- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Hoşgeldin aramıza canim insallah hersey yolunda gider bu ay bebislerimiz bize tutunurInsallahha kizlarr cok heyecanliyim nasil bi surecten gecicem nabicam hic bilmiyorum yani arastiriyorum hep ama daha onceden yapmis olanlardan duymak daha farklidir tabi
Hoş geldin canım, bende 10 gün oldu başladım şuan iğnelerim yapılıyor cumartesi yada pazartesi toplama olacak ilk önce Allah hepimize güzel haberleri nasip etsin daha sonra sana önereceğim tek şey çok araştır süreç nedir nasıl olur vs burada da sağolsun arkadaşlar da çok yardımcı oluyor kafana takılan herşeyi sor ve araştır bazı şeyleri bilmek çok önemli yani bilinçli başlamak lazım o zaman daha az korkuyorsun, strese giriyorsun çünkü öğrenmişsin ne olacağını ben çok araştırdım burada arkadaşlarımdan çok fayda sağladım şükür psikolojim iyi ne olacağını bilerek devam ediyorum.Allah yardımcın olsun canımInsallahha kizlarr cok heyecanliyim nasil bi surecten gecicem nabicam hic bilmiyorum yani arastiriyorum hep ama daha onceden yapmis olanlardan duymak daha farklidir tabi
Ben iğneden çok korkuyordum artık o korkuda kalmadı :) her gün 3 iğne yaptırıyorum şükür sıkıntım yok yan etkisi vs ama kolların sertleşti iğne girmeyen yer kalmadı :) toplamadan sonra iğne biter diye düşünüyordum, iğnenin devm etmesine üzüldüm ama inşallah bunların mükafatı kucağımıza aacağımız çocuğumuz olurSelam kizlar bugün yumurta toplama islemim yapildi sabahtan. 30 tane yumurtam toplanmis dr bile cok sasirdi cok iyi bi sayi dedi ama tabi kalitesi ve kac tanesinin dollenecegi onemli onuda yarin bildiriceklermis. Baya bi agrim oldu agri kesici igne fitil ve serumla anca kendime geldim ama yolda eve giderken yine agrim oldu simdi eve gelince ilaç icip yattim. Antibiyotik ve baska bi ilac bide 4 günlük igne daha verdi bu ignelerden kurtulusumuz yok galiba :) benim transferim bi sonraki adetimden sonra yapilacakmis kismet olursa. 1 hafta icinde regl olurmusum 2. Gunu yine kontrole cagirdi sonrasın da transfer icin olan tedavi basliycak. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.. inşallah bu cektigimiz agrilara acilara deger ve bebislerimize kavusuruz kizlar
Ben iğnelere başladım cumartesi yada salı toplama olacak inşallah hayırlısı olurSiz suan ne durumdasinizz benimle paylasirmisiniz
Amin canim insallahHadi hayirlisi olsun insallahhh rabbim yuzunu guldursunn peki ilk nasil basladin bugun kacinci gunun?
Ben iğneden çok korkuyordum artık o korkuda kalmadı :) her gün 3 iğne yaptırıyorum şükür sıkıntım yok yan etkisi vs ama kolların sertleşti iğne girmeyen yer kalmadı :) toplamadan sonra iğne biter diye düşünüyordum, iğnenin devm etmesine üzüldüm ama inşallah bunların mükafatı kucağımıza aacağımız çocuğumuz olur
Ben gobegimden yapiyorum dedigin gibi korku kalmadi artik psikolojik etkiliyor benide bu igneler ilaçlar :) yok cnm bitmedi tekrar 5 igne verdi bana yumurta toplamadan sonra 2 vuruldum 3 tane daha var bide antibiyotik falan verdi. Bu sabah ta aradilar 30 yumurtamin 19u olgun yumurtaymis 13 taneside dollenmis cuma gunu yani 3. Gun yine arayip haber vericrklermis kac tane kaldigini inşallah iyi bir sayi kalirda belki dondururum daha sonra 2. Cocuk için :) Yüce Allah'ım inşallah gönlümüze göre verir..
Kizlar benim dün transferim yapıldı. Bu hafta ise gitmicem. Evde sürekli yatmak mi lazım. Eşim işte sabah kahvaltimi hazırladım.hiç hareket etmicez mi. Doktor sofra kurabilirsin ama evde fıldır fıldır dönme dedi. Sürekli yatamıyorum ayaklarımı uzatıp otursam ne olur.
merhabalar kızlar bende katıldım bu kervana geçen hafta salı günü başladım iğnelere bugün 9. günüm cuma günü büyük ihtimalle yumurtalarım toplanıcak rabbim hayırlısını versin
Güzel haberlerini alacağız inşallah canım sıkı sıkı tutunsun inşallah :)Kizlar benim dün transferim yapıldı. Bu hafta ise gitmicem. Evde sürekli yatmak mi lazım. Eşim işte sabah kahvaltimi hazırladım.hiç hareket etmicez mi. Doktor sofra kurabilirsin ama evde fıldır fıldır dönme dedi. Sürekli yatamıyorum ayaklarımı uzatıp otursam ne olur.
