2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

O gün izinli olurum da ertesi gün a

o güz izinli olurumda ertesi gün iş yerinde ağrı sızı içinde oturmayayım, ertesi gün ağrı olursa alayım izin dedim
Aslında ben de gerek yok diye düşünmüştüm. İlk gün çıkarken hiç ağrım yoktu. Ama ertesi gün biraz oldu. Yürürken özellikle. Yarım gün kalabildim is yerinde.

Aslında ben de gerek yok diye düşünmüştüm. İlk gün çıkarken hiç ağrım yoktu. Ama ertesi gün biraz oldu. Yürürken özellikle. Yarım gün kalabildim is yerinde.

Ben de cumartesi günü toplandı yumurtalar. Çok şükür hiç ağrım olmadı. O gün izinli olmakta fayda var gün boyu kafam çok ağırdı anrstezini etkisiyle. Bugün iyiydim dışarı çıkıp eşimle yürüyüş yaptık. Eğer hücrelere ayrılırsa benim de tranfser salı günü olacak. Allahu teala hepimizin hakkı da hayirlisini versin...

Hayırlısı olur inşallah, güzel haberlerini duyarız :)

Hayırlı olsu Canım inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz benimde transferim cumartesi oldu test günümü bekliyorum sen hangi merkezde tedavi oluyorsun doktorun kim ?

Hayırlı olsu Canım inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz benimde transferim cumartesi oldu test günümü bekliyorum sen hangi merkezde tedavi oluyorsun doktorun kim ?

Amin canim inşallah Allahu Teala hepimizi sevindirir. Ben bursa art ye gidiyorum. Osman develioglu doktorum. Sen neredesin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…