- 31 Ocak 2015
- 511
- 574
- 103
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
amaralli canim kac tane cikti yumurta? Ben de yarin transfer icin gidecegim ama hala sanci var kasiklarimda. Tuvalete sıkışınca da çok agri yapiyo. Karnim hala tas gibi sen nasilsin
Yumurta toplama sonrası karnınızda çok şişlik ve gaz varsa transferi bir sonraki aya ertelemekte fayda var kızlar yoksa hamileliğin ilk 3 ayı çok zor geçiyormuş vücut sürekli su topluyormuş. Geçen ay aynı durumu yaşadım 32 yumurta toplandı 24 ü döllenmiş 14 tanesi 5.güne kalmıştı. Şişkinlikten dolayı transferi bu aya erteledim inanın fiziksel olarak çok rahatlarsınız. Hem tuttu tuttmadı stresi hem yumurta toplama nın verdiği şişkinlik rahatsızlık ikisi birden daha zor.amaralli canim kac tane cikti yumurta? Ben de yarin transfer icin gidecegim ama hala sanci var kasiklarimda. Tuvalete sıkışınca da çok agri yapiyo. Karnim hala tas gibi sen nasilsin
Maşallah arkadaşım Allah esirgesinYumurta toplama sonrası karnınızda çok şişlik ve gaz varsa transferi bir sonraki aya ertelemekte fayda var kızlar yoksa hamileliğin ilk 3 ayı çok zor geçiyormuş vücut sürekli su topluyormuş. Geçen ay aynı durumu yaşadım 32 yumurta toplandı 24 ü döllenmiş 14 tanesi 5.güne kalmıştı. Şişkinlikten dolayı transferi bu aya erteledim inanın fiziksel olarak çok rahatlarsınız. Hem tuttu tuttmadı stresi hem yumurta toplama nın verdiği şişkinlik rahatsızlık ikisi birden daha zor.
Benim de 6. Gün bakalım heyecanla bekliyorum.
İnşallah Rabbim Herkesin dualarını kabul eder. Tez zamanda güzel haberler duyarız
Canim ben yaptiriyorum ikinci tup bebek bizde esimden kaynakli olduğu için hemen rapor çıktıMerhaba bende nisanda 2.aşılamamı deneyip tutmazsa tüp bebeğe geçeceğim tüp bebeği raporla yaptıran var mı yardımcı olabilir mi?
Hımm nerde çıkardınız raporu ben bir kez aşılama bir kez menegonla iğne denedim sebepsiz kısırlık rapor alabilir miyim hangi merkeze gidiyor musun?Canim ben yaptiriyorum ikinci tup bebek bizde esimden kaynakli olduğu için hemen rapor çıktı
Bir tane transfer edeceklermis sordumCanım 15 idi ama bugün aradılar 10 ü olgunmuş. Döllenme durumuna göre yarın belli olacak sanırım transfer. Bende dün toplandı ama hala ağrı var. Bugün iş yerinden izin alıp çıktım dayanamadım. Kaç tane transfer edecekler bişey söylediler mi. Ay hayırlısı az kalmış. Belki cumartesi olur benimki de. Beraber şafak sayarız artik. Hem heyecanlı hem stresli ya. Beklemek çok zor.
Şu an gaz sancisi basladi yine sıkıştırıyo neden boyle oluyp anlamıyorum ilki boyle olmamistı. Eşime de kalsa sirf bu ay olsun istiyodiye doktora hic sikayetlerimi söylemeyeyim. Abartma diyo bana herkes çektiğini bilir keske o cekse birazini da anlasa.. hayir ben doktora demezsem nerden bilecek neyim varYumurta toplama sonrası karnınızda çok şişlik ve gaz varsa transferi bir sonraki aya ertelemekte fayda var kızlar yoksa hamileliğin ilk 3 ayı çok zor geçiyormuş vücut sürekli su topluyormuş. Geçen ay aynı durumu yaşadım 32 yumurta toplandı 24 ü döllenmiş 14 tanesi 5.güne kalmıştı. Şişkinlikten dolayı transferi bu aya erteledim inanın fiziksel olarak çok rahatlarsınız. Hem tuttu tuttmadı stresi hem yumurta toplama nın verdiği şişkinlik rahatsızlık ikisi birden daha zor.
