- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Iki kez iğneli aşılama istiyolar canim biz farklı durumda olduğumuz için asilama istemediler direk tup bebek yaptiriyoruz5 yıllık evliyim 900 gün sigorta var bir kez iğneli tedavi 1 kez iğneli aşılama denedim
Ne oldu sonuç? Transfer için gün verdi miCanım sağlıklı bi hamile süreci geçirmek istiyorsan lütfen doktoruna söyle... O bebeği taşıyacak olan da tüm sıkıntıları göğüsleyecek olan da sensin
Hayirli ugurlu bebisli olsun canım. İnsallah tutsun bırakmasın annesini. Kaç embriyo transfer ettiler.Kızlarrr doktor rahmin iyi görünüyor dedi bence transferi yapalim dedi şikayetlerimi de söyledim normal belirtiler hem lavaboya da cikmissin madem dedi. Veee transferi oldum şimdi sira bekleme aşamasında inşaallah bebişim tutunur bana sımsıkı hayırlısı ile
Benim ikinci deneme olduğu icin tek embriyo transfer ettiler 3 tane de donduruyorlarmis diger 2 tanenin de durumuna gore gelişimini gozleyip donduracaklarmis.. seni aradilar mi transfer icinHayirli ugurlu bebisli olsun canım. İnsallah tutsun bırakmasın annesini. Kaç embriyo transfer ettiler.
Hadi hayırlısı olsun canım annesine sıkı sıkı tutunsun sonra da kucağına gelsin inşallah :)Kızlarrr doktor rahmin iyi görünüyor dedi bence transferi yapalim dedi şikayetlerimi de söyledim normal belirtiler hem lavaboya da cikmissin madem dedi. Veee transferi oldum şimdi sira bekleme aşamasında inşaallah bebişim tutunur bana sımsıkı hayırlısı ile
Aradılar. Net değil yarın sabah tekrar arayacaklarmış . pazartesi ya da yarın olacakmış.Benim ikinci deneme olduğu icin tek embriyo transfer ettiler 3 tane de donduruyorlarmis diger 2 tanenin de durumuna gore gelişimini gozleyip donduracaklarmis.. seni aradilar mi transfer icin
Hadi hayırlısı inşaallah beraber gun sayalim senin yas kaç bu aradaAradılar. Net değil yarın sabah tekrar arayacaklarmış . pazartesi ya da yarın olacakmış.
Dondurulmuş olması çok iyi.
Sayalım inşallah. Ben 35 yaşındayım :)Hadi hayırlısı inşaallah beraber gun sayalim senin yas kaç bu arada
Kızlarrr doktor rahmin iyi görünüyor dedi bence transferi yapalim dedi şikayetlerimi de söyledim normal belirtiler hem lavaboya da cikmissin madem dedi. Veee transferi oldum şimdi sira bekleme aşamasında inşaallah bebişim tutunur bana sımsıkı hayırlısı ile
Canim gozunaydin insallah bebisin sana sımsıkı tutunur bu ay hamilelik le biter insallahKızlarrr doktor rahmin iyi görünüyor dedi bence transferi yapalim dedi şikayetlerimi de söyledim normal belirtiler hem lavaboya da cikmissin madem dedi. Veee transferi oldum şimdi sira bekleme aşamasında inşaallah bebişim tutunur bana sımsıkı hayırlısı ile
Canim hicbirsey yapmadim ilaclarin dozundan oldugunu düşünüyorum ilkinde 8 çıkmıştı çünküSonbahar ne kadar çok yumurtam oluşmuş benimki niye okadar olmuyor acaba tedaviden önce kur felan yaptinmi
İnşaallah dualarim hepimizle kızlar.. şimdi anne evinde yatıyorum oturuyorum bir is de yapmiyorum sadece mutfaga su almaya falsn kalkiyorum. Ilkinde işe bile baslamistim simdi rapor alacam herseyi yaptim diyebileyim en azindanCanim gozunaydin insallah bebisin sana sımsıkı tutunur bu ay hamilelik le biter insallah
İnşaallah dualarim hepimizle kızlar.. şimdi anne evinde yatıyorum oturuyorum bir is de yapmiyorum sadece mutfaga su almaya falsn kalkiyorum. Ilkinde işe bile baslamistim simdi rapor alacam herseyi yaptim diyebileyim en azindan
Canım geldi pazartesi yapılacakmış. İnşallah bu süreçte bi sorun çıkmaz bozulmaz.amaralli haber geldi mi canim transfer için
Gozunaydin canim insallah sana tutunur canimSelamlar benim bugün oldu transferim inşallah hepimiz için hayırlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?