- 23 Ocak 2016
- 449
- 634
- 18
- 32
 Mrbalaaaaaar  kızlar kontrolümuz vardi  hissetmedigim sancilar ntsde 100 u gordu bebek tamamn Aşşağıda
 Mrbalaaaaaar  kızlar kontrolümuz vardi  hissetmedigim sancilar ntsde 100 u gordu bebek tamamn Aşşağıda  yatiracsklardi bu gun
  yatiracsklardi bu gun ama acilmam yoktu bende kabul etnedim imza atip ciktim aksama kadr suyun sancin gelmesse yarin gel dedi
  ama acilmam yoktu bende kabul etnedim imza atip ciktim aksama kadr suyun sancin gelmesse yarin gel dedi offffff inanin acayip  heycanliyim ve duygusalim  geliyooo bebisim sanirinn
 offffff inanin acayip  heycanliyim ve duygusalim  geliyooo bebisim sanirinn herseyi detayli yazicam size kizlar
 herseyi detayli yazicam size kizlar  Allah hepimizin yardimcisi olsunnn
 Allah hepimizin yardimcisi olsunnn

bizim gobegimizde dun yani 5. Gunde dustu. Minicik ellerden nasil aliyorlar kan yaa insanin ici parcalaniyor ama hersey onlarin iyiligi icin. Cok sukur artik gerek kalmamis sagliklari iyi olsunda uykusuzluk cekmeye raziyim ben
 bizim gobegimizde dun yani 5. Gunde dustu. Minicik ellerden nasil aliyorlar kan yaa insanin ici parcalaniyor ama hersey onlarin iyiligi icin. Cok sukur artik gerek kalmamis sagliklari iyi olsunda uykusuzluk cekmeye raziyim ben