Surekli yatmana gerek yok canim agir islerden sakın kolla kendini ilk 2 gun yolculuk vs yasak sonrasinda cok abartmadan normal yasama donebilirsiniz deniliyo ama tabi temizlik vs yapma genelde dinlen otur kitap oku kafani da baska seylere vermeye bak ama su icmeye tuvalate sofra hazırlamaya kalkabilirsin bence onlarda bisi yok hatta hafif ve yavasca yapılan doğa yürüyüşlerine cikabilirsiniz hem sizin icin hem vücudunuz icin iyi olur diye okumustum biyerde ama dediğim gibi kendini zorlama sakın. Senin yumurta toplaman ve transferin arasinda ne kadar sure var canim ?
Güzel haberlerini alacağız inşallah canım sıkı sıkı tutunsun inşallah :)[/QUO
Güzel haberlerini alacağız inşallah canım sıkı sıkı tutunsun inşallah :)
Amin canim hepimiz inşallah hayirli güzel haberler alırız.Allahu Teala hayirlisini versin hepimize..
Yasin kac canim ve kac tane yumurtan olustu ve kac tanesi dollendi? Benim yumurtam cok diye sanirim bu ay degil bi sonraki ay transfer olucakmis ama doktoruma cok güveniyorum tabi o ne derse o :) hepimiz icin hayirlisi olsun insallahÇok sagolasin canim. Benim trasfer 3 gün sonra oldu. Cumartesi topladı sali transfer oldu.inşallah hepimiz hayirli haberler alırız. 27 martta test yapılacak
Amin canim benim 31 yasindayim yumurta rezervim azmis. 3 Y umurtam oluştu ve 2 si dollendi çok şükür. Kanun gereği 1 tanesini koydu doktor. 35 yaş altına 1 yumurta konuyormus. Sen kac yasindasin canimYasin kac canim ve kac tane yumurtan olustu ve kac tanesi dollendi? Benim yumurtam cok diye sanirim bu ay degil bi sonraki ay transfer olucakmis ama doktoruma cok güveniyorum tabi o ne derse o :) hepimiz icin hayirlisi olsun insallah
Can sürekli yatmayi doktorlar onermiyor zaten. Ben de rapor aldim anneme geldim bir hafta ama transferin ertesi günü yemek yaptim yatmadim ama uzanarak oturdum ne bileyim ev icinde yürüdüm .zaten doktor vajinal krem vermisti her sabah yaptiktan sonra yarim saat yürüyüş dedi. Yani diyecegim o ki sürekli yatarak hem kendin kafana takarsin hem bunalirsinKizlar benim dün transferim yapıldı. Bu hafta ise gitmicem. Evde sürekli yatmak mi lazım. Eşim işte sabah kahvaltimi hazırladım.hiç hareket etmicez mi. Doktor sofra kurabilirsin ama evde fıldır fıldır dönme dedi. Sürekli yatamıyorum ayaklarımı uzatıp otursam ne olur.
Çok şükür, maşallah iyi gözükürBen gobegimden yapiyorum dedigin gibi korku kalmadi artik psikolojik etkiliyor benide bu igneler ilaçlar :) yok cnm bitmedi tekrar 5 igne verdi bana yumurta toplamadan sonra 2 vuruldum 3 tane daha var bide antibiyotik falan verdi. Bu sabah ta aradilar 30 yumurtamin 19u olgun yumurtaymis 13 taneside dollenmis cuma gunu yani 3. Gun yine arayip haber vericrklermis kac tane kaldigini inşallah iyi bir sayi kalirda belki dondururum daha sonra 2. Cocuk için :) Yüce Allah'ım inşallah gönlümüze göre verir..
Can sürekli yatmayi doktorlar onermiyor zaten. Ben de rapor aldim anneme geldim bir hafta ama transferin ertesi günü yemek yaptim yatmadim ama uzanarak oturdum ne bileyim ev icinde yürüdüm .zaten doktor vajinal krem vermisti her sabah yaptiktan sonra yarim saat yürüyüş dedi. Yani diyecegim o ki sürekli yatarak hem kendin kafana takarsin hem bunalirsin
Merhaba öyle bir kanun mu var yaAmin canim benim 31 yasindayim yumurta rezervim azmis. 3 Y umurtam oluştu ve 2 si dollendi çok şükür. Kanun gereği 1 tanesini koydu doktor. 35 yaş altına 1 yumurta konuyormus. Sen kac yasindasin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?