2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Slm bende tup bebek yaptıracam iki tane başarısız denemem var iki de ameliyat tup lerde sıkıntı var benim tipleri bağlattık doktor da kararsız kaldım tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum Rabbim inşallah butun çocuk hasreti çekenler annelik duygusunu tatırsın

Canim bu tedavide doktor seçimi çok önemli allah yardimcin olsun insallah bebislerimize bir an önce kavusuruz canim

Sağolasın canim daha benim yeni yumurta toplamam yapilacak transfere var daha ama ikiside zordur tahminimce
Bende salı günü gideceğim, hafta sonuna toplama olur sanırım, toplamada anestezi oluyor zaten, transfer ağrısız deniliyor ama bilmiyorum tabi çok korkuyoruum Allah hepimize güç,kuvvet,sabır versin

Bende salı günü gideceğim, hafta sonuna toplama olur sanırım, toplamada anestezi oluyor zaten, transfer ağrısız deniliyor ama bilmiyorum tabi çok korkuyoruum Allah hepimize güç,kuvvet,sabır versin

Benimde sali sabahi 10da toplama olucak inşallah ağrısız sızısız hallederiz bu sureci hepimiz...

Canin transfer de hiç agri sizi yok toplama dan sonra benim cok agrim olmustu anestezi etkisi geçince başladı bide ağır agri kesici kullanamıyoruz. Ama transfer en guzeli onu ultrasonda izliyorum ya gözün hicbisey gormuyo o an bitmesin istiyosun

Kızlar ben de adet oldum pazartesi çağırdılar bakalım bu yumurta toplama kaç gün içinde oluyor ki ya ortalama olarak

Kızlar ben de adet oldum pazartesi çağırdılar bakalım bu yumurta toplama kaç gün içinde oluyor ki ya ortalama olarak

Adetin 2. Günü basliyorsun igne ve ilaclara canim 5. Gun kontrol sonra yine baska ignele ilac ve 2 gunde bir kontrol gelisimine gorede 12. Gun yumurta topluyorlarlar benim o sekilde oluyo yani sali gunu 12. Gun olucak ve yumurta toplamam olucak.

Canım geldi pazartesi yapılacakmış. İnşallah bu süreçte bi sorun çıkmaz bozulmaz.
Senin dinlenme nasıl gidiyor. Zaman geçmez şimdi sana
Benim nasıl gitsin iste cumartesi dinlendim biraz yemek yaptım. Bugün de ygs gozetmenligim vardı biraz oyle zaman gecti derken oyalanmaya çalışıyorum yarin da rapor alacağım 5 gün hakikaten geçmiyor alisveris yapmak istiyorum bebise

çok mu ağrı var canım yaa Çalışıyorum rapor almalı mıyım?

çok mu ağrı var canım yaa Çalışıyorum rapor almalı mıyım?
Canım gerek yok yumurta toplamadan sonra izin almaya. Ama dinlenmek istersen yorucu çalışıyorsan transferden sonra alabilirsin. Ben öğretmenim cok ayakta kosturma halindeyim ve tükeniyorum gergin olmamak için izin alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…