2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Kızlarrr doktor rahmin iyi görünüyor dedi bence transferi yapalim dedi şikayetlerimi de söyledim normal belirtiler hem lavaboya da cikmissin madem dedi. Veee transferi oldum şimdi sira bekleme aşamasında inşaallah bebişim tutunur bana sımsıkı hayırlısı ile

Hayirli ugurlu bebisli olsun canım. İnsallah tutsun bırakmasın annesini. Kaç embriyo transfer ettiler.

Hayirli ugurlu bebisli olsun canım. İnsallah tutsun bırakmasın annesini. Kaç embriyo transfer ettiler.
Benim ikinci deneme olduğu icin tek embriyo transfer ettiler 3 tane de donduruyorlarmis diger 2 tanenin de durumuna gore gelişimini gozleyip donduracaklarmis.. seni aradilar mi transfer icin

Hadi hayırlısı olsun canım annesine sıkı sıkı tutunsun sonra da kucağına gelsin inşallah :)

Benim ikinci deneme olduğu icin tek embriyo transfer ettiler 3 tane de donduruyorlarmis diger 2 tanenin de durumuna gore gelişimini gozleyip donduracaklarmis.. seni aradilar mi transfer icin
Aradılar. Net değil yarın sabah tekrar arayacaklarmış . pazartesi ya da yarın olacakmış.
Dondurulmuş olması çok iyi.

Hayirli olsun canim benim pozitif sonucu güzel haberlerini bekliyoruz :) benimde yarin kontrolum var sali da yumurta toplama olucak buyuk ihtimal.. dualarim sizlerle kizlar

Canim gozunaydin insallah bebisin sana sımsıkı tutunur bu ay hamilelik le biter insallah

Canim gozunaydin insallah bebisin sana sımsıkı tutunur bu ay hamilelik le biter insallah
İnşaallah dualarim hepimizle kızlar.. şimdi anne evinde yatıyorum oturuyorum bir is de yapmiyorum sadece mutfaga su almaya falsn kalkiyorum. Ilkinde işe bile baslamistim simdi rapor alacam herseyi yaptim diyebileyim en azindan

C
İnşaallah dualarim hepimizle kızlar.. şimdi anne evinde yatıyorum oturuyorum bir is de yapmiyorum sadece mutfaga su almaya falsn kalkiyorum. Ilkinde işe bile baslamistim simdi rapor alacam herseyi yaptim diyebileyim en azindan

Canim Allahu Teala yardimcin olsun. Bebisin hayırlısıyla tutunur inşallah mutlu haberlerini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…