2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Bebisin yerlesiyo canim oyuzden kahve leke olmuştur bugün test yaptin mi canım

Yerleşme lekesidir inşallah. Test yapmadın mi bugün paylaşsana bizimle karsilastiralim
yaptım canım düne göre az biraz koyu şimdi eşimin yanında çekmiyim foto zaten heveslenmiyim diye telkin edip duruyor bide lekelenme olunca baktı moralim de az bozuk hayırlısı nasip demeye başladı inşallah yerleşmedir... Kendiliğinden hamile kalmıştım 2 sene önce kimyasal oldu buda öyle olucak diye korkmuyorum desem yalan olur hakkımızda hayırlısı Rabbim ol diyecek olacak inşallah devamı da gelir kucağımıza almak nasip olur

Insallah değildir canim moralini bozma canim olumlu dusun canim benim içime doguyo hamilesin canim

Bu da kimyasal olacak diye bişey yok. Çizgi de koyulaştıysa gözün aydın o zaman. Bende de hafif lekelenme olmuştu testten 2 gün önce. Hiç korkma canim Allah büyüktür.

Slm arkadaşlar benim transferim dun sabah oldu 2 embriyo ile...şuan burda yazdıklarınızı zi görünce ağlıyorum çünkü tutacağına inanmıyorum.Bülent tıraş çok iyi dedi bide 5. Gün diye ama ne bilim çok kötü durumdayım (((çok fazlada inanmıyorum.ama kendimi yormuyorum

Bu da kimyasal olacak diye bişey yok. Çizgi de koyulaştıysa gözün aydın o zaman. Bende de hafif lekelenme olmuştu testten 2 gün önce. Hiç korkma canim Allah büyüktür.
Öyle canım ona emanet... Bi öğretmen arkadaşım var söylediğimde çok güzel bi dua etti... Az önce de yazdı rüyamda gördüm müjdeli haberi aldığında müjdemi isterim diye... Rabbim şu mübarek gece hürmetine hangi kulunun ne dileği varsa nasip etsin inşallah...

kızlar selam benim de bugün transferim oldu 5. gün embriyosu .3 tanesini de dondurdular. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. sağlıklı, eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar olacaklarsa bize sıkı sıkı tutunsunlar ve bizimle kalsınlar.

ben progestanı hep ağızdan aldım ama yan etkisi çok fazla resmen allak bullak oluyordum doktora söyledim bugünden yani transferden itibaren ağızdan değil alttan al dedi. jel vermedi.

İnancını kaybetme arkadaşım sakın. Durumun iyi demekki geriye bol dua ile sabır. Olacaktır Allahın izniyle

Hayirli olsun maşallah çok iyi.

Canım sen kendini strese sokmak için neden çaba sarfediyorsun ki? Stres birçok durumdan tehlikeli lütfen aklından ilk önce olymsuz düşünceleri çıkar çok şükür hem 5. Gün embriyosu hem kaliteli ne istiyorsun? Senin yerinde olmak isteyen burada inan çok insan var, ilk önce üstüne düşenleri yap 1-stres kesinlikle yok
2- bol proteinli yiyecekler ye ( sabahları 2 yumurta ve et bol ye )
3- duanı eksik etme
4- ilk 3 gün wc dışında çok kalkma yat
5- üç günden sonra ailenle,arkadaşlarınla görüş konu kesinlikle bebek olmasın,kafanı dağıtacak uğraşlar, muhabbetler bul
6- buraya da çok fazla girip olumsuz konuları araştırıp okuma
7- her sabah ve akşam bir bardak taze havuç suyu sık iç, sıkamazsan 2-3 tane ye ( tutunmaya yardımcı oluyormuş.Saraçoğlu'nun tavsiyesi)
8- sakın kabız olma,ıkınma hatta burnunu fln silerken çok aksırma ( kabız olursan zorlama kendini tut dr söyle bitkisel şurup var söyler sana çok iyi geliyor kabızlığa...
Canım sen bunları yap gönlünü ferah tut lütfen.... inşallah bebişin tutunacak

Son üç günlük testlerim kızlar yukarıdan aşağıya 6-7-8 Nisan sanırım artıyor yavaş yavaş

Eklentiler

• sketch-1460092053707.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 196
Kizlaaarrr beni bugun cagirdilar 4. Gundum ama gelismeleri cok iyimis bugun transfer yapicaz dediler 5te gidicem bana biraz anlatirmisiniz nasil oluyo bide 4. Gun transfer yaptiran varmi

Ne güzel koyulasmis canim insallah kanda da yüksek çıkar ikimizde pazartesi kan tahlili yaptiracagiz insallah pazartesi bize ugurlu gelir
İnşallah canım inşallah beklemeyi sevmeyen ben beklemeyi öğreniyorum yeni yeni :) öncesinde olsa daha çift çizgiyi görmeden kan vermeye giderdim şimdi diyorum dur sakin gününü bekle

İnşallah canım inşallah beklemeyi sevmeyen ben beklemeyi öğreniyorum yeni yeni :) öncesinde olsa daha çift çizgiyi görmeden kan vermeye giderdim şimdi diyorum dur sakin gününü bekle
Ben sabirsizlandim canim ama bizimkiler yapma diyo pazarı adet olmazsam hamileyimdir insallah bu arada belirtin varmi canim hissediyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…