2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Selam kizlar bugün yumurta toplama islemim yapildi sabahtan. 30 tane yumurtam toplanmis dr bile cok sasirdi cok iyi bi sayi dedi ama tabi kalitesi ve kac tanesinin dollenecegi onemli onuda yarin bildiriceklermis. Baya bi agrim oldu agri kesici igne fitil ve serumla anca kendime geldim ama yolda eve giderken yine agrim oldu simdi eve gelince ilaç icip yattim. Antibiyotik ve baska bi ilac bide 4 günlük igne daha verdi bu ignelerden kurtulusumuz yok galiba :) benim transferim bi sonraki adetimden sonra yapilacakmis kismet olursa. 1 hafta icinde regl olurmusum 2. Gunu yine kontrole cagirdi sonrasın da transfer icin olan tedavi basliycak. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.. inşallah bu cektigimiz agrilara acilara deger ve bebislerimize kavusuruz kizlar

Kzlarr merhabaa araniza yeni katildim bende eskisehirdeyim 26 yasimdayim esimin sperm azligi nedeniyle tup bebek yaptiricaz 100bin spermi tup bebek icin yeterli dediler 1 2 gun var baslamama hastalanmayi bekliyorum istee ve cok heyecanliyimm

Maşallah canım çok iyi. O kadar yumurtadan illaki iyi çıkar hiç merak etme. Dondurursun bile. Ohss riskine karşı da sonraki ay transfer olması çok iyi olmuş.

Kzlarr merhabaa araniza yeni katildim bende eskisehirdeyim 26 yasimdayim esimin sperm azligi nedeniyle tup bebek yaptiricaz 100bin spermi tup bebek icin yeterli dediler 1 2 gun var baslamama hastalanmayi bekliyorum istee ve cok heyecanliyimm
Hoşgeldin aramıza. Güzel haberler bekliyoruz

Maşallah canım çok iyi. O kadar yumurtadan illaki iyi çıkar hiç merak etme. Dondurursun bile. Ohss riskine karşı da sonraki ay transfer olması çok iyi olmuş.

Saol tatlim insallah iyi cikar ve dediğin gibi dondurmayı da düşünüyorum zaten. Bencede bi ay beklemek iyi olucak ya bu ay baya kotu yapti beni bu igneler ilaclar

Hoşgeldin aramıza canim insallah bu ay hamile kaliriz hepimiz

Hoşgeldinnn inşaallah hemencecik olur biter bebisini alirsin kucağına aminnn diyorum :)

Hadi hayirli olsun masallah sayin cok iyiymiş saglikli bebişler senin adetini bekliyor desene :) hepimiz kavusalim tez zamanda saglikli sihhatli bebislerimize

Insallahha kizlarr cok heyecanliyim nasil bi surecten gecicem nabicam hic bilmiyorum yani arastiriyorum hep ama daha onceden yapmis olanlardan duymak daha farklidir tabi

Insallahha kizlarr cok heyecanliyim nasil bi surecten gecicem nabicam hic bilmiyorum yani arastiriyorum hep ama daha onceden yapmis olanlardan duymak daha farklidir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…