Benim de 6. Gün bakalım heyecanla bekliyorum.
İnşallah Rabbim Herkesin dualarını kabul eder. Tez zamanda güzel haberler duyarız
Canım sağlıklı bi hamile süreci geçirmek istiyorsan lütfen doktoruna söyle... O bebeği taşıyacak olan da tüm sıkıntıları göğüsleyecek olan da sensinŞu an gaz sancisi basladi yine sıkıştırıyo neden boyle oluyp anlamıyorum ilki boyle olmamistı. Eşime de kalsa sirf bu ay olsun istiyodiye doktora hic sikayetlerimi söylemeyeyim. Abartma diyo bana herkes çektiğini bilir keske o cekse birazini da anlasa.. hayir ben doktora demezsem nerden bilecek neyim var
Kaç yaşındasınBir tane transfer edeceklermis sordum
Canim ben adana baskentte yaptiriyorum ben asilama yaptırmaz dim esim azosperm canim ama sebepsiz se 2 iğneli aşılama 3 yil evli olmak 900 gün sigorta prim odemesi istiyolar canimHımm nerde çıkardınız raporu ben bir kez aşılama bir kez menegonla iğne denedim sebepsiz kısırlık rapor alabilir miyim hangi merkeze gidiyor musun?
Doktora demezsen dediğin gibi bilemez... Nedenini kendi doktoruma sormuştum iğnlerin etkisi toplama işlemi olduktan sonra da devam ediyormuş. Vücut hala iğne oluyormuş gibi bir süre yumurta büyütüyormuş toplama zamanı az gelişmiş olanlar büyümeye devam ediyor yani. Bu yüzden vücut su toplamış. Beni o kadar rahatsız etmişti ki nefes almakta bile zorlanmıştım göğsüme öküz oturmuş gibi o yüzden erteledik bu süreçte vücuttaki Şişlliği azaltmak için uğraştım yaklaşık 15 güne herşey normale döndü çok şükür... İnşallah Transfer zamanına kadar sen de rahatlarsın. Bol su iç ve ter atmaya çalış sırf spora gittim 2 haftaŞu an gaz sancisi basladi yine sıkıştırıyo neden boyle oluyp anlamıyorum ilki boyle olmamistı. Eşime de kalsa sirf bu ay olsun istiyodiye doktora hic sikayetlerimi söylemeyeyim. Abartma diyo bana herkes çektiğini bilir keske o cekse birazini da anlasa.. hayir ben doktora demezsem nerden bilecek neyim var
Canim 28 yaşındayımKaç yaşındasın
Bekliyorum su anda once muayene edecekmis hayırlısı hakkımızda kac tane kaldi sağlıklı onu da merak ediyorumDoktora demezsen dediğin gibi bilemez... Nedenini kendi doktoruma sormuştum iğnlerin etkisi toplama işlemi olduktan sonra da devam ediyormuş. Vücut hala iğne oluyormuş gibi bir süre yumurta büyütüyormuş toplama zamanı az gelişmiş olanlar büyümeye devam ediyor yani. Bu yüzden vücut su toplamış. Beni o kadar rahatsız etmişti ki nefes almakta bile zorlanmıştım göğsüme öküz oturmuş gibi o yüzden erteledik bu süreçte vücuttaki Şişlliği azaltmak için uğraştım yaklaşık 15 güne herşey normale döndü çok şükür... İnşallah Transfer zamanına kadar sen de rahatlarsın. Bol su iç ve ter atmaya çalış sırf spora gittim 2 hafta
Ayyy çok heyecanlı. Allah yardımcın olsun. Ne muayenesi ediyorlar.Bekliyorum su anda once muayene edecekmis hayırlısı hakkımızda kac tane kaldi sağlıklı onu da merak ediyorum
Cok iyi gençmişin senCanim 28 yaşındayım
5 yıllık evliyim 900 gün sigorta var bir kez iğneli tedavi 1 kez iğneli aşılama denedimCanim ben adana baskentte yaptiriyorum ben asilama yaptırmaz dim esim azosperm canim ama sebepsiz se 2 iğneli aşılama 3 yil evli olmak 900 gün sigorta prim odemesi istiyolar canim
Canım ne yaptınız?Bekliyorum su anda once muayene edecekmis hayırlısı hakkımızda kac tane kaldi sağlıklı onu da merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?