- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Amin canim benim insallahDarisi sana bize :)
Geçer canim bi bakmissin test gunu gelmiş ben 5 gun izin almıştım şimdi 10 gün Almayi düşünüyorum gerekirse rapor alırım ama işe gitmeyecegimDaha 4.gün zaman geçmiyor sanki iyi ki izin almışım yine de
Maşallah canım çok iyi. O kadar yumurtadan illaki iyi çıkar hiç merak etme. Dondurursun bile. Ohss riskine karşı da sonraki ay transfer olması çok iyi olmuş.Selam kizlar bugün yumurta toplama islemim yapildi sabahtan. 30 tane yumurtam toplanmis dr bile cok sasirdi cok iyi bi sayi dedi ama tabi kalitesi ve kac tanesinin dollenecegi onemli onuda yarin bildiriceklermis. Baya bi agrim oldu agri kesici igne fitil ve serumla anca kendime geldim ama yolda eve giderken yine agrim oldu simdi eve gelince ilaç icip yattim. Antibiyotik ve baska bi ilac bide 4 günlük igne daha verdi bu ignelerden kurtulusumuz yok galiba :) benim transferim bi sonraki adetimden sonra yapilacakmis kismet olursa. 1 hafta icinde regl olurmusum 2. Gunu yine kontrole cagirdi sonrasın da transfer icin olan tedavi basliycak. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.. inşallah bu cektigimiz agrilara acilara deger ve bebislerimize kavusuruz kizlar
Hoşgeldin aramıza. Güzel haberler bekliyoruzKzlarr merhabaa araniza yeni katildim bende eskisehirdeyim 26 yasimdayim esimin sperm azligi nedeniyle tup bebek yaptiricaz 100bin spermi tup bebek icin yeterli dediler 1 2 gun var baslamama hastalanmayi bekliyorum istee ve cok heyecanliyimm
Maşallah canım çok iyi. O kadar yumurtadan illaki iyi çıkar hiç merak etme. Dondurursun bile. Ohss riskine karşı da sonraki ay transfer olması çok iyi olmuş.
Hoşgeldin aramıza canim insallah bu ay hamile kaliriz hepimizKzlarr merhabaa araniza yeni katildim bende eskisehirdeyim 26 yasimdayim esimin sperm azligi nedeniyle tup bebek yaptiricaz 100bin spermi tup bebek icin yeterli dediler 1 2 gun var baslamama hastalanmayi bekliyorum istee ve cok heyecanliyimm
Hoşgeldinnn inşaallah hemencecik olur biter bebisini alirsin kucağına aminnn diyorum :)Kzlarr merhabaa araniza yeni katildim bende eskisehirdeyim 26 yasimdayim esimin sperm azligi nedeniyle tup bebek yaptiricaz 100bin spermi tup bebek icin yeterli dediler 1 2 gun var baslamama hastalanmayi bekliyorum istee ve cok heyecanliyimm
Hadi hayirli olsun masallah sayin cok iyiymiş saglikli bebişler senin adetini bekliyor desene :) hepimiz kavusalim tez zamanda saglikli sihhatli bebislerimizeSelam kizlar bugün yumurta toplama islemim yapildi sabahtan. 30 tane yumurtam toplanmis dr bile cok sasirdi cok iyi bi sayi dedi ama tabi kalitesi ve kac tanesinin dollenecegi onemli onuda yarin bildiriceklermis. Baya bi agrim oldu agri kesici igne fitil ve serumla anca kendime geldim ama yolda eve giderken yine agrim oldu simdi eve gelince ilaç icip yattim. Antibiyotik ve baska bi ilac bide 4 günlük igne daha verdi bu ignelerden kurtulusumuz yok galiba :) benim transferim bi sonraki adetimden sonra yapilacakmis kismet olursa. 1 hafta icinde regl olurmusum 2. Gunu yine kontrole cagirdi sonrasın da transfer icin olan tedavi basliycak. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.. inşallah bu cektigimiz agrilara acilara deger ve bebislerimize kavusuruz kizlar
Cokk tesekkur ederim Allah razi olsun. RABBIM cemil cumlemize nasip etsin insallahhhHoşgeldinnn inşaallah hemencecik olur biter bebisini alirsin kucağına aminnn diyorum :)
Aynen canim benim inşallah :)Hadi hayirli olsun masallah sayin cok iyiymiş saglikli bebişler senin adetini bekliyor desene :) hepimiz kavusalim tez zamanda saglikli sihhatli bebislerimize
Insallahha kizlarr cok heyecanliyim nasil bi surecten gecicem nabicam hic bilmiyorum yani arastiriyorum hep ama daha onceden yapmis olanlardan duymak daha farklidir tabi
Benim bugun yumurta toplama islemim yapildi. Yarin kac tanesinin dollendigi konusunda bilgi vermek için ariycaklarmis.Siz suan ne durumdasinizz benimle paylasirmisiniz
Hadi hayirlisi olsun insallahhh rabbim yuzunu guldursunn peki ilk nasil basladin bugun kacinci gunun?Benim bugun yumurta toplama islemim yapildi. Yarin kac tanesinin dollendigi konusunda bilgi vermek için ariycaklarmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?