- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Bana 3 embriyo transfer yapıldı
Sanalda hayırlı olsun Canım şeninde güzel haberlerini alırız inşallahHayırlı haberler alırsınız inşallah canlar ben de ilk iğnemi oldum Mart sonunda da transfer inşallah :)
Hayirli olsun tedavin. Güzel haberler bekliyoruz inşallahHayırlı haberler alırsınız inşallah canlar ben de ilk iğnemi oldum Mart sonunda da transfer inşallah :)
Farklı bir yöntem uygulanmış sana.Bana 3 embriyo transfer yapıldı
Allah yardimcin olsun. Güzel haberleri bekliyoruzKizlar yarin sabah yumurta toplama işlemi icin gidiyorum umarim hersey yolunda gider dualarinizi eksik etmeyin benimde dualarim sizlerle.. transferi yapılan arkadaslarim umarim sizinde pozitif haberlerinizi aliriz hayirlisiyla
Hadi hayırlısıyla ver yumurtaları inşaallah hepsi döllenirKizlar yarin sabah yumurta toplama işlemi icin gidiyorum umarim hersey yolunda gider dualarinizi eksik etmeyin benimde dualarim sizlerle.. transferi yapılan arkadaslarim umarim sizinde pozitif haberlerinizi aliriz hayirlisiyla
Insallah herşey yolunda gider canim dualarim seninle bu bir haftaya kadar bebislerini alirsinKizlar yarin sabah yumurta toplama işlemi icin gidiyorum umarim hersey yolunda gider dualarinizi eksik etmeyin benimde dualarim sizlerle.. transferi yapılan arkadaslarim umarim sizinde pozitif haberlerinizi aliriz hayirlisiyla
iyi akşamlar nerde yaptıracaksınız tüp bebeği bende düşünüyorum amaAmin canim insallah hemen kavusuruz bebislerimize
Evet Can'ım benimkisi uzun protokol tedavisiFarklı bir yöntem uygulanmış sana.
Canim adana baskent hastanesinde yaptiriyoruz canim siz nerde dusunuyosunuziyi akşamlar nerde yaptıracaksınız tüp bebeği bende düşünüyorum ama
Allah yardimcin olsun. Güzel haberleri bekliyoruz
Hadi hayırlısıyla ver yumurtaları inşaallah hepsi döllenir
Insallah herşey yolunda gider canim dualarim seninle bu bir haftaya kadar bebislerini alirsin
Insallah canim bu kadar emek bebislerimize kavusuruz insallah hastaneye gittigimizde birinin pozitif sonucu açıklandı kızın değeri 750 mi neydi kız nasıl ağladı EŞİDE Yanındaydı sarılıp ağladı lar gözlerim dolduİnşallah canim. Bence hersey çok güzel olacak. Bu kadar igneler kontroller vs sıkıntılar çekiyoruz. Rabbim karşılıksız bırakmaz elbet.
Darisi sana bize :)Insallah canim bu kadar emek bebislerimize kavusuruz insallah hastaneye gittigimizde birinin pozitif sonucu açıklandı kızın değeri 750 mi neydi kız nasıl ağladı EŞİDE Yanındaydı sarılıp ağladı lar gözlerim doldu
Ayyy okuyunca burdan benim bile Gözlerim doldu sağlıklı sıhhatli kucaklarına alırlar inşallah Rabbim bizlerede nasip etsin sevinç gözyaşlarınıInsallah canim bu kadar emek bebislerimize kavusuruz insallah hastaneye gittigimizde birinin pozitif sonucu açıklandı kızın değeri 750 mi neydi kız nasıl ağladı EŞİDE Yanındaydı sarılıp ağladı lar gözlerim doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?