- 16 Ekim 2015
- 842
- 927
- 33
- 43
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Canim bu tedavide doktor seçimi çok önemli allah yardimcin olsun insallah bebislerimize bir an önce kavusuruz canimSlm bende tup bebek yaptıracam iki tane başarısız denemem var iki de ameliyat tup lerde sıkıntı var benim tipleri bağlattık doktor da kararsız kaldım tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum Rabbim inşallah butun çocuk hasreti çekenler annelik duygusunu tatırsın
Allah razı olsun hepimizin yardımcısı olsunCanim bu tedavide doktor seçimi çok önemli allah yardimcin olsun insallah bebislerimize bir an önce kavusuruz canim
Hayırlı olsun transferin. Güzel haberler bekliyoruz.Gozunaydin canim insallah sana tutunur canim
Benim daha transferim olmadı canim tedaviye yeni basladimHayırlı olsun transferin. Güzel haberler bekliyoruz.
Canim alıntıyı yaparken yanlış olmuş.nasıl oldu anlamadimBenim daha transferim olmadı canim tedaviye yeni basladim
hayırlı olsun canım transfer xor muHayirli olsun canim benim pozitif sonucu güzel haberlerini bekliyoruz :) benimde yarin kontrolum var sali da yumurta toplama olucak buyuk ihtimal.. dualarim sizlerle kizlar
hayırlı olsun canım transfer xor mu
Bende salı günü gideceğim, hafta sonuna toplama olur sanırım, toplamada anestezi oluyor zaten, transfer ağrısız deniliyor ama bilmiyorum tabi çok korkuyoruum Allah hepimize güç,kuvvet,sabır versinSağolasın canim daha benim yeni yumurta toplamam yapilacak transfere var daha ama ikiside zordur tahminimce
Bende salı günü gideceğim, hafta sonuna toplama olur sanırım, toplamada anestezi oluyor zaten, transfer ağrısız deniliyor ama bilmiyorum tabi çok korkuyoruum Allah hepimize güç,kuvvet,sabır versin
Canin transfer de hiç agri sizi yok toplama dan sonra benim cok agrim olmustu anestezi etkisi geçince başladı bide ağır agri kesici kullanamıyoruz. Ama transfer en guzeli onu ultrasonda izliyorum ya gözün hicbisey gormuyo o an bitmesin istiyosunBende salı günü gideceğim, hafta sonuna toplama olur sanırım, toplamada anestezi oluyor zaten, transfer ağrısız deniliyor ama bilmiyorum tabi çok korkuyoruum Allah hepimize güç,kuvvet,sabır versin
Kızlar ben de adet oldum pazartesi çağırdılar bakalım bu yumurta toplama kaç gün içinde oluyor ki ya ortalama olarak
Benim nasıl gitsin iste cumartesi dinlendim biraz yemek yaptım. Bugün de ygs gozetmenligim vardı biraz oyle zaman gecti derken oyalanmaya çalışıyorum yarin da rapor alacağım 5 gün hakikaten geçmiyor alisveris yapmak istiyorum bebiseCanım geldi pazartesi yapılacakmış. İnşallah bu süreçte bi sorun çıkmaz bozulmaz.
Senin dinlenme nasıl gidiyor. Zaman geçmez şimdi sana
Hayirli olsun hepimiz için inşaallah.. kacinci denemen ve yas kac tedavin nerde oldu inşaallah hayırlı sonuclar alacağız ard ardaSelamlar benim bugün oldu transferim inşallah hepimiz için hayırlı olur
çok mu ağrı var canım yaaCanin transfer de hiç agri sizi yok toplama dan sonra benim cok agrim olmustu anestezi etkisi geçince başladı bide ağır agri kesici kullanamıyoruz. Ama transfer en guzeli onu ultrasonda izliyorum ya gözün hicbisey gormuyo o an bitmesin istiyosun
Yani benim adetin baslangicindan 16.günde yumurta toplama oldu takribi 15 gün sürüyorKızlar ben de adet oldum pazartesi çağırdılar bakalım bu yumurta toplama kaç gün içinde oluyor ki ya ortalama olarak
Sizin transfer oldu mu ? Hayırlı olsun inşallahHayirli olsun hepimiz için inşaallah.. kacinci denemen ve yas kac tedavin nerde oldu inşaallah hayırlı sonuclar alacağız ard arda
Canım gerek yok yumurta toplamadan sonra izin almaya. Ama dinlenmek istersen yorucu çalışıyorsan transferden sonra alabilirsin. Ben öğretmenim cok ayakta kosturma halindeyim ve tükeniyorum gergin olmamak için izin alacamçok mu ağrı var canım yaaÇalışıyorum rapor almalı mıyım?
Benim cuma oldu evet sali toplanmisti cuma oldu hayirlisini versin Rabbim hepimizeSizin transfer oldu mu ? Hayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?