılar mı buna çok merak ediyorum. Bi de heralde artık 2-3 güne çağırır dimi? Yoksa ben sabırsızlıktan çatlarım artık  Gelmeyen tüm kuzular sağlıkla gelsin inşallah
  Gelmeyen tüm kuzular sağlıkla gelsin inşallah 

pazartesi doktorcuğumuza gidicez bakalım ne dicek. Acaba alttan muayene eder mi yine açılma falan var mı diye. Deneyimli arkadaşlar sizin son haftada baktılar mı buna çok merak ediyorum. Bi de heralde artık 2-3 güne çağırır dimi? Yoksa ben sabırsızlıktan çatlarım artık
 pazartesi doktorcuğumuza gidicez bakalım ne dicek. Acaba alttan muayene eder mi yine açılma falan var mı diye. Deneyimli arkadaşlar sizin son haftada baktılar mı buna çok merak ediyorum. Bi de heralde artık 2-3 güne çağırır dimi? Yoksa ben sabırsızlıktan çatlarım artık  Gelmeyen tüm kuzular sağlıkla gelsin inşallah
  Gelmeyen tüm kuzular sağlıkla gelsin inşallah 

suni sancı istemediğim için tutuştum yürüyüşe verdim kendimi
 suni sancı istemediğim için tutuştum yürüyüşe verdim kendimi

çatlarım ben ne durumda diye her gün
 çatlarım ben ne durumda diye her gün 

aynen ben de çok tembelim 9 ay boyunca yattım şimdi yürümek bana maraton gibi geliyo
 aynen ben de çok tembelim 9 ay boyunca yattım şimdi yürümek bana maraton gibi geliyo  dr diyoki başka hastası kaleye çıkmış o gün doğum yapmış. Ben o kaleye cıksam 2 günde anca çıkarım dahada inemem helikopterle alırlar
 dr diyoki başka hastası kaleye çıkmış o gün doğum yapmış. Ben o kaleye cıksam 2 günde anca çıkarım dahada inemem helikopterle alırlar