2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Kizlar yarin sabah yumurta toplama işlemi icin gidiyorum umarim hersey yolunda gider dualarinizi eksik etmeyin benimde dualarim sizlerle.. transferi yapılan arkadaslarim umarim sizinde pozitif haberlerinizi aliriz hayirlisiyla
Allah yardimcin olsun. Güzel haberleri bekliyoruz

Kizlar yarin sabah yumurta toplama işlemi icin gidiyorum umarim hersey yolunda gider dualarinizi eksik etmeyin benimde dualarim sizlerle.. transferi yapılan arkadaslarim umarim sizinde pozitif haberlerinizi aliriz hayirlisiyla
Hadi hayırlısıyla ver yumurtaları inşaallah hepsi döllenir

Insallah herşey yolunda gider canim dualarim seninle bu bir haftaya kadar bebislerini alirsin

ben antepte yaptıracam bakalım kısmt olursa 2.kez olacak benim 1.turan çetinde yaptırmıştım

İnşallah canim. Bence hersey çok güzel olacak. Bu kadar igneler kontroller vs sıkıntılar çekiyoruz. Rabbim karşılıksız bırakmaz elbet.
Insallah canim bu kadar emek bebislerimize kavusuruz insallah hastaneye gittigimizde birinin pozitif sonucu açıklandı kızın değeri 750 mi neydi kız nasıl ağladı EŞİDE Yanındaydı sarılıp ağladı lar gözlerim doldu

Ayyy okuyunca burdan benim bile Gözlerim doldu sağlıklı sıhhatli kucaklarına alırlar inşallah Rabbim bizlerede nasip etsin sevinç gözyaşlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…