- 22 Nisan 2014
- 940
- 492
- 103
- 43
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Bol bol dua et, sürekli Allahın isimlerini zikret, yarabbi şükür de sürekli terapi gibi hem için rahatlıyor hem Rabbimden hayırlı evlat istemiş oluyoruz, güzel haberlerin olur inşallahBenimde sali sabahi 10da toplama olucak inşallah ağrısız sızısız hallederiz bu sureci hepimiz...
Transferden sonra 3 gün hiç kalkma hep öyle diyorlar ben transferde 10 gün yada bir hafta rapor alacağım, hiç riske atma sende en az bir hafta al bol dinlen, senin işin daha zor hem stres hem sürekli ayakta vs... benim işim rahat sürekli oturuyorum yoğunda değilim ama ablam yanıma gelicek hep yatıcamCanım gerek yok yumurta toplamadan sonra izin almaya. Ama dinlenmek istersen yorucu çalışıyorsan transferden sonra alabilirsin. Ben öğretmenim cok ayakta kosturma halindeyim ve tükeniyorum gergin olmamak için izin alacam
Amin kaç embriyo? İnşallah ikizlerim olur, önce Rabbim nasip eder tabi sağlıklıBenim cuma oldu evet sali toplanmisti cuma oldu hayirlisini versin Rabbim hepimize
Ya evetl insan elimden geleni yaptim diyebilmeli evde de surekli yatmam ama dolaşırım. Bana tek transfer edildi 2. Denemem olduğu içinAmin kaç embriyo? İnşallah ikizlerim olur, önce Rabbim nasip eder tabi sağlıklı
Gozunaydin canim insallah sana tutunur canim[/QUO
çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizde Benim 2. Denemem ilki Brüksel tüp bebek merkezi Prof. Dr. Yücel Karaman yaptı sonuç negatif 2. Denemem Bahçeci sağlık gurubu Doktorum Cem Çelik ben Cem beyden çok memnunum herkese tavsiye ederim 3 Embriyo transfer edildi. Yaşım 32 inşallah bu sefer dualarımız kabul olur hepimizinHayirli olsun hepimiz için inşaallah.. kacinci denemen ve yas kac tedavin nerde oldu inşaallah hayırlı sonuclar alacağız ard arda
Aminn inşaallah bebişlerimize kavusacagizçok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizde Benim 2. Denemem ilki Brüksel tüp bebek merkezi Prof. Dr. Yücel Karaman yaptı sonuç negatif 2. Denemem Bahçeci sağlık gurubu Doktorum Cem Çelik ben Cem beyden çok memnunum herkese tavsiye ederim 3 Embriyo transfer edildi. Yaşım 32 inşallah bu sefer dualarımız kabul olur hepimizin
Sizin sorun neydi canım, bizim eşimin morfoloji sıfır : ( o nedenle çok korkuyorum ilk öğrendiğimde dedim sıfır morfolojiyle mümkün değildir diye kahroldum, ama şansımız varmış inş nasip olurçok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizde Benim 2. Denemem ilki Brüksel tüp bebek merkezi Prof. Dr. Yücel Karaman yaptı sonuç negatif 2. Denemem Bahçeci sağlık gurubu Doktorum Cem Çelik ben Cem beyden çok memnunum herkese tavsiye ederim 3 Embriyo transfer edildi. Yaşım 32 inşallah bu sefer dualarımız kabul olur hepimizin
Bizim de morfoloji %0 ileri hiz da %5ti 0a düştü en son. Sayimiz da 4 milyon yani hepsi düşük ama inşaallah olacak elbet inaniyorumSizin sorun neydi canım, bizim eşimin morfoloji sıfır : ( o nedenle çok korkuyorum ilk öğrendiğimde dedim sıfır morfolojiyle mümkün değildir diye kahroldum, ama şansımız varmış inş nasip olur
Amin inşallah, çok şükür teknoloji vs çık ilerledi siz mikro- chip yaptıracak mısınız? Çok araştırdım morfoloji sorununda ozellikle çok öneriyorlarBizim de morfoloji %0 ileri hiz da %5ti 0a düştü en son. Sayimiz da 4 milyon yani hepsi düşük ama inşaallah olacak elbet inaniyorum
Amiin Allah korusun inşallah bu defa herşey çok güzel olcakİnşallah Canım Hakkı'mızda hayırlısı bizimki sebepsiz infertelite hiçbir sorunumuz yok çok şükür ama 7 yıllık evliyim nasip olmadı ilk tüp bebek tedavisinden sonra spontane hamile kaldım ama 2,5 aylıkken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım rabbim birdahaki yaşatmasın
Saracoğlu'nun kürünü vs yaptınız mı, bizde sayı baya fark etmiştiBizim de morfoloji %0 ileri hiz da %5ti 0a düştü en son. Sayimiz da 4 milyon yani hepsi düşük ama inşaallah olacak elbet inaniyorum
Ilkinde yapacaklardi hatta ücretini odemistik sonra yumurta toplama günü yanimiza geldiler 1 milyonun altina uygulayamiyoruz dediler o an zaten cok uzulmustuk 1 milyonun altina düşmüş olamazdi neyse iade ettiler ücreti. Simdiki denememiz baska bir klinikte doktorumuza gerçekten cok inandık mikrocipi sorunca dedi ki bize ya bir yöntem çıkarıyorlar birkaç yil birilerinin cebi doluyo sadece diye. Biz de yapmadik bakalım ne olacak kısmetAmin inşallah, çok şükür teknoloji vs çık ilerledi siz mikro- chip yaptıracak mısınız? Çok araştırdım morfoloji sorununda ozellikle çok öneriyorlar
Keciboynuzu denedik ama oyle cok duzenli yapamadim açıkçası. Esim hep benden bekledi ben de üsendim. Ama aktardan karisim yaptirmistim iki kavanoz onu yedi sayi en son 9 milyon cikmisti ama morfoloji kotu olunca sayınında pek onemi kalmıyor o da tevafuken mi arttı yoksa karisim mi fayda etti bilemiyorumSaracoğlu'nun kürünü vs yaptınız mı, bizde sayı baya fark etmişti
Bol bol dua et, sürekli Allahın isimlerini zikret, yarabbi şükür de sürekli terapi gibi hem için rahatlıyor hem Rabbimden hayırlı evlat istemiş oluyoruz, güzel haberlerin olur inşallah
Toplandığı gün almalısınız canim cunku öğlene kadar orda sin bide uyumuş oluyosun ben ogun izin almıştımçok mu ağrı var canım yaaÇalışıyorum rapor almalı mıyım?
Adetin 2. Günü basliyorsun igne ve ilaclara canim 5. Gun kontrol sonra yine baska ignele ilac ve 2 gunde bir kontrol gelisimine gorede 12. Gun yumurta topluyorlarlar benim o sekilde oluyo yani sali gunu 12. Gun olucak ve yumurta toplamam olucak.
hımmm ozaman normal yumurtlama tarihine yakın bir tarihe denk geliyor tamam canlar sağolun Rabbim emeklerimizi hayırla sonuçlandırsın inşallahYani benim adetin baslangicindan 16.günde yumurta toplama oldu takribi 15 gün sürüyor
Sayı çok önemli canım yaa, sayı çok olunca şans daha çok oluyor ve ne yazıkmki eşimde hep benden bekliyordu ve yine ne yazık ki bütün yük biz kadınların üstünde, erkekler çok daha gamsız vs oluyor ilk önce çocuk olmayınca neredeyse bir yıl hep benimle uğraştık gitmediğim yapmadığım kalmadı yeter ki sorun varsa bileyim tedavi olayım dedim, hem kendini hem eşini düşünmek biz kadınlara düşüyor ilaç vs araştırdım aldım, keçi boynuzu kürü yaptım, E vitamini aldım ama bunları yemesi içmesi bile sorun oluyordu yok unutuyor yok almıyor hep ben vericem eline vs ne bileyim ya erkekler daha hassas oluyor bu konularda bizim yükü taşumamız gerek sende uğraş canım tedbir bizden takdir AllahtanKeciboynuzu denedik ama oyle cok duzenli yapamadim açıkçası. Esim hep benden bekledi ben de üsendim. Ama aktardan karisim yaptirmistim iki kavanoz onu yedi sayi en son 9 milyon cikmisti ama morfoloji kotu olunca sayınında pek onemi kalmıyor o da tevafuken mi arttı yoksa karisim mi fayda etti bilemiyorum
O gün izinli olurum da ertesi gün aToplandığı gün almalısınız canim cunku öğlene kadar orda sin bide uyumuş oluyosun ben ogun izin almıştım
o güz izinli olurumda ertesi gün iş yerinde ağrı sızı içinde oturmayayım, ertesi gün ağrı olursa alayım izin dedimToplandığı gün almalısınız canim cunku öğlene kadar orda sin bide uyumuş oluyosun ben ogun izin almıştım
Yok canim.ikinc güne geek yok bende polip olmuş oyuzden bukadar agrim olmuş yoksa gününde geciyomusO gün izinli olurum da ertesi gün a
o güz izinli olurumda ertesi gün iş yerinde ağrı sızı içinde oturmayayım, ertesi gün ağrı olursa alayım izin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?