Gozun aydin canim. Bebegini gule gule buyut. Bize de seninki gibi dogum nasip olsa keske. 8 cm olana kadar ortaligi ayaga kaldirmasak@SiremimS canım gözün aydın aynı gündü tahmini doğum tarihimiz senin doğumu duyunca Ayy keşke bende bugün doğursam dedim ve doğurdum
Dün geceden beri Ağrı'm vardı ben hep onları yalancı ağrı sandım 14.00 de doktorumu aradım gel sen anlamıyosundur doğum olabilir dedi Bi geldim 8 cm açıklığım olmuş 16.43de bebeğim kucağımdaydı .. Resmen ilk doğum acemiliği işime yaradı:)))

bende kurtulayım dedim dedim sancılar başlamış dedi dr sonunda ama ben sadece adet sancısı gibi hissediyorum düZenlide değil acaba sen gibi mi olacagım ki:)
 bende kurtulayım dedim dedim sancılar başlamış dedi dr sonunda ama ben sadece adet sancısı gibi hissediyorum düZenlide değil acaba sen gibi mi olacagım ki:) 

biz dün eşimle hastanemizin gebe eğitimi vardı ona gittik, minik numuneler verdiler çok tatlı
 biz dün eşimle hastanemizin gebe eğitimi vardı ona gittik, minik numuneler verdiler çok tatlı  gitmişken doktor amcaya uğradık, pazartesi günü olan randevuyu dün gerçekleştirdik
 gitmişken doktor amcaya uğradık, pazartesi günü olan randevuyu dün gerçekleştirdik  39+0 dık dün, 3300 olmuşuz 52 cm. Önceki hafta sormayı unutmuştum dün sordum kafayı kanala sokmuş benim bebişkom
 39+0 dık dün, 3300 olmuşuz 52 cm. Önceki hafta sormayı unutmuştum dün sordum kafayı kanala sokmuş benim bebişkom  her şey yolunda beklemeye devam her an gelebilir dedi. Dün gece KIZım acayip hareketlendi resmen vidayla içimden oyuluyormuşum gibi, vajinaya elektrik veriliyor gibi oldu. 1 saate geçti ama ben çok korktum o an doğuruyorum diye
 her şey yolunda beklemeye devam her an gelebilir dedi. Dün gece KIZım acayip hareketlendi resmen vidayla içimden oyuluyormuşum gibi, vajinaya elektrik veriliyor gibi oldu. 1 saate geçti ama ben çok korktum o an doğuruyorum diye  şimdi her zamanki hareketlerine döndü
 şimdi her zamanki hareketlerine döndü 

bu gidisle takvimim bitecek oglumdan ses yok çok rahat sanirim yeri ama ben onu görmeden özledim uhu gel artik bal oğlum
 bu gidisle takvimim bitecek oglumdan ses yok çok rahat sanirim yeri ama ben onu görmeden özledim uhu gel artik bal oğlum