- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.281
Acıkıyorum canım sürekli dünde öğlene kadar bulantım oldu göğüslerim şiş ve acıyor... Şimdilik bunlar canım ara ara da kasıklarıma ağrı giriyor sende var mı bişeyler?Ben sabirsizlandim canim ama bizimkiler yapma diyo pazarı adet olmazsam hamileyimdir insallah bu arada belirtin varmi canim hissediyormusun
Dun ben cok kotu oldum kasık agrim geçmedi oda beni korkuttu goguslerim coj agiriyo dokunamiyorum bide dün hep tuzlu yemek istedim canim insallah hamileyiz dirAcıkıyorum canım sürekli dünde öğlene kadar bulantım oldu göğüslerim şiş ve acıyor... Şimdilik bunlar canım ara ara da kasıklarıma ağrı giriyor sende var mı bişeyler?
progestanın yan etkisi çok fazla beni sarhoş gibi yapıyordu doktorumla konuştum artık alttan alıyorum.Selam arkadaşlar benimde transferimin 2. Günü 5.gün embriosu 2 tane konuldu. Bakalım sonuç nasıl olacak :) herkes için hayırlısı olsun. Progestan haptanmıdır bilemedim çok başım dönüyor.
Maşallah çok iyi. Güzel sonuçlar bekliyoruz. Ben de 5. Gün transferi 2 embriyoydu.Selam arkadaşlar benimde transferimin 2. Günü 5.gün embriosu 2 tane konuldu. Bakalım sonuç nasıl olacak :) herkes için hayırlısı olsun. Progestan haptanmıdır bilemedim çok başım dönüyor.
Operasyonlarin etkisi derken anlamadim
Evet belirtile yanıltıcı olabiliyor. Olan şeylerde zaten ilaçların yan etkisi.benm de transferimin 2. günü 5. gün embriyosu koyuldu 1 tane. Ben de bi belirti yok valla. bu kişiden kişiye değişiyor. Benim arkadaşımda da hiçbir belirti olmadı çocuk 3 aylık oldu hala bir belirti yok. onun için kendinizde belirti aramayın sonra heveslenirsiniz ve olmazsa üzülürsünüz.
Yan etkileri azaldı mı peki alttan alınca? Günde 6 tane alıyorum ben, 8 saatte bir 2 tane olarak çok başım dönüyor gerçekten.progestanın yan etkisi çok fazla beni sarhoş gibi yapıyordu doktorumla konuştum artık alttan alıyorum.
ben transfere kadar 8 saatte 1 alıyordum onda bile çok etkileniyordum sabah kalkıyordum elim yüzüm şiş oluyordu, yüzüm kıpkırmızı oluyordu, transferden sonra senin gibi kullanmam gerektiğini söylediler. doktorumla konuştum alltan al dedi. valla çok rahatladım ben. kafamı kaldırmıyordum ilaçtan sonra 2 gündür o sarhoş halim yok artık. zaten çalışıyorum gün içinde ağızdan aldığımda çok etkileniyorum ben. bence sen de konuş mutlakaYan etkileri azaldı mı peki alttan alınca? Günde 6 tane alıyorum ben, 8 saatte bir 2 tane olarak çok başım dönüyor gerçekten.
Siz daha kötü olmuşsunuz yaa, benim sadece başım dönüyor ayağa kalkamıyorum, 1 saat kadar uzanıyorum hep sonra geçiyor. Dr konuşayım bende ne dicek.ben transfere kadar 8 saatte 1 alıyordum onda bile çok etkileniyordum sabah kalkıyordum elim yüzüm şiş oluyordu, yüzüm kıpkırmızı oluyordu, transferden sonra senin gibi kullanmam gerektiğini söylediler. doktorumla konuştum alltan al dedi. valla çok rahatladım ben. kafamı kaldırmıyordum ilaçtan sonra 2 gündür o sarhoş halim yok artık. zaten çalışıyorum gün içinde ağızdan aldığımda çok etkileniyorum ben. bence sen de konuş mutlaka
Kac gunde test yapiliyor ? Bende transferin 10. Gunu istediler.İ
İnşallah canım bi pazartesi gelse diyorum sonra o gelse bu gelse diyecem ama Rabbimin izniyle bu sefer inşallah olacak
Canim 10 ile 12 gün arasında istiyolar testi benim 11.gun dedilerKac gunde test yapiliyor ? Bende transferin 10. Gunu istediler.
Peki degerin nasil cikti cnm ? Ben biraz korkuyorum. 10. Gun 33 cikti.Canim 10 ile 12 gün arasında istiyolar testi benim 11.gun dediler
Ben daha yapmadim pazartesi günü yapacagim insallah senin değerinde yükselir canimPeki degerin nasil cikti cnm ? Ben biraz korkuyorum. 10. Gun 33 cikti.
Benim 12. Gün pazara geldiği için 13. Gün pazartesi gel dediler canım nasipse pazartesi öğreneceğim :)Kac gunde test yapiliyor ? Bende transferin 10. Gunu istediler.
Allah büyüktür hiç strese sokma kendini ve bebişini. Ben de aynı adet belirtileri yaşadım. Hem de her ağrım da olmadı şimdi bak diyerek wc ye gidiyordum. İdrarda çift çizgiyi görünce bile. Tutunmuştur inşallah senin kuzu da. Dua et sabırla canım.Kizlar ben çok korkuyorum ya bugün ha bire agladim durdum ya sanki heran adet olacakmisim gibi hissediyorum ve cok korkuyorum off ya çok zor ya dayanmak
Insallah bebisim tutunmustur canim cok korkuyorum hemde çok habire aglayasim varAllah büyüktür hiç strese sokma kendini ve bebişini. Ben de aynı adet belirtileri yaşadım. Hem de her ağrım da olmadı şimdi bak diyerek wc ye gidiyordum. İdrarda çift çizgiyi görünce bile. Tutunmuştur inşallah senin kuzu da. Dua et sabırla canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?