2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Ben sabirsizlandim canim ama bizimkiler yapma diyo pazarı adet olmazsam hamileyimdir insallah bu arada belirtin varmi canim hissediyormusun
Acıkıyorum canım sürekli dünde öğlene kadar bulantım oldu göğüslerim şiş ve acıyor... Şimdilik bunlar canım ara ara da kasıklarıma ağrı giriyor sende var mı bişeyler?

Acıkıyorum canım sürekli dünde öğlene kadar bulantım oldu göğüslerim şiş ve acıyor... Şimdilik bunlar canım ara ara da kasıklarıma ağrı giriyor sende var mı bişeyler?
Dun ben cok kotu oldum kasık agrim geçmedi oda beni korkuttu goguslerim coj agiriyo dokunamiyorum bide dün hep tuzlu yemek istedim canim insallah hamileyiz dir

Selam arkadaşlar benimde transferimin 2. Günü 5.gün embriosu 2 tane konuldu. Bakalım sonuç nasıl olacak :) herkes için hayırlısı olsun. Progestan haptanmıdır bilemedim çok başım dönüyor.

benm de transferimin 2. günü 5. gün embriyosu koyuldu 1 tane. Ben de bi belirti yok valla. bu kişiden kişiye değişiyor. Benim arkadaşımda da hiçbir belirti olmadı çocuk 3 aylık oldu hala bir belirti yok. onun için kendinizde belirti aramayın sonra heveslenirsiniz ve olmazsa üzülürsünüz.

Selam arkadaşlar benimde transferimin 2. Günü 5.gün embriosu 2 tane konuldu. Bakalım sonuç nasıl olacak :) herkes için hayırlısı olsun. Progestan haptanmıdır bilemedim çok başım dönüyor.
progestanın yan etkisi çok fazla beni sarhoş gibi yapıyordu doktorumla konuştum artık alttan alıyorum.

Evet belirtile yanıltıcı olabiliyor. Olan şeylerde zaten ilaçların yan etkisi.

progestanın yan etkisi çok fazla beni sarhoş gibi yapıyordu doktorumla konuştum artık alttan alıyorum.
Yan etkileri azaldı mı peki alttan alınca? Günde 6 tane alıyorum ben, 8 saatte bir 2 tane olarak çok başım dönüyor gerçekten.

Yan etkileri azaldı mı peki alttan alınca? Günde 6 tane alıyorum ben, 8 saatte bir 2 tane olarak çok başım dönüyor gerçekten.
ben transfere kadar 8 saatte 1 alıyordum onda bile çok etkileniyordum sabah kalkıyordum elim yüzüm şiş oluyordu, yüzüm kıpkırmızı oluyordu, transferden sonra senin gibi kullanmam gerektiğini söylediler. doktorumla konuştum alltan al dedi. valla çok rahatladım ben. kafamı kaldırmıyordum ilaçtan sonra 2 gündür o sarhoş halim yok artık. zaten çalışıyorum gün içinde ağızdan aldığımda çok etkileniyorum ben. bence sen de konuş mutlaka

Siz daha kötü olmuşsunuz yaa, benim sadece başım dönüyor ayağa kalkamıyorum, 1 saat kadar uzanıyorum hep sonra geçiyor. Dr konuşayım bende ne dicek.

Kizlar ben çok korkuyorum ya bugün ha bire agladim durdum ya sanki heran adet olacakmisim gibi hissediyorum ve cok korkuyorum off ya çok zor ya dayanmak

Kizlar ben çok korkuyorum ya bugün ha bire agladim durdum ya sanki heran adet olacakmisim gibi hissediyorum ve cok korkuyorum off ya çok zor ya dayanmak
Allah büyüktür hiç strese sokma kendini ve bebişini. Ben de aynı adet belirtileri yaşadım. Hem de her ağrım da olmadı şimdi bak diyerek wc ye gidiyordum. İdrarda çift çizgiyi görünce bile. Tutunmuştur inşallah senin kuzu da. Dua et sabırla canım.

Insallah bebisim tutunmustur canim cok korkuyorum hemde çok habire aglayasim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…