- 22 Nisan 2014
- 940
- 492
- 103
- 43
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Tamamdır canım sağolYok canim.ikinc güne geek yok bende polip olmuş oyuzden bukadar agrim olmuş yoksa gününde geciyomus
Aslında ben de gerek yok diye düşünmüştüm. İlk gün çıkarken hiç ağrım yoktu. Ama ertesi gün biraz oldu. Yürürken özellikle. Yarım gün kalabildim is yerinde.O gün izinli olurum da ertesi gün a
o güz izinli olurumda ertesi gün iş yerinde ağrı sızı içinde oturmayayım, ertesi gün ağrı olursa alayım izin dedim
Aslında ben de gerek yok diye düşünmüştüm. İlk gün çıkarken hiç ağrım yoktu. Ama ertesi gün biraz oldu. Yürürken özellikle. Yarım gün kalabildim is yerinde.
Hayırlısı olur inşallah, güzel haberlerini duyarız :)Ben de cumartesi günü toplandı yumurtalar. Çok şükür hiç ağrım olmadı. O gün izinli olmakta fayda var gün boyu kafam çok ağırdı anrstezini etkisiyle. Bugün iyiydim dışarı çıkıp eşimle yürüyüş yaptık. Eğer hücrelere ayrılırsa benim de tranfser salı günü olacak. Allahu teala hepimizin hakkı da hayirlisini versin...
Hayırlı olsu Canım inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz benimde transferim cumartesi oldu test günümü bekliyorum sen hangi merkezde tedavi oluyorsun doktorun kim ?Ben de cumartesi günü toplandı yumurtalar. Çok şükür hiç ağrım olmadı. O gün izinli olmakta fayda var gün boyu kafam çok ağırdı anrstezini etkisiyle. Bugün iyiydim dışarı çıkıp eşimle yürüyüş yaptık. Eğer hücrelere ayrılırsa benim de tranfser salı günü olacak. Allahu teala hepimizin hakkı da hayirlisini versin...
Hayırlı olsun Cannım benimde cumartesi yapıldı transferim benimde 24 ü test günüm yani transferden 12 gün sonra seninki 2-3 gün erken değilmiKızlar transferim yapıldı bugün. Geriye sayım başladı. 24 ünde test.
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuclar görürsünKızlar transferim yapıldı bugün. Geriye sayım başladı. 24 ünde test.
Aa beraber test yapacağız. Benim 5. Gün transfer oldu belki ondandır bilemedim.Hayırlı olsun Cannım benimde cumartesi yapıldı transferim benimde 24 ü test günüm yani transferden 12 gün sonra seninki 2-3 gün erken değilmi
Hep beraber görelim guzel haberler paylasalim canım inşallah.Hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuclar görürsün
Canim Hayırlı olsun insallah guzel pozitif sonuclar alirsinizHayırlı olsun Cannım benimde cumartesi yapıldı transferim benimde 24 ü test günüm yani transferden 12 gün sonra seninki 2-3 gün erken değilmi
Evet olabilir benimki dondurulmuş embriyo tedavin nerede oldu doktorun kimAa beraber test yapacağız. Benim 5. Gün transfer oldu belki ondandır bilemedim.
Hayırlı olsu Canım inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz benimde transferim cumartesi oldu test günümü bekliyorum sen hangi merkezde tedavi oluyorsun doktorun kim ?
Ben İstanbul'da oturuyorum bahçeci sağlık gurubu umut tüp bebek merkezinde yaptırdım doktorum Cem Çelik çok memnunum Hakkı'mızda hayırlısıAmin canim inşallah Allahu Teala hepimizi sevindirir. Ben bursa art ye gidiyorum. Osman develioglu doktorum. Sen neredesin canim.
Ankara'da novaartta oldum ben. Sen neredesin. Dondurulmuş embriyoyu kaçıncı gün dondurdunuz.Evet olabilir benimki dondurulmuş embriyo tedavin nerede oldu doktorun kim
Evet başladık sayıma. Bir arkadaş daha var bizimle test zamanı. Rabbim Herkesin gönlündeki versin
Ben İstanbul'da oturuyorum bahçeci sağlık gurubu umut tüp bebek merkezinde tedavimi oldum 2. Gün donduruldu 3 embriyo transfer edildiAnkara'da novaartta oldum ben. Sen neredesin. Dondurulmuş embriyoyu kaçıncı gün dondurdunